Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno

3,2,1 štart čez ride do črnga kala pa proti sočergi in nazaj čer ride okrog 17h :worship:

Objavljeno

bivol kdaj prideš gor?? aja a gre kdo ju3 z motorjem na grobnik pogledat??

Objavljeno

zdej grem na ride pa če je kdo tm al pa ne :unsure:

Objavljeno

sem se nazaj grede glih de ustavla na ridah točno ob 17h sta bila gor osa pa ninja rider,na kalu mi je pa bivol kofe častil,hvala kolega drugič vrnem

nardila krasnih 207 km :worship:

Objavljeno (popravljeno)

jst sm biu gor kakih 20 minut čez 5 uro pa ni blo nikjer nobenga no ja tanjuška se je pol prkazala gor...kdo ve kaj delajo tm na spodnjem ovinku (neki merjo pa količke zabijajo)

Popravljeno . Popravil Fric
Objavljeno (popravljeno)
bivol kdaj prideš gor?? aja a gre kdo ju3 z motorjem na grobnik pogledat??

ni blo cajta....sem mu preveč ovinkov za predelat.....naredu 330 km :grim ..

aja,ob 1 pop.ni blo nobenga gor..ob 6 zvečer ni blo pa nobenga gor...sam ena ritka se je z monoj prpelala..

Popravljeno . Popravil bivol
Objavljeno

ritke moje vs kr pagrešam... ewo dns sm bla pa gor po dougm cajti, pa vsi iste že pobegnil zgleda, tut osa ni tatopuga počaku :whistle: hehe, se vidjamo jutri kej :winkiss: :naughty: :winkiss:

Objavljeno

pride dns kdo kej na ride pogledat??

Objavljeno
pride dns kdo kej na ride pogledat??

A da bi?

Objavljeno

Danes je bilo pa zanimivo oz. luštno :D

Objavljeno
Danes je bilo pa zanimivo oz. luštno :D

Ja.

Dopoldne smo cimper postavljali, popoldne pa korenine ruvali.

rrrr

Objavljeno

Kaj se nič ne dela :blink: ? A dobite plačane vožnje, da se kr v tri k... okoli vozite :hmm:

Objavljeno

ma dogajalo je ob 19h k je bla že orng tma :naughty:

Objavljeno

snoopy, hvala za pijačo in malo počasno :whistle: vožnjo do logatca :naughty: ! mater je letelo!!!! :whistle:

Objavljeno

ninja rider, mal z zamudo ampak vseeno šteje, hvala za pijačo in pico! :worship: naslednjič častim jaz!!!!

Objavljeno

danes na the ovinku spektakularna vožnja dveh motoristov, eden je bil gsx-r drugi pa ninja, vsaj zdi se mi! mater sta uletela in zvozila the ovink tako hitro in hudo, da smo se vsi skupaj usrali od straha če jima bo zneslo!!! :worship: fanta sta tko hitro pelala skozi, da nemoreš verjeti svojim očem! fanta svaka čast, take vožnje pa še nisem videl na ridah!!!! :worship: folk te vožnje se neda opisati, to bi morali videti!!! :worship: upam, da ta motosvetovca!!! za take razmere sta vozila na nož, me prou zanima kaj za ene gume sta mela da se po tem vremenu tok držijo asvalta!!?? :naughty:

Objavljeno

jerryspringer, hvala tudi tebi za pijačo v portusu!! mal z zamudo seveda!! :worship:

Objavljeno

kaj ritka, sam ti nabijaš dns? nna tatopuga pa nis počako hehe :whistle:

Objavljeno
kaj ritka, sam ti nabijaš dns? nna tatopuga pa nis počako hehe :whistle:

veš kaj ritka, ti in tvoj ta topu!!! če bi ga hotu dočakat, bi ga dočaku šele čez ene 50 let!!! :whistle: tko da ga dej komu drugemu, sej sem čist obupou! aja pa še to, tatoplih sem sinoči dobil tolk da sem čist zdelan, pa še .......... hehehehe!!! :D

Objavljeno
veš kaj ritka, ti in tvoj ta topu!!! če bi ga hotu dočakat, bi ga dočaku šele čez ene 50 let!!! :whistle: tko da ga dej komu drugemu, sej sem čist obupou! aja pa še to, tatoplih sem sinoči dobil tolk da sem čist zdelan, pa še .......... hehehehe!!! :D

uuuuuuuuuu, vela... jst vse ubogam... na pa dns te tut nej blo gore :whistle: jst pa zj frčim prot izol, č bo š kdo gor, se š enkat ustajm, če pa ne, pa se vidmo next viknd, mrde še kej umes :naughty:

Objavljeno
uuuuuuuuuu, vela... jst vse ubogam... na pa dns te tut nej blo gore :whistle: jst pa zj frčim prot izol, č bo š kdo gor, se š enkat ustajm, če pa ne, pa se vidmo next viknd, mrde še kej umes :naughty:

ups ritka! sem te vidu k si se pelala skoz logatec in če se ne motim, je bil tud bivol stabo!!!? :whistle: al je bla tanjuška???

Objavljeno
ups ritka! sem te vidu k si se pelala skoz logatec in če se ne motim, je bil tud bivol stabo!!!? :whistle: al je bla tanjuška???

ejga sej sn shujšu sam tolk pa ne,de bi me lohk zamenu za tanjuško :whistle:

Objavljeno

fočk

Objavljeno
ejga sej sn shujšu sam tolk pa ne,de bi me lohk zamenu za tanjuško :whistle:

jeba stari, z snoopy-em sva bila na pijači v gorenki in sem sam bežno vidu, tko da nisem bil siguren al si ti, al tanjuška! irenčko pa se itak neda falit!!! :whistle: sej sem pol šibal na ride, pa ni blo žive duše!! :blush:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!