nisem Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 jh nis š nnkul vido? :naughty: u ka zamujaš :whistle: Koga vidu :?
PikiJapok Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 ej snupl a sta bla vidva z oso na rakitni dons mogoče J's s'n biu... v paru... Pravzaprav v troje. :whistle:
Igorr Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 (popravljeno) Irencko in zraven en tip z modro Hornetko na ridah okoli šestih? :) Popravljeno Junij 30, 2008. Popravil Igorr
PETARDA46 Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Tud jest sm se včeri prvič po dovgem času malo zapeljav z mojo lubico po ridah :whistle: :whistle: :evilgrin:
Irencko Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Koga vidu :? hja vajvrce... ala dns sa ble tut gor u grmoulu... :whistle: ala drgač pa bol ko ne prazn... :unsure: Irencko in zraven en tip z modro Hornetko na ridah okoli šestih? :) jap res je... zram j biu pa kawln modr :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 30, 2008 Objavljeno Junij 30, 2008 Kokr sm jest vidu, je biu spet olje na asfaltu :angry: Pa nehi spermat gor no...bo še kšna fajn ruklna :lol1: Piki a taka packa si ratu....u troje... c c c c :lol: jst bom pa doma ostala,in za gume šparala :whistle:
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Pa nehi spermat gor no...bo še kšna fajn ruklna :lol1: To nism biu jest, moja je bela
snoopy Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 To nism biu jest, moja je bela AAaaaaaa...zato je pol to....motor bel,kombinezon,škorni,čelada...vse ubistvu... mulc en :angry: začni se obvladvat!!!!!! :lol1: :lol1: :lol1:
PikiJapok Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) :lol1: .. res mate cajt nabijat :lol1: Maus... si za en roštilj, da mal v živo nabijamo? Al še zmer hujšaš? Al' si vsak dan hujši? :whistle: Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil PikiJapok
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Maus... si za en roštilj, da mal v živo nabijamo? Al še zmer hujšaš? Al' si vsak dan hujši? :whistle: sm za roštilj... in sem vsak dan hujši :evilgrin: :whistle:
PikiJapok Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 sm za roštilj... :whistle: Kdaj? Kje? Jaz imam še 36 € presežka od lanske roštiljade na ridah, hi hi. Sam moram še tistga pujska najt, k sploh ne vem kje je.
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 mulc en :angry: začni se obvladvat!!!!!! Sej se obvladam :lol: Zdej se sončam po plažah, da bom vsaj mal bele barve zgubu :blush:
snoopy Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Sej se obvladam :lol: Zdej se sončam po plažah, da bom vsaj mal bele barve zgubu :blush: Sam to se ne bo uresničlo če ti bo kršna skos "šlauh" drkala :lol1: :lol1:
Brdaus Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 Sam to se ne bo uresničlo če ti bo kršna skos "šlauh" drkala :lol1: :lol1: Sej, bo pa vsaj šlauh ostal svetle barve... da se bo ponoč svetu v temi :lol1:
maus Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) Sam to se ne bo uresničlo če ti bo kršna skos "šlauh" drkala :lol1: :lol1: a nimaš šlauhlos ??? :naughty: Piki .. se bomo zmenil ... najbolj po PM-ju :) Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil maus
Sanda7 Objavljeno Julij 1, 2008 Avtor Objavljeno Julij 1, 2008 ti bla videna na poti prot pagu.... mnde si norc :naughty: :whistle: ka zj riti, sam nabijate al se kej vozte? aja, me kdo kej pogrešu al ja... :whistle: kdo pa je bil že tko zgodaj u akciji da me je vidu? itak da pogrešamo Kdaj? Kje?Jaz imam še 36 € presežka od lanske roštiljade na ridah, hi hi. Sam moram še tistga pujska najt, k sploh ne vem kje je. Lohk bi u četrtek mal roštiljal :naughty: aja vratila se ja sam neki povem cesta od Senja pa do odcepa za pag majka od tam naprej pa do masleničkega mosta pa dolggggg orgazem :worship: maus a s doma
Irencko Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 kdo pa je bil že tko zgodaj u akciji da me je vidu?itak da pogrešamo fuj dobbj... ma veš d jst vse zvem ki naše barve narije... hehe :naughty: se bm pobolšala... snoopko vidn na kacal pol dveh , sm šla s šihta :naughty:
biker77 Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 (popravljeno) kaj je že treba napisat? aja fočk..pa pazte k sm par črt gor pustu..od tačke da ne bo pomote.. :whistle: maste linijo zarisano :lol: Popravljeno Julij 1, 2008. Popravil biker77
zverko Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 kaj je že treba napisat? aja fočk..pa pazte k sm par črt gor pustu..od tačke da ne bo pomote.. :whistle:maste linijo zarisano :lol: uuuuuuu bi šu mal drajsat....ma ne smem...mam prepovedan kolenčkat :whistle: :whistle:
biker77 Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 aja..pozabu povedat..ne une linije sledit k je čist zgrešena :whistle:
zverko Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 aja..pozabu povedat..ne une linije sledit k je čist zgrešena :whistle: sj jest nkol ne sledim linije....pelem po svoji...k se vč kt 45 nkol n pelem :whistle: :whistle:
Nagaya Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 kaj je že treba napisat? aja fočk..pa pazte k sm par črt gor pustu..od tačke da ne bo pomote.. :whistle: maste linijo zarisano :lol: huligani. :fredy:
Irencko Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 sj jest nkol ne sledim linije....pelem po svoji...k se vč kt 45 nkol n pelem :whistle: :whistle: to bo to ja :P mrde če mene čakaš :whistle:
zverko Objavljeno Julij 1, 2008 Objavljeno Julij 1, 2008 to bo to ja :P mrde če mene čakaš :whistle: itk de te...zmer....dokler ti nauš men ušla bo kr tko :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se