Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
zmejnnu prpelm eno .) . Povej al blond al črno, ostalo pa je tko al tko isto :P .

Pa po moje te bo ona kar grela, ker tle je hudičevo mraz.(8 čez dan).

ajde, zdej pa na pir :OK: :OK:

stari, glej da nedobiš drisko od ruskega piva!!!! :lol1:

Objavljeno
prva je mal čudna prvih 100 kilometrov..tko da počas v nagib .)

ja ja sej za gor sm šla počas k z prevoženmi 15km do rid je mal kriza tako da sm jz lepo solidno vozila do črnga kala pol pa dol že kr veselo juhuhu do rižane pa nazaj gor pa potem na ovinke proti sočergi :naughty: dvakrat gore dole pa nazaj na sred kala vn pičim do kozine natankat pol pa juhu naprej čez ride,kjer itak ni nobenga,pa sm mislila jit še ene dvakrat gor pa dol pa me je blo kr mal sram obrnt k je bil folk in mulčki na obračališču tko da sm potegnila do laz pa na ivanje selo in dam po 168km :worship:

gume pa živ orgazn,šele zdej vidm zakaj ni hotu motor v ovink :headbang: če bi to vedla bi že zdavnej menjala tko pa :whistle:

Objavljeno
ja ja sej za gor sm šla počas k z prevoženmi 15km do rid je mal kriza tako da sm jz lepo solidno vozila do črnga kala pol pa dol že kr veselo juhuhu do rižane pa nazaj gor pa potem na ovinke proti sočergi :naughty: dvakrat gore dole pa nazaj na sred kala vn pičim do kozine natankat pol pa juhu naprej čez ride,kjer itak ni nobenga,pa sm mislila jit še ene dvakrat gor pa dol pa me je blo kr mal sram obrnt k je bil folk in mulčki na obračališču tko da sm potegnila do laz pa na ivanje selo in dam po 168km :worship:

gume pa živ orgazn,šele zdej vidm zakaj ni hotu motor v ovink :headbang: če bi to vedla bi že zdavnej menjala tko pa :whistle:

lih take mam jst namen dat gor, po kaki cene si jih pa dobila? :whistle:

Objavljeno

pojma nimam zadno sm dobila za RD

prvo pa v bistvu tud,vem sam to da je bla prva guma +montaža in centriranje obeh 110€ +zadna kolkr je že bla

mal sva :topic: tko da te gume grejo na ridah;)kr same v ovink pa tud drugod da nau pomote

jutr če bo vreme bom zihr kej po ridah in okolici morja plela

Objavljeno

jest tud jutr pridem mal pogledat na ride,ce se kj dugaja....mal bi pa tud na morje skoču.....iz določenih razlogov... :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

evo mau fotk od nedelje

post-9212-1191958609_thumb.jpg

post-9212-1191958657_thumb.jpg

post-9212-1191958732_thumb.jpg

post-9212-1191958783_thumb.jpg

post-9212-1191958838_thumb.jpg

post-9212-1191958893_thumb.jpg

post-9212-1191958928_thumb.jpg

post-9212-1191958969_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil straza
Objavljeno

slike so pršle neki čudn 4 so v eni vrsti :unsure:

Objavljeno

straža, a maš ti mal hlače strgane? :P

Objavljeno
In ja, vem, da slick gume niso za na cesto, sploh pa ne v takem mrazu in hladne.. Se cisto zavedam tega. Se niti nisem sel "vozit" ampak sem se zgolj transportiral na ride.. Res previdno in po jajcih, vendar ocitno ne dovolj :headbang:

:slap:

D.

Objavljeno
straža, a maš ti mal hlače strgane? :P

strgane ima, je mislu da ma s....! HEHEHEHE pravi da v hlačah od kurdure se da bolš vozit!!! hehe :lol1:

Objavljeno

Kateri pa je un bumbar z registracijo LJ P2-3E, ki misli, da je na cesti park plac? Nima nič v čeladi?

Objavljeno
:slap:

D.

Točno tako :)

Objavljeno
Cisti zurerji tilele deckoti :) Ninja, trenirat bo treba se kaj drugega kot samo polaganje ovinkov :D

Canine se z moje strani, vse najboljse! ;)

Tud polaganje ovinkov mi ne gre najbolje,ma sej ni važn,se bova enkrat dobila pa bova skupaj potrenirala da bova nekoč ....... :whistle: :hooray: .

Objavljeno

danes odpošljem majice tistim kateri ste mi posredovali vaš naslov

imam jih pa še za Fric,Ninjarider,Straza,Shark357,Fifty,Cainine,Soncy,ter za dva člana MK krokar(snoopy ma še neki zame)

(zjasnte se o prevzemu)btw jutr če bo vreme pridem na ride

imam pa še viška 3kom veličine M in 2X S

post-265-1192021791_thumb.jpg

post-265-1192021887_thumb.jpg

Objavljeno

ammmm pr men widš že ščitnike za kolen :whistle: morm ježka gor dt ....

Objavljeno

danes srečal polonco v logatcu, a žal sva oba bila brez motorjev!!! :whistle: :whistle: polonca, danes nisem imel časa za pijačo, upam da greva drugič!? :whistle: :naughty: :P

Objavljeno
ammmm pr men widš že ščitnike za kolen :whistle: morm ježka gor dt ....

a si nebi raj dal mini želvo namesto s....???? :whistle:

Objavljeno

A namerava kdo na Supermoto in skuter dirko v logatec? V nedeljo je...

Objavljeno

Pride kdo danes k je ravno četrtek? :whistle:

Objavljeno

ma me je full trgalo da bi šla na moped,sam sm kr tuki obsedela :headbang: zdej pa že želodček neki jamra,pa čist sm se zmrazila tko da me je vse minil

upam da bo jutr vsaj kej sonca

Objavljeno
ma me je full trgalo da bi šla na moped,sam sm kr tuki obsedela :headbang: zdej pa že želodček neki jamra,pa čist sm se zmrazila tko da me je vse minil

upam da bo jutr vsaj kej sonca

jutr more bit sonce.....tablete prjele-hrbet ne boli več tojk.. :yea1: dopust dobu :yea1: tank poln.....tku de prletim ju3 na en čik na ride :grim

Objavljeno

Končno!!!!

Mater čakaš da najdejo napako u sistemu ;) :D

No ja... tok da vs pozdravim da ne boste tko k miha klical ;)

PS:za vikend mma dobr biznis...slabih50novih neprebranih strani...svašta :unsure:

C U

Objavljeno

ooo edn je od mrtvih ustov :worship: :worship: aja ja dej cifro ane da te jst lahka poklicem kdaj k bom osamljen :naughty: :naughty: :winkiss:

Objavljeno
ooo edn je od mrtvih ustov :worship: :worship: aja ja dej cifro ane da te jst lahka poklicem kdaj k bom osamljen :naughty: :naughty: :winkiss:

od kdaj si pa tatopu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!