Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

če kdo pozna kkga dobrga harmonikaša na dan...gostilničarka iz banbega polja si želi 6 igralceu da bi ji špilal usaj eno uro...za hrano in pijačo praw da bo ona poskrbela :whistle:

Objavljeno
nism še uzel ampak naroču . . . . . pr šega-tu!

pri šegi :whistle:

Objavljeno
nism še uzel ampak naroču . . . . . pr šega-tu!

jst jutr pridem iskat motor k njemu mi bo gume zamenou pa predno zavoro zrihtou :unsure: pol pa na ride :whistle:

Objavljeno

Čuj ljga, kere gume boš vzel?

Objavljeno
pri šegi :whistle:

:P

Objavljeno
Čuj ljga, kere gume boš vzel?

qualifier rr . . . . . sam ni mel na zalogi 160/60/17

upam da bo do jutr kej uštimu . . . . .

Objavljeno
če kdo pozna kkga dobrga harmonikaša na dan...gostilničarka iz banbega polja si želi 6 igralceu da bi ji špilal usaj eno uro...za hrano in pijačo praw da bo ona poskrbela :whistle:

ja sam res ne boš verjel cal dan na šihtu sm mislila na to, babnca je živa legenda in prov rada bi ji izpolnila to njeno največjo željo

sploh pa odnos do motoristov :worship: lansk let sm bla prvič tam pa sm bla presenečena letos ponovno tako da bo treba jit še kej gor

Objavljeno
ja sam res ne boš verjel cal dan na šihtu sm mislila na to, babnca je živa legenda in prov rada bi ji izpolnila to njeno največjo željo

sploh pa odnos do motoristov :worship: lansk let sm bla prvič tam pa sm bla presenečena letos ponovno tako da bo treba jit še kej gor

:grim :grim

sj poznam dva k sta mi zlu uredu špilala prjatla iz srednje šule sam kaj k sta iz ilirske bistrce :unsure: :unsure:

Objavljeno
uuu še mal pa bom spet ropotal po ridah... :naughty: :naughty: :worship: ....sam še tačko dobim pa gasa,,, :worship: :worship:

ja še mau pa bomo :D

Objavljeno

men se zdi da je danes četrtek a nde da je :naughty:

jz bom okul 12h na ridah pa tja do 13h,če mi pride kdo družbo delat prov drgač pa tud

Objavljeno

jst mogoče pridm na enga mičknga :)

Objavljeno

sprememba plana šibava z dexom na rakitno

Objavljeno

fajn je blo dex tnx za kavico in druščino

Objavljeno

To sta pa hitro nazaj :) A sta šla sam tankat ? :P

Objavljeno
sprememba plana šibava z dexom na rakitno

jojjjj upam da bo jutr motor zrihtan :whistle: :whistle: :rolleyes: ..k men se meša že k ni mopija :wallbash:

Objavljeno
jojjjj upam da bo jutr motor zrihtan :whistle: :whistle: :rolleyes: ..k men se meša že k ni mopija :wallbash:

e hambi hambi,če bi ti zdele en posodu motor mnde bi ga biu tuk veseu k otrok k dobi liziko :P :lol1: :lol1:

Objavljeno

ewo da se vm mal javim iz bolniške postle...sm u redu(kolkr se da bit),mal me jebe k mam jezik zaotečen pa k ne morm na čik, drgač pa vse qlsko. biker77 motorja še ne bom kupval ker so mi rekl da cca.2 mesca ne bom smel noge obremenjevat pol pa počas pa tko....

kar se tiče cajtngov pa kar pišejo..na tleh sm bil še pred levim ovinkov(na fotkah se vidijo rajse od tačk) tko da hitrost(upam garanterat)ni bla krivec te nesreče(če sm hambija naprej spustu noooo :trance_33_sleep: )...pomoje me je kj presenetl...sicer pa...kdo bi vedu...

hvala vm za lepe želje in pozdrave :beer2: ko bom enkrat doma vm javim pa pridete na pijačo :grim:

do tkt pa hvala vm k ste držal pesti...pa se bom še kj javu(zdj k mi je moja najbolš polovica pustla tle laptop :P )

LP snoopy

Objavljeno
ewo da se vm mal javim iz bolniške postle...sm u redu(kolkr se da bit),mal me jebe k mam jezik zaotečen pa k ne morm na čik, drgač pa vse qlsko. biker77 motorja še ne bom kupval ker so mi rekl da cca.2 mesca ne bom smel noge obremenjevat pol pa počas pa tko....

kar se tiče cajtngov pa kar pišejo..na tleh sm bil še pred levim ovinkov(na fotkah se vidijo rajse od tačk) tko da hitrost(upam garanterat)ni bla krivec te nesreče(če sm hambija naprej spustu noooo :trance_33_sleep: )...pomoje me je kj presenetl...sicer pa...kdo bi vedu...

hvala vm za lepe želje in pozdrave :beer2: ko bom enkrat doma vm javim pa pridete na pijačo :grim:

do tkt pa hvala vm k ste držal pesti...pa se bom še kj javu(zdj k mi je moja najbolš polovica pustla tle laptop :P )

LP snoopy

same dobre novice dns....GOOO SNOOPY :010 :010 :OK:

Objavljeno

do tkt pa hvala vm k ste držal pesti...pa se bom še kj javu(zdj k mi je moja najbolš polovica pustla tle laptop :P

LP snoopy

Objavljeno (popravljeno)

neki tle net jebe...

Popravljeno . Popravil snoopy
Objavljeno
neki tle net jebe...

al si pozabu da si že objavo poslal pa si potem še enkrat poslal? :whistle:

mal heca..

pozdrav se..

motor bo pa itak prej šel..so vsi ful zagrizeni da ga kupjo..

Objavljeno (popravljeno)
al si pozabu da si že objavo poslal pa si potem še enkrat poslal? :whistle:

mal heca..

pozdrav se..

motor bo pa itak prej šel..so vsi ful zagrizeni da ga kupjo..

nism nč pozabu...ne jebat "invalida" madonca beuga ;)

sj jst itk ne rabm več rakete...drek pumpa al pa trosilc gnoja bo čist u redu :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil snoopy
Objavljeno
e hambi hambi,če bi ti zdele en posodu motor mnde bi ga biu tuk veseu k otrok k dobi liziko :P :lol1: :lol1:

ja ma res tko vesel :whistle: :whistle: ...kr skaku bi od veselja...hahahahah.........

Objavljeno
ja ma res tko vesel :whistle: :whistle: ...kr skaku bi od veselja...hahahahah.........

od kdaj maš ti k1 1000??????

nč nauš skaku-morš moped popravt :P

ej sam te tabletke k jih tle talajo so zakon... :D :D :whistle:

Objavljeno

Snoopy "nice to hear from you" :worship: . Kr počasi z okrevanjem, pa veliko sreče.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!