snoopy Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 ne ne bimbo nč različni pojmi...... :naughty: sam ej ti nemoreš plesat z mano se zastopi,,,,,tko pač je :lol1: aha pol bom kr kombinzon sabo prnesu kaj ga bom založu,,,hahaha :lol1: pol bom pa jst andrejo zagrabu...upam da zna tango :whistle:
Sanda7 Objavljeno Oktober 17, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 17, 2008 ok pol za roštiljado(čvapi-hrenovke) pri men doma sobota okrog 17h smo za zihr (ostali če mislite prit se sami upište da vem kolk robe nabavt) 1.Sanda7 2.Brembo 3Andrejaa 4.Snoopy 5.Hambi-Bambi 6.Extreme13? 7? 8.? 9.? 10.?
PETARDA46 Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 Pa če bi vi piknik prestavli na nedeljo :whistle: :whistle: :whistle: Sej tko al tko se ne boste do jutr zmenil :naughty: :naughty: :whistle: Drgač pa fajn ga uživejte, zdej morm pa letet na šiht, kakšno rit pogledat :kva2: :kva2: :kva2: Pa da ne bo kdo ob svoj čevapčič :lol1:
eXTReme13 Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 Nedelja je ceu dan rezervirana za fjakanje po cesti :)
snoopy Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 Nedelja je ceu dan rezervirana za fjakanje po cesti :) ti pa veš k se ob cest po jarkih voziš :P
eXTReme13 Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 ti pa veš k se ob cest po jarkih voziš :P Če me motor sili v to :D
snoopy Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 Če me motor sili v to :D itak...kdo bi se prtožval ane... :P petarda-za jutr je vse zmenjen :yes: tko da-zrihti si dopust :D
eXTReme13 Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 itak...kdo bi se prtožval ane... :P Verjetno kak kmet k tisto zemljo obdeluje :D
snoopy Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 names ta bi se ti zahvalu :lol1: :kva2: si mu del prhranu :lol1:
condor Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 ok pol za roštiljado(čvapi-hrenovke) pri men doma sobota okrog 17h smo za zihr(ostali če mislite prit se sami upište da vem kolk robe nabavt) 1.Sanda7 2.Brembo 3Andrejaa 4.Snoopy 5.Hambi-Bambi 6.Extreme13? 7? 8.? 9.? 10.? Če mi uspe bom tud jst pršu uč vršt :winkiss:
Sanda7 Objavljeno Oktober 17, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 17, 2008 ej banda če hočte bl dovg zažurat no lohk tud do jutra gremo lahko v kočo na javornik placa je dost tud pojst je zadost sam spalko sabo in to je to drgač pa dragi nam bo že zutrej zakuril tko da bomo pršli na toplo,kaj pravte na to :naughty:
hambi-bambi Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 sanda jst sm takoj za,,,,,,,sam povej kje je to,, snoopy je sigurno tut za... :worship:
Sanda7 Objavljeno Oktober 17, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 17, 2008 to je gor u javorniku gre se pa iz cerkniškega jezera gor po makedamu ene 20minutk vožnje ma sej če se zmenmo se itak dobimo pr men pa gremo pol skupi gor sam treba se je bl stare cote oblečt k se not kuri na drva oz kamin tak orng velik pa pol smrdiš po kurjenju tko da bomo tud kostanje lohk pekl u kaminu :naughty: aja pa štrom bo romantičn ala sveče sej drgač je tud agregat sam ni to to
Sanda7 Objavljeno Oktober 17, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 17, 2008 kaj pa tebe spet muči,bi rad bil bliz doma da bi hit dam spizdu :naughty:al ti mami pa oči ne pustita bit zuni dle k do 23h??
