Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

folk! evo sonček se je pokazu! ala na kosilnice!!! :whistle:

Objavljeno
ob 3h??? ok?? notranjka,al kaj je že tm...

stari sej bi šu, sam mam obleko mokro! pa še neku delu mam, tko da dejva ppestavt za jutr!! :naughty:

Objavljeno
stari sej bi šu, sam mam obleko mokro! pa še neku delu mam, tko da dejva ppestavt za jutr!! :naughty:

sami izgovori... :evilgrin:

grem pa sam... :OK:

sami evrocremi :evilgrin:

Objavljeno
po dnevi spiš in z avtom noriš, po noč pa z motorjem okol noriš in strašiš!! :whistle: :naughty: a se ti je mal z.....o??? :slap: HEHE

kak fax??? to je sam izgovor, da lahko ponoč strašiš z kosilnico, namesto metle!!! :whistle: noč kosilnic???? a to obstaja??? :naughty: :slap:

očitno ona ni EUROCREM generacija! :whistle: a si se ti kej pomehkužu???? :naughty:

kat prvo jst avto ne... moj lubi vse nadomesti :worship: drgač pa vse ok z mano, razn d me je še zamedlu, na u glav že tk skos mede, zj me j pa š dobesednu :unsure: fax pa bo držalu... cele dneve gore visin... :slap: ewrokrem mam pa bel za jest jst... ti pa tut si zgleda, ma dns se neki zgavarjaš, te snežinke premotle d nis uletu u lagac a :krneki: ala sn pa hotla prit na kafe, pa un veš... tatooopu :whistle: :naughty: :whistle:

na ridah pa ni blo benga ub devete zvečer, mehkužci eni, ste ku uni martinčki na morji :lol1: no lih kake taplote pa res nej blo :doze:

Objavljeno
kat prvo jst avto ne... moj lubi vse nadomesti :worship: drgač pa vse ok z mano, razn d me je še zamedlu, na u glav že tk skos mede, zj me j pa š dobesednu :unsure: fax pa bo držalu... cele dneve gore visin... :slap: ewrokrem mam pa bel za jest jst... ti pa tut si zgleda, ma dns se neki zgavarjaš, te snežinke premotle d nis uletu u lagac a :krneki: ala sn pa hotla prit na kafe, pa un veš... tatooopu :whistle: :naughty: :whistle:

na ridah pa ni blo benga ub devete zvečer, mehkužci eni, ste ku uni martinčki na morji :lol1: no lih kake taplote pa res nej blo :doze:

UHHHHHH MATER! jst tuki nč nerazumem, kaj si napisala!???? :blink: a mi lahko gdo prevede, to kitajščino v slovenščino??? :whistle: ZELO MU BOM ZAHVALEN!!! :whistle: :naughty: :worship: :slap: :lol1:

Objavljeno
sami izgovori... :evilgrin:

grem pa sam... :OK:

sami evrocremi :evilgrin:

no stari, a si bil v logatcu???? :whistle: men se zdi da sam nabijaš! hehe sem slišu, da te ni blo gor!!!! kaj je blo mraz??? :whistle: jst sem pa spil kofe, pa snoopy je pil čaj!!! :naughty: tebe pa odnikoder!!! :whistle:

Objavljeno

BIVOL!!!! tukaj je dokaz da sem bil v logatcu na kofetu!!!! :photo: sicer se nevidi da je rahlo snežilo!!! fotograf je bil SNOOPY!! :photo: :whistle:

Objavljeno
BIVOL!!!! tukaj je dokaz da sem bil v logatcu na kofetu!!!! :photo: sicer se nevidi da je rahlo snežilo!!! fotograf je bil SNOOPY!! :photo: :whistle:

hehe.....obrnu lih u križišč u logatcu....sam na tile slik me mot,k ni mokro po tleh....k tam k sn jest obrnu je blo čist mokr po tleh,pa snežil je....

Objavljeno
hehe.....obrnu lih u križišč u logatcu....sam na tile slik me mot,k ni mokro po tleh....k tam k sn jest obrnu je blo čist mokr po tleh,pa snežil je....

PA SEJ TI PRAVIM ZA NAZAJ SEM BIL MOKER!!!

Objavljeno

sorči starči O:-)

no poglej z svetle plati....sej za kofe ti ni blo treba dat..... :evilgrin:

Objavljeno

Sam ste pa res norci, da se vozite v takem vremenu in pri takih temperaturah :blink: Svaka cast!

Objavljeno
Sam ste pa res norci, da se vozite v takem vremenu in pri takih temperaturah :blink: Svaka cast!

:naughty:

Objavljeno (popravljeno)

to sploh ni problem ^_^ eni smo mogl še sneg dons pucat z motorja :)

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

Na The Ovinku naletava sneg, do četrtka da mate vsi kompletno smučarsko opremo, smuk za pokal kačjih rid bo potekal od hiš navrhu rid, pa vse do table planina :naughty: :naughty:

Objavljeno
Na The Ovinku naletava sneg, do četrtka da mate vsi kompletno smučarsko opremo, smuk za pokal kačjih rid bo potekal od hiš navrhu rid, pa vse do table planina :naughty: :naughty:

hehe a ti sii pa dele ze pov metra snega vidu heheh

:drunk: :beer2: :lol1:

Objavljeno
to sploh ni problem ^_^ eni smo mogl še sneg dons pucat z motorja :)

Hehe, razumem da vas premami, da se ne zmenite za vreme... Pa vseeno... a vas nc ne zebe? :worship:

Objavljeno
hehe a ti sii pa dele ze pov metra snega vidu heheh

:drunk: :beer2: :lol1:

Eh ni blo panike, hec more bit :whistle: :whistle:

Objavljeno

edin condor preživu prejšnjo noč?? kaj ostali še usi spijo hehe

Objavljeno
edin condor preživu prejšnjo noč?? kaj ostali še usi spijo hehe

Ma ne...smo ze prisebni tud drugi :D

Objavljeno

fantje fantje vsi ste dam spizdil jst sm šele dele dam uletu :naughty:

Objavljeno
Hehe, razumem da vas premami, da se ne zmenite za vreme... Pa vseeno... a vas nc ne zebe? :worship:

malenkost zebe.. čist v konice prstov na rok.. drugje ne :D saj mene ni.. :D

Objavljeno
ja le kaj te greje :whistle:

ljubezn.. do motorja in vožnje :D

Objavljeno
fantje fantje vsi ste dam spizdil jst sm šele dele dam uletu :naughty:

a ti si pr babi spau al kako hehe

Objavljeno
a ti si pr babi spau al kako hehe

poglej temo "a je kdo snoč kej dingl-dongl" pa si boš sam odgovoru na vprašanje hehehe :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!