Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Mater kak nakladač si pa ti, že dolg časa ni blo takšnga, pa živčnega, pa strokovnjaka za motorje, o marička ! :evilgrin:

V Postojni in okolici ti ni ravnega, sem prebral v eni drugi temi, da voziš z xt 1000 in + kilometre, ja si kr kampeljc !!

Sigurn boš še mene hotu skantat, a? :naughty:

V kolko dneh ? kakšn strokovnjak za motorje ? Vozt ga znam to je pa tudi vse. V principu je pa vsak motor medjunožno prdalo. Prej sm meu potujoči fotelj tko kot ga maš ti. Sam da je biu tist fotelj na steroidih. Zdej sm pa šu v uporabnost in glej ga zlomka, sedež mi ne dela nekih preglavic :> Sej Vare ponavadi na avtocesti vidiš. Ni čudno da naklepajo dost km v kratkem času :>

Grem jst spat k sm zdej od hambija pršu. Mi je dau za pit neku hofer pivo k dela čudnu na mozak :>

Hambi kur.. !! si omenu čevape ma nej blu nč od tega :D

Popravljeno . Popravil eXTReme13
Objavljeno
hambi dns si nas pa fajn postregu :worship: ala ti vera za pecivo in pijačo :worship:

naslednič bomo pa čevape spekli sam da jih osa prpele :D :P

snoopy presel se bl na jug :whistle: punce hodjo kej k je bl toplu..recimo sanda je lep primer ko se večinoma sam po krasu fura pa dol po hrvaški :whistle:

kaj mi pa ostane...sj drgač vs nč ne vidm...sam se mi je pa nasmejal k sm mopede zagledu...joooojjj kaj bi noru z(a) vami...

vsi ki ste bli danes pri meni,,vam sporočim pa bomo enkrat zaroštiljali pr meni,,če boste za... :naughty: :worship: ....

sanda hvala za majčko... :yea1:

hvala tebi za pivo....2...3...4... :P :beer2:

sam veš za tizga jegra ti je pa lohka žou da nisi pršu not :kva2:

Name glej kt da sm že gor, tak da prprav tistih mal...5kg čivapov zame :naughty:

5kg??kaj bo pa kuža jedu???misleš da bom suh kruh natepavu??eee...tole se bova mi2 še zmenla...vidm da morm prej na kofe pridit... :yes: B)

No pa še 5kg zame pa še 2 gajbe pira :evilgrin: ,

da bova z Andrejo mela s čim grlo splahnt :rolleyes:

starina ti zrihtej rešilca da boste lohka vse to prpelal km k maste očitn dost robe...za vsazga 2 gajbi...zame 4... :lol1:

Mater vm...vsi že spite...softiči....

tinče...mar bi ga skp pila...sam se prov mal pijančka počutm :P

Objavljeno
vsi ki ste bli danes pri meni,,vam sporočim pa bomo enkrat zaroštiljali pr meni,,če boste za... :naughty: :worship: ....

hambi drži ta glas :yea1: :P

Objavljeno

predlagam da gremo en dan še do snoopyja da ne bo :fight1: med njim pa hambijem :whistle:

ve se pa itak ker bi ta kratko potegnu :P

Objavljeno
predlagam da gremo en dan še do snoopyja da ne bo :fight1: med njim pa hambijem :whistle:

ne bo tega...jst se ne spravlam na invalide :P

ve se pa itak ker bi ta kratko potegnu :P

kdo? :blink:

Objavljeno

kar se roštiljade tiče sm jz tud zravn

lohk pa damo vsak po 10-20€(odvisn kolk nas bo) pa nabavmo odojka že pečenga razrezanga,kupmo še malu kruha pa pijače pa mamo gor na ridah en piknik

tko na brzino magar ta vikend če ne bo dežja.Tist k je ZA se nej napiše, da mau vemo planirat.U končni fazi če bo slabo vreme se lohk pa tud pr men dobimo sej mam kr neki placa u garaži.

za odojka:

1.Sanda7

btw:dex itak da se furamo učeri padlo nekje okol230km danes bo tud tam tam :naughty:

Objavljeno

treba it na mopede ja :> učeri je blo kratko ali sladko :P dns si bom pa cajt vzel.

Objavljeno

jz grem vsak cajt ob 10h morm bit u žireh do 11:20 u kranju ob 12h u lublan ob pol bom šla na pa turjak-ribnco-na rakek

popoldne pa pridem mau na ride ke okul 16:30 tak je plan za dns

bomo vidli kolk se bo obnesu

Objavljeno

Jst vem da grem proti lj. kdaj grem pa je odvisno od tega kdaj se bom na moped spravu :P Drgač sm neki cilu da bi šu mal čez delnice pa pol čez umag domow. Bom še vidu kako bo. Ceu dan je na razpolago tko da ima da 2x tankam :>

Objavljeno
ne bo tega...jst se ne spravlam na invalide :P

kdo? :blink:

:lol1:

hambi :whistle:

Objavljeno

ja snoopy mi je žau za tizga jegra sam vem da bi midva pol še tam še kr neki jih spila ne smm enga.....tko k ponavad :whistle: :lol1:

sanda za piknik se pa lahko tut pr men naredi k mam 2 garaži fraj. :grim se je za zment,,mene lahko planiraš sm za.. :grim