brembo Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 (popravljeno) kaj pa tebe spet muči,bi rad bil bliz doma da bi hit dam spizdu :naughty:al ti mami pa oči ne pustita bit zuni dle k do 23h?? nenenen..samo ne gre se mi za prespat tak da morem si avto za gor dobit :D kapiš :P dej mi povej kje je koča..oz kk se kliče. no sej po vsej verjetnosti bomo šli skup :) Popravljeno Oktober 17, 2008. Popravil brembo
Ninjaraider Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 Matr sej sm vedu :headbang: , zmer k se neki dobrga dugaja sm jst zmer v šihti :glare:
snoopy Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 sanda jst sm takoj za,,,,,,,sam povej kje je to,, snoopy je sigurno tut za... :worship: jst sm za...tko k gor piše :yes: kje je to?kje se dobimo?? :P nenenen..samo ne gre se mi za prespat tak da morem si avto za gor dobit :D kapiš :P dej mi povej kje je koča..oz kk se kliče. no sej po vsej verjetnosti bomo šli skup :) dj dj...otrok en..sj bomo čokolino pa kornflexe sabo vzel..da bo tut zate neki :kva2: zakaj pa ne bi prespal če lohka?? dj dj no... sanda kaj pa je gor u koči?kašn žur?čigav? :unsure:
Andrejaa Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 Matr sej sm vedu :headbang: ,zmer k se neki dobrga dugaja sm jst zmer v šihti :glare: Kaj to pomen, da mi ne boš pomagau čivapčičev splakvat?? :blink: Presneto..pa sm se ga misnla čist napit, zdej pa kr nbenga zdravstvenga delavca ne bo, si pa ne upam :P Sej res..a Irencko prleti kej, al kam se je zgubla ta dečva, k je nč ni videt?? :hmm: Ja ma men je vseen al smo pr Sandi al u koči..sam...jst ne bi rada do jutra visela, kr se grem u nedlo furat in nočm kšne neumnosti narest na cest :glare:
Sanda7 Objavljeno Oktober 17, 2008 Avtor Objavljeno Oktober 17, 2008 no sej če vam ni za prespat gremo pa tud lahko ke ob 12h al pa ob enih,dveh,treh nazaj sej ni problema bomo pač tisti za volanom mal manj spili drgač pa gor ne bo nobenga razn moj fant ter mogoče en al dva njegova kolega
hambi-bambi Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 pomoje če že gremo gor ostanemo in zažuramo skup,,,nevem no,,,,, :unsure: :naughty: nevem kaj bodo ustali povedali,,,, :unsure: matr ste same nutele.......hahahhaha :lol1:
Andrejaa Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 pol bom pa jst andrejo zagrabu...upam da zna tango :whistle: Jao ti pa res izzivaš usodo.. :grrr Pelev bi se z mano, z mojm očimom nočeš spat :whistle: in zdej bi še tango hotu od mene?!!!! :blink: Pa kaj še res nimaš dovolj šravfov v nog? :P Ja nč..jst sm se odločila za varjanto: koča okol 17h odhod, prespat..grem pa s kroskotam gor :blush: Kr pred 17h mene še zihr ne bo na Rakek..
condor Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 no sej če vam ni za prespat gremo pa tud lahko ke ob 12h al pa ob enih,dveh,treh nazajsej ni problema bomo pač tisti za volanom mal manj spili drgač pa gor ne bo nobenga razn moj fant ter mogoče en al dva njegova kolega Ktera koča nej bi to bla? Če grete zgodej, pridem jst gor pozdravt z biciklom :whistle:
osa rider Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 ooooo mama . . . . . ata oso tud računi . . . . :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Ninjaraider Objavljeno Oktober 17, 2008 Objavljeno Oktober 17, 2008 Kaj to pomen, da mi ne boš pomagau čivapčičev splakvat?? :blink: Presneto..pa sm se ga misnla čist napit, Sej sm meu namen pridit :yes: , in ti pomagat da nebo pive ostalo :beer2: . Sam kaj ko se zmeri zmenjo met piknik ko jst delam :hmm: in si ne morem zamenjave najdt :cry: bem vam sveca ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se