hambi-bambi Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 Ewo...zdle z rid...kva se da fajn na kolen 1098ko..... :naughty: :evilgrin: :naughty: PS:nocoj so dovoljene sanje,jutri je nov dan :whistle: uuu kere sanje sam poskrbi da bo se to uresničlo.... :naughty: :naughty:
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 4, 2008 men se je tud danes sanjalo o motorjih pa da sm nov kombinzon probavala pa kupovala jahuu pa se zutrej zbudim in mi seba reče kdaj greva po kombinzon juppppiiii mi bo dodal 400€ :worship: zdej pa sam upam da ga ne prodajo pa da mi bo prov
Cartman Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 men se je tud danes sanjalo o motorjih pa da sm nov kombinzon probavala pa kupovalajahuu pa se zutrej zbudim in mi seba reče kdaj greva po kombinzon juppppiiii mi bo dodal 400€ :worship: zdej pa sam upam da ga ne prodajo pa da mi bo prov kako u nulo ohranjen, a ga nis op tleh zagnala? :blink:
eXTReme13 Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 kako u nulo ohranjen, a ga nis op tleh zagnala? :blink: Pššššš ne okol govort :)
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 4, 2008 kaj???? odločila sm se da gre legendarna jakna u penzijo blizu 10let delovne dobe,si jo najbrž zasluži(čeprav najbrž na kak zborček bo pa še šla) ogledan pa mam dvodeln kombinzon :yea1:
eXTReme13 Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 PRODAM SUZUKI GSXR600 K6 u nulo ohranjen talepe modro bele barve več pm pomoje je to mislu :D
Sanda7 Objavljeno Oktober 4, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 4, 2008 aja heheh ne ne nism s suzukijem padla,mi sploh ni potegnilo sm mogla jit dvakrat brat da sm skontala pa tud s tem k sm padla ni nič bo kot nov ko zamenjam deklc je craspad vse odnesu tako da tud rajsice ni dobil razn kufr in pad ter deklc kater je itak že nov naročen,tako da 200€ stroška za deklc in novo olje ter filtr in to je to bo kot iz trgovine sam sam mal se pozna na špeglu ma ni panike
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 na ridah kej dogaja? bore malo al neč? hehe... ala riti, une k niso u bolniški, gassssa :P
snoopy Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 na ridah kej dogaja? bore malo al neč? hehe... ala riti, une k niso u bolniški, gassssa :P ne morm...dogtr ne pusti več na motor :cry:
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 ne morm...dogtr ne pusti več na motor :cry: dohtrju se nsme prevč poslušat... :whistle: nene ti kr lpo priden bot, duma na toplem O:-)
hambi-bambi Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 na ridah kej dogaja? bore malo al neč? hehe... ala riti, une k niso u bolniški, gassssa :P a me moreš rajcat s tem že tko mi neda mira skoz sam mislm kdaj grem na motor... :( :( :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 dohtrju se nsme prevč poslušat... :whistle: nene ti kr lpo priden bot, duma na toplem O:-) sicer pa se nimam s čim pelat...prid me iskat pa gremo čez vršič :P
TONTO Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 Ja jst prropotam gor, sam povejte kdaj boste gor, da ne bom praznih klopc gledu kot ponavad. :naughty: :naughty:
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 (popravljeno) a me moreš rajcat s tem že tko mi neda mira skoz sam mislm kdaj grem na motor... :( :( :lol1: :lol1: jah mal te pa morem a... :naughty: snoopy avto pa gasa na ride... na mopiju b pa tk zmrzno ku si bl ewrokremček :whistle: jst bm na ridah okol 5 mal kasnej :P Popravljeno Oktober 4, 2008. Popravil Irencko
hambi-bambi Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 jah mal te pa morem a... :naughty: no no si bom zapomnu,,,veš kašne muke so to zame ,,, :naughty: ,,še sanja se ti ne,, :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 jah mal te pa morem a... :naughty: snoopy avto pa gasa na ride... na mopiju b pa tk zmrzno ku si bl ewrokremček :whistle: jst bm na ridah okol 5 mal kasnej :P mal??al nared orgn al pa nč... avto cant do... :grrr bom se preš odpravu..bom še prej gor kt ti :D
TONTO Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 sanja kura o koruzi... :whistle: Ti ne spreminjaj fraz v svojo korist :eek: :eek: SANJA SVINJA O KORUZI :kva2: :kva1: :kva2: :kva1:
snoopy Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 Ti ne spreminjaj fraz v svojo korist :eek: :eek: SANJA SVINJA O KORUZI :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: ojoj...kero priznanje.... :whistle:
hambi-bambi Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 Ti ne spreminjaj fraz v svojo korist :eek: :eek: SANJA SVINJA O KORUZI :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :lol1: :lol1: :lol1:
TONTO Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 ojoj...kero priznanje.... :whistle: Kralj živali je pa le KRALJ :worship: :worship: priznanje gor al pa dol, sam vsaka kura nam pa ne bo hodila v koruzo :evilgrin: :evilgrin:
Irencko Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 Kralj živali je pa le KRALJ :worship: :worship: priznanje gor al pa dol, sam vsaka kura nam pa ne bo hodila v koruzo :evilgrin: :evilgrin: ooo vsaka kura zrnje najde... pa nej bo ud toje koruze al pa bilo kere svinje :whistle: mal??al nared orgn al pa nč... avto cant do... :grrr bom se preš odpravu..bom še prej gor kt ti :D no le pejt... ala taj do petih ti bo že ratal... pa š zebl te nau pole :P
snoopy Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 Kralj živali je pa le KRALJ :worship: :worship: priznanje gor al pa dol, sam vsaka kura nam pa ne bo hodila v koruzo :evilgrin: :evilgrin: če je pa tko...pol si pa ne laskaj pa se ne povzdiguj :lol1: :lol1: "kura" po mora it na koruzn storž... :naughty: pa da vidiš kok pol "frfota"... :lol1:
snoopy Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 no le pejt... ala taj do petih ti bo že ratal... pa š zebl te nau pole :P pa pizderija...a mi ne bi čoprčka posodla??raj vidiš da peš šetam...mater ta mladina...nobenga spoštvanja do starejših... :closedeyes:
osa rider Objavljeno Oktober 4, 2008 Objavljeno Oktober 4, 2008 ajd eurokremčki . . . . . zdej gre ata osa mal na motor . . . . .snoopy ti pa dnarnico nabrus, čez deset minut štartam . . . :naughty: ostali pa marš na motorje . . . . . BEMVAMSVECA!!! :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se