Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
eurokremčki :whistle: ... mi starejši občani se še kr vozmo :whistle: .. ne mormo več reume dobit :lol1:

se vidjamo :yea1:

starejši občani??ti spadaš že pod drugo statistiko ;) itak pa k te zagledam se ustrašm da sneg vidim na tvoji glavi :lol1: :lol1:

hja...eni pač nimamo te sreče...jebat ga...kaj nj rečem... :worship: :worship:

Objavljeno

hehehehehehe . . . . . . . danes pala lepa furca . . . . v zlo fajn družbi!!!!! :worship:

danes sreču vsega skp tri motorje . . . . . .matr ste mehkužci . . . . mislim reč EUROKREMČKI! :naughty: :whistle: :naughty: :whistle: :naughty:

post-15855-1222448936_thumb.jpg

Objavljeno
hehehehehehe . . . . . . . danes pala lepa furca . . . . v zlo fajn družbi!!!!! :worship:

danes sreču vsega skp tri motorje . . . . . .matr ste mehkužci . . . . mislim reč EUROKREMČKI! :naughty: :whistle: :naughty: :whistle: :naughty:

nuleta boysi :whistle: :headbang:

Objavljeno

Dobr ta kolenčka,je vidit po slajderjih :evilgrin:

Objavljeno

od kdaj pa ti štoparke pobiraš :whistle: ..pa še motoristka povrh :P ?

Objavljeno
Dobr ta kolenčka,je vidit po slajderjih :evilgrin:

:grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim :grim

Objavljeno
od kdaj pa ti štoparke pobiraš :whistle: ..pa še motoristka povrh :P ?

HEHE . . . .od gdaj pa štoparke štopajo v motorističnih kombinizonih???? :whistle: :eek:

motoristka???? :grrr :grim .) :P :yea1: :worship:

Objavljeno

če prow vidm ji je kr ninjarider posodu kombinezon :P

Objavljeno

[que name=osa rider' date='26 Sep 2008 @ 18:11' post='1469294]

Objavljeno
[que name=osa rider' date='26 Sep 2008 @ 18:11' post='1469294]

Ma kaj se hvališ si moral sam it ne pa da hodiš v dvoje k samga te je pa strah al te pa zebe :naughty:

:lol1:

Objavljeno (popravljeno)

uuu sj n zebe tko... no ata, zate se ve... :naughty: mene pa sploh ne več... :whistle: mausy :friend2:

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno

ma kje zebe -jst sm se pa z XT gonu :OK: :OK: :OK: Špica na hard endurcu..

Objavljeno
ma kje zebe -jst sm se pa z XT gonu :OK: :OK: :OK: Špica na hard endurcu..

konkurenca extremu kaj tonto :naughty: :naughty: gozdne radosti pa te fore :D ?

Objavljeno

Opa, ATA... Ena fejst morska deklica ti je na moped skočila. V kombinezonu. :kva2:

Le kaj MAMA porečejo na to. :D

Objavljeno
konkurenca extremu kaj tonto :naughty: :naughty: gozdne radosti pa te fore :D ?

Ma avtobus ni za te fore. :headbang: Pa za pozim morta neki bit. :naughty: :naughty: :unsure: Sm še kramparce naroćim pol pa NEMA ZIME ZA ESKIME.. :OK: :kva2: :kva1:

Objavljeno

jz ne vem ki si se ti vozil ma dns je blu kr neki motorju na relaciji sloven gradec- rakek,no mi smo pa ravnokar parkiral mašinco

jutr pa gas u labin

Objavljeno (popravljeno)
Irencko vse najboljše :) Popravljeno . Popravil rumenicestak
Objavljeno

Irenčko vse naj,naj za tvoj rojstni dan :winkiss:

Objavljeno

he he, ja ninja je mogu posodit kombinezon, kdo pa ne bi taki pupi........

IRENČKO VSE NAJ, SE VIDIVA KMALU :OK:

Objavljeno

Vse naj naj naj :D

Objavljeno

bejba dobr ga žurite danes pa še enga namest mene rukn

jz ga bom pa u labinu itak za obe hehe

VSE TANARTABULŠ

Objavljeno

:004

Pa na zdravje in veliko kilometrov tudi od moje malenkosti.

Vse naj naj.

:drunk: :drunk: :drunk:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!