Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
z vodnmu skutarjm, se da ful dobr zajebavat z njim :evilgrin:

ta igrača mi je zlo dobro poznana, sej na morju mam kolega ki ga ima in je zlo odštekana zadeva! :OK:

Objavljeno

ideja sploh nej slaba :worship:

Objavljeno
ta igrača mi je zlo dobro poznana, sej na morju mam kolega ki ga ima in je zlo odštekana zadeva! :OK:

sploh pa tist k se stoji na nemu.. ni bolšga!!! :D

Objavljeno

zgodej ti to nam poveš :closedeyes:

ideja sploh nej slaba :worship:

anda :worship:

sploh pa tist k se stoji na nemu.. ni bolšga!!! :D

ijap :yes:

Objavljeno

zgodej ti to nam poveš :closedeyes:

jebat ga, sej me niste nč uprašal! :whistle: sam zadeva je tud zlo draga in močna, tko da nevem če bo on to kar tko dal, da se jahamo z njim!!! če se nemoti ma yamaho 750 sam nevem kak tip, je pa tist k sediš gor pa še športen je!!! ni za dva!! zadeva je pa tok odbita da maš 15 minut navso mero dost, pol pa te boli prou vse!!! :yea1:

Objavljeno
jebat ga, sej me niste nč uprašal! :whistle: sam zadeva je tud zlo draga in močna, tko da nevem če bo on to kar tko dal, da se jahamo z njim!!! če se nemoti ma yamaho 750 sam nevem kak tip, je pa tist k sediš gor pa še športen je!!! ni za dva!! zadeva je pa tok odbita da maš 15 minut navso mero dost, pol pa te boli prou vse!!! :yea1:

sj jz bi merkala :whistle:

Objavljeno

Fabo ma tut .)

Objavljeno
Fabo ma tut .)

aja? pa nč reku baraba :evilgrin:

Objavljeno

take informacije se pred tabo preventivno skriva :whistle:

Objavljeno
take informacije se pred tabo preventivno skriva :whistle:

ja ja drgač so lohk pi...rije

Objavljeno
ja ja drgač so lohk pi...rije

A jih ni že tko dost :hmm:

Objavljeno

Ja noo...sj pise v profilu in to ze kr dolg...ga mam dlje k pa KTM-a... :P

Objavljeno
Ja noo...sj pise v profilu in to ze kr dolg...ga mam dlje k pa KTM-a... :P

če jo sam zanima kdo se je s kom dol dal :whistle:

Objavljeno
če jo sam zanima kdo se je s kom dol dal :whistle:

ferbc babji :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Sm se ustavu dons (no včerej :D ) na ridah...ampak nažalost s štirimi kolesi hehe :)

Popravljeno . Popravil Roky
Objavljeno

a je blo kej folka gor :winkiss: :naughty:

Objavljeno

sam na ridah pa dogaja,tud če nas ni gor

btw.spodnji park plac bojo zgleda asvaltirali,pa zelenica bo najbrž,zgleda da to nam motoristom rihtajo da se ne bomo več drenali tam gor :worship:

Objavljeno

to so že pred enim mescom neke količke zabijali pa merli....drgač pa zgleda da se nam obeta en mal bol urejen plac

Objavljeno
sam na ridah pa dogaja,tud če nas ni gor

btw.spodnji park plac bojo zgleda asvaltirali,pa zelenica bo najbrž,zgleda da to nam motoristom rihtajo da se ne bomo več drenali tam gor :worship:

Ali pa avtobusna postaja in kasa za napačno parkiranje :whistle:

Objavljeno
a je blo kej folka gor :winkiss: :naughty:

Nop...je dž padov, sm sam odtoču pa letu naprej hehe :) ...Sm pa vidu, da spodej neki urejajo parkirplac :)

Objavljeno

nekaj sem slišala da bojo postavli en kisok z osvežilno pijačo in hitro hrano :naughty:

Objavljeno
nekaj sem slišala da bojo postavli en kisok z osvežilno pijačo in hitro hrano :naughty:

Če nebo samo kasa za vstonice prodajat ?

Objavljeno

če bom jaz te vstopnice pobirala ne bom imela nič proti :winkiss: bo vsaj za odojka če že kozlička ni blo

Objavljeno

hehe ritke moje, ma jst sm šla kr z lubico domu u torek... res d me je vtrajno pralu vse od izole do doma, sam sj nejsmo iz cukra :whistle: pa saj pod tuš mi ni blo treba jet zvčer :whistle: hehe...

parking bo pa suprca tm dol, no lh bi robnike dal še mal bl narazn d bi blo več placa ma vrei... mrde je pa k temu prpomogu tist sestank k smo mel... plac motoristom, in z vajvrcam naprej... :worship:

Objavljeno

čist možn a nde,da smo mi krivi za delo na spodnjem ovinku

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!