Objavljeno
ja snoopy mi je žau za tizga jegra sam vem da bi midva pol še tam še kr neki jih spila ne smm enga.....tko k ponavad :whistle: :lol1:

sanda za piknik se pa lahko tut pr men naredi k mam 2 garaži fraj. :grim se je za zment,,mene lahko planiraš sm za.. :grim

Pa odojk je slaba varjanta. Edino če bo 30 folka :> Drgač pa pečenje party :P

Objavljeno
:lol1:

hambi :whistle:

:glare:

boli me kurac za perje, boli me kurac za perje.... :bounce:

hja...ustraš si se ane... ;)

Kaj pol za vikend že veš kj?al se za piknik pofočkam? :hmm:

Pa odojk je slaba varjanta. Edino če bo 30 folka :> Drgač pa pečenje party :P

Alternativa....lohka mamo piknik 30 dni :D :lol1:

Objavljeno

snoopy,,,ja za piknik se je sam za zment,,,tko da prej se zmenmo prej bo piknik,,,, :naughty: :worship:

kaj bi ti rad s perjem al bi rad golobe peku.. :lol1: :lol1:

Objavljeno
snoopy,,,ja za piknik se je sam za zment,,,tko da prej se zmenmo prej bo piknik,,,, :naughty: :worship:

kaj bi ti rad s perjem al bi rad golobe peku.. :lol1: :lol1:

eh...perje je perje...

sam tale brembo je mal sumljiv...a te je že kj osvajal??? :krneki:

Objavljeno

brembo kdo je to???aja vrjetn mislš bimbo ja z njim nevem kaj je,,,zaenkrat vse še štima,,,,,, :whistle: :lol1: :lol1:

Objavljeno

30 dni piknik ? huuummmmm nice one !!! :P Naj hambi predlaga lovcem da vzamemo kočo za 30 dni :>

Objavljeno
30 dni piknik ? huuummmmm nice one !!! :P Naj hambi predlaga lovcem da vzamemo kočo za 30 dni :>

pa moraš pol računat še odvajanje od alkohola in streznitev :P

če bomo tko planeral bom ponucu dopust za naslednjih 20 let :lol1:

hambija za lovca :worship: :worship: :worship:

Objavljeno
pa moraš pol računat še odvajanje od alkohola in streznitev :P

če bomo tko planeral bom ponucu dopust za naslednjih 20 let :lol1:

hambija za lovca :worship: :worship: :worship:

pa kje ste spet mene našl,,,,,,,,če se boste tko obnašl nebo nč mesa na pikniku :whistle: ,,,vas bom lepo kr na pašo pelu pa se boste trave napasl,,,,,,,hahah :lol1:

jst lovec,,,hahaha,,,,snoopy ti boš pa moj pes,,, :lol1: :lol1:

Objavljeno

Hambi vabi na kostanj !!!! Vabljeni vsi !!!!!!! hahahahaha :> Pejt hitro kostanj nabirat k ga bo zmanjkalu. Sej vem da me preklinjaš zdej .) :beer2:

Objavljeno
Hambi vabi na kostanj !!!! Vabljeni vsi !!!!!!! hahahahaha :> Pejt hitro kostanj nabirat k ga bo zmanjkalu. Sej vem da me preklinjaš zdej .) :beer2:

kostanj je že doma sm pa ga dubu,,,, :naughty: ,,vrjetn ga bo mal malu za vse edin če bo vsak 2 kostanja uzel,,, :lol1: ....vas je pa mal dosti bi rabu precej kostanja da bi vas nafutru,,,,hahaha :grim

aja te ne preklinjam,,,,hahahaha,,,,,,sam nekam te pošiljam,,,,,, :lol1: ,,,,,hec,,, :lol1:

Objavljeno
kostanj je že doma sm pa ga dubu,,,, :naughty: ,,vrjetn ga bo mal malu za vse edin če bo vsak 2 kostanja uzel,,, :lol1: ....vas je pa mal dosti bi rabu precej kostanja da bi vas nafutru,,,,hahaha :grim

aja te ne preklinjam,,,,hahahaha,,,,,,sam nekam te pošiljam,,,,,, :lol1: ,,,,,hec,,, :lol1:

Alora pridem več ksnu :>

Objavljeno

Sm odprla novo temo za dogovarjanje o raznih food zmenkih :naughty: Lohk nadaljujemo tle.

Objavljeno
pa kje ste spet mene našl,,,,,,,,če se boste tko obnašl nebo nč mesa na pikniku :whistle: ,,,vas bom lepo kr na pašo pelu pa se boste trave napasl,,,,,,,hahah :lol1:

jst lovec,,,hahaha,,,,snoopy ti boš pa moj pes,,, :lol1: :lol1:

ti..ne bod prepogumn...

Sm odprla novo temo za dogovarjanje o raznih food zmenkih :naughty: Lohk nadaljujemo tle.

madonca...k tapravi gurmani :P no ja...mene ne mot,sam da se naujo sline zastonj cedile... :winkiss:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!