Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
č se dol ne ogreje guma...pol se nker nau...... :lol1:

hehe dol morš ze z ogreto pridt hehehhe :naughty:

Objavljeno
bemtiš pomoje me boš u živo prej vidu kokr bom jz do fotoaparata pršla hehe, mogoče že jutr, k grem mau dam pogledat ;)

A na šiht hodš z njo? :D

Objavljeno
veš, veš! a se sam mim pele, al se tud ustau kej??? hehe sej je isto, al bi se ustavla pa kako rekli al pa če pozdraviš! nekateri pa tud pozdravjo ne!!

ma ja sj bi se ustavla, ma sm bla u spremstvu... next time pa zihr :worship:

se bom pobolšala ablubm hehe :winkiss:

Objavljeno
A na šiht hodš z njo? :D

hehe ne, sam popoldan kak krogec nardim pa kranju, sam dons delam do pol sedmih in no way da grem pol še na mopija, jutr bo pa akcija wiiiii :evilgrin:

Objavljeno

Bom jutr bolj pozorn hehe, škoda k sm ta tedn popoldne, čene bi bla velika verjetnost, da se kej srečava, tko sm pa tud jest do 7ih :headbang: Kašne barve pa je pa ker letnik ?

Objavljeno

Ride na zimskem spanju?

Al se še kdo kej voz tam :whistle: :whistle:

Objavljeno
Ride na zimskem spanju?

Al se še kdo kej voz tam :whistle: :whistle:

ja ja vozmo se jeans generacije! eurocrem generacije pa lepo parkirane mofle, pa sedite ob pečeh!! hehe :slap:

Objavljeno

haloo ja itak da se,bo treba jit jutr spet mal previrt kaj se dogaja s spodnjo lokacijo :naughty:

Objavljeno
ma ja sj bi se ustavla, ma sm bla u spremstvu... next time pa zihr :worship:

se bom pobolšala ablubm hehe :winkiss:

ma spremstvo gor al pa dol! na ridah postanek obvezen! hihi :whistle:

Objavljeno
haloo ja itak da se,bo treba jit jutr spet mal previrt kaj se dogaja s spodnjo lokacijo :naughty:

sam nevem z čim boš šla v kontrolo??? :whistle: a boš šla z moflo, al z avtom!!!??? :whistle: zadnje cajte te vidim sam v avtu!! :naughty:

Objavljeno
ja ja vozmo se jeans generacije! eurocrem generacije pa lepo parkirane mofle, pa sedite ob pečeh!! hehe :slap:

en se vozu u četrtk pa petk pa nedelo tm....ustavu tud....sam irenca je bla gor....drugi se pa vsi za pečjo skrivate :evilgrin:

Objavljeno
JUTRI NAJ BI BIL ČETRTEK IN DAN ZA TRADICIONALNI NEUSPELI ........... NO, KAJ BO??? :whistle: A SE BOMO KONČNO KEJ ZBRALI IN MAL ZAPILI, AL NE!? :whistle:
Objavljeno

vajvarce so že začele :worship:

post-10107-1194518405.jpg

Objavljeno
JUTRI NAJ BI BIL ČETRTEK IN DAN ZA TRADICIONALNI NEUSPELI ........... NO, KAJ BO??? :whistle: A SE BOMO KONČNO KEJ ZBRALI IN MAL ZAPILI, AL NE!? :whistle:

Mene tokrat izjemoma ne bo :)

Objavljeno

pa morm res še jst it probat te ride... :krneki:

Objavljeno

ampak po kolenu prosm, če ne ni efekta hehe, joke :winkiss:

Objavljeno
ampak po kolenu prosm, če ne ni efekta hehe, joke :winkiss:

heheh do kolena mi pa še kr neki prakse manjka ... :(

Objavljeno
heheh do kolena mi pa še kr neki prakse manjka ... :(

pol pa bolš, da greš probavat po kolenu vozt na kako pisto, recmo raceland za začetk bi biu čist uredu :winkiss:

Objavljeno
pol pa bolš, da greš probavat po kolenu vozt na kako pisto, recmo raceland za začetk bi biu čist uredu :winkiss:

:eek: :kva2:

Objavljeno
:eek: :kva2:

ka pa tebe gon??? ka a mislš, da mu bom predlagala nj se gre učit kolenčkat na ride al ka. sj sm divja sam nora pa nism :winkiss:

Objavljeno

u kurac jz sm neki rahlo bolančkana neki me daje

tko da žal v tako lepem vremenu kat je danes ne grem iz bajte sploh

drgač pa avto ja vsak dan 1,5km do šihta in nazaj

Objavljeno
ka pa tebe gon???

Tanjuška, nimamo vsi gonitisa...

Objavljeno
ka pa tebe gon??? ka a mislš, da mu bom predlagala nj se gre učit kolenčkat na ride al ka. sj sm divja sam nora pa nism :winkiss:

a nisi ti na ridah najprej kolenčkala???

no sej sm jest tut..sam tist je blo bl ne za gledat :whistle:

Objavljeno

Pazi, ko greš čez Planino, da ne boš dobil kakšne slike domu iz PP Postojna, jaz sem lih danes šla poravnat dolg :whistle:

Objavljeno

iiiiiiiii danes sem uživu!!! :yea1: sonček in kosilnica!!! :yea1: sam gume pa nedr..............!!!!!! :wacko:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!