Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
je tako,za vse ostale ki še ne vejo se nahajajo novice o dogodkih na prvi strani te teme,tako da vam ni treba brskat nazaj

brez tebe bi blo že čudno;)

mislim pa da bo udeležba kr solidna

za vsak slučaj pa še enkrat:drug ČETRETK:25.10 se dobimo v EPICENTER POSTOJNA in sicer v Rock Cafe ob 18h

na prvemu tradicionalnemu posezonskem srečanju ridašev.

ob prijetni družbi znanih obrazov, osvežilni pijači,dobri glasbi se lahko pomirimo še v kakšni igri.

VABLJENI VSI

ja kako je tradicionalno, če je prvo :hmm:

isto kot bi napisala: danes sem bila prvič v ljubljani, bilo je super, kot vedno do zdaj :slap:

Objavljeno

isto kot bi napisala: danes sem bila prvič v ljubljani, bilo je super, kot vedno do zdaj :slap:

zmotila se je..hotla je napisat pravem :whistle:

Objavljeno
ja evrokrem generacija gor al dol sam mrz je pa za popizdt sm biu dns gor ob enih 5:30 pa ni blo nobenga hehe

Ja, kaj čemo pubeci......zima bo.....bo treba o drugih dirkalnikih razmišljat. Jaz npr. trenutno glancam en GS 11-182CM- R 21?? Kaj pa vi?? :whistle: :evilgrin:

Objavljeno

Pr nas smo mel tud par let nazaj prvi tradicionalni tek....sicer se slisi glupo ampak niti ni...beseda tradicionalno v tem kontekstu pomeni da se bo stvar nadaljevala in ne bo samo prehodne narave ali enkratna...(taka je moja razlaga) :D

Objavljeno

hja pa ne moreš ti rečt da tradicija bo, tradicija edino je; nekaj kar se dogaja že vrsto let

Objavljeno
Pr nas smo mel tud par let nazaj prvi tradicionalni tek....sicer se slisi glupo ampak niti ni...beseda tradicionalno v tem kontekstu pomeni da se bo stvar nadaljevala in ne bo samo prehodne narave ali enkratna...(taka je moja razlaga) :D

v tem smislu je bila tudi uporabljena ta beseda,sicer pa bistvo ja da se dobimo in to na četrtek :naughty:

drugače pa je očitno ta beseda nek trend saj se v medijih večkrat zasledi taka objava.

koci a prideš??

Objavljeno (popravljeno)
Ja, kaj čemo pubeci......zima bo.....bo treba o drugih dirkalnikih razmišljat. Jaz npr. trenutno glancam en GS 11-182CM- R 21?? Kaj pa vi?? :whistle: :evilgrin:

Elan SLX 160cm, R11,7 @ 88° :naughty:

Popravljeno . Popravil condor
Objavljeno
stari, ti sam rečeš da prideš, pol pa te ni!! :whistle: nevem kaj se dogaja stabo!!?? :whistle:

Jah na ministrstvu nas cele dneve terajo, od jutra do vecera, pa ni cajta :P

Objavljeno
v tem smislu je bila tudi uporabljena ta beseda,sicer pa bistvo ja da se dobimo in to na četrtek :naughty:

drugače pa je očitno ta beseda nek trend saj se v medijih večkrat zasledi taka objava.

koci a prideš??

najlepša hvala za povabilo ampak žal ne bo šlo zaradi:

1. nimam izpita,

2. gume so boge,

3. mrzlo je,

4. sem v ljubljani na fasku, motor pa doma,

5. motor je na pol že v zimskem spanju

....pa drugič; če je tradicionalno srečanje pomeni da ne bo zadnjič :D

Objavljeno

Tudi 88 stopinj :naughty: ......primlo bo..... :whistle:

Objavljeno
Tudi 88 stopinj :naughty: ......primlo bo..... :whistle:

Elan SL 165 cm, na 87 stopinj, za povrh pa še 1 stopinja na flehi. Drugače pa sem že v polni formi za pripravo smuči (10 parov tekmovalnih smuči za hčero). Ata pač mora bit serviser, ampak v delanici je sedaj bistveno manj prostora, saj sem letos v vozni park dodal novega konjička :naughty:

Objavljeno
najlepša hvala za povabilo ampak žal ne bo šlo zaradi:

1. nimam izpita,

2. gume so boge,

3. mrzlo je,

4. sem v ljubljani na fasku, motor pa doma,

5. motor je na pol že v zimskem spanju

....pa drugič; če je tradicionalno srečanje pomeni da ne bo zadnjič :D

tako tako,pa drugič

btw:osa neki po rakeku straši z yamahco,predvidevam da jo je šel mal napolnit z gorivom

drugače pa res da je sonce sam je komaj 6 stopin

Objavljeno

Ravno pravočasen začetek, da do pomladi postavijo kopijo sedanjih tabel samo na temo smučanja.

Bo na ridah več tabel kot v shoping centru.

Objavljeno
Ravno pravočasen začetek, da do pomladi postavijo kopijo sedanjih tabel samo na temo smučanja.

Spet bomo polagali...... :naughty: :whistle: :whistle:

Objavljeno
Elan SL 165 cm, na 87 stopinj, za povrh pa še 1 stopinja na flehi. Drugače pa sem že v polni formi za pripravo smuči (10 parov tekmovalnih smuči za hčero). Ata pač mora bit serviser, ampak v delanici je sedaj bistveno manj prostora, saj sem letos v vozni park dodal novega konjička :naughty:

Miza je zmontirana, sedaj še samo voljo čakam, te pa začnemo drajsat, pa peglat, pa brusit.......te pa spet od začetka :winkiss: :rolleyes:

Objavljeno

Ti misliš da jst smučam na ridah :whistle:

ps. table na ridah pa lepo spregledam...

Objavljeno

no snežit je že začelo :headbang:

Objavljeno

Prejle mi je v Ivanjem selu v avtu kazalo 6.5°C, pa so že ble snežinke, pridem do doma, pa kr lepo že začelo mest. :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

ja mamicu mu.....vse plane mi je podrl.....no sej men je vsen,če mal mede :whistle: ...sam....uni drugi polovici ni :unsure:

Objavljeno (popravljeno)
Prejle mi je v Ivanjem selu v avtu kazalo 6.5°C, pa so že ble snežinke, pridem do doma, pa kr lepo že začelo mest. :yea1: :yea1: :yea1:

A sem prav prebral? Na Rakeku sneži?

Popravljeno . Popravil Racon
Objavljeno
A sem prav prebral? Na Rakeku sneži?

ja prou si prebral!!! ravnokar pršu z furce!! hehe

Objavljeno
tako tako,pa drugič

btw:osa neki po rakeku straši z yamahco,predvidevam da jo je šel mal napolnit z gorivom

drugače pa res da je sonce sam je komaj 6 stopin

slabo predvidevaš, stric osa se je danes prou lepo nafuru po sončku, snegu in dežju!!! :whistle: pač nisem eurocrem generacija!! hehe :whistle:

Objavljeno
ja prou si prebral!!! ravnokar pršu z furce!! hehe

jest sn tud pred pol ure parkiru moped...mal sicer že mede..sam....

ej stari..vidm de se je vsaj še edn prpravlen vozt...greva na en kufe v logatc???al s čist zmrznu???

Objavljeno
jest sn tud pred pol ure parkiru moped...mal sicer že mede..sam....

ej stari..vidm de se je vsaj še edn prpravlen vozt...greva na en kufe v logatc???al s čist zmrznu???

ma ni blema, povej gdaj!? :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!