Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
iiiiiiiii danes sem uživu!!! :yea1: sonček in kosilnica!!! :yea1: sam gume pa nedr..............!!!!!! :wacko:

osa to se ti sam zdi..gume držijo čist okej..sam čist na robu malo manj :naughty:

Objavljeno
osa to se ti sam zdi..gume držijo čist okej..sam čist na robu malo manj :naughty:

stari ti dam moje pilotke, pa da te vidm.......... :hmm: guma se niti malo ne zagreje! zadek skoz poplesava in guma je sam za uzorec malenkost topla! :? jeba to ni dunlop-ka, k se segreje po parih ovinkih ....... :(

Objavljeno

A je že kdo vidu kva so nardil s taspodnmu parkirplacom? :) nazadnje, ko sem se mem pelov so neki kopal pa eni robniki so bli postavleni...je zadeva že kej napredovala? :)

Objavljeno
A je že kdo vidu kva so nardil s taspodnmu parkirplacom? :) nazadnje, ko sem se mem pelov so neki kopal pa eni robniki so bli postavleni...je zadeva že kej napredovala? :)

učeri sem se peljal z kosilnico mimo! kolikor sem videl, menda bo počivališče z parking placom! vsaj tko zgleda da bodo menda tud klopi tam.....

Objavljeno
učeri sem se peljal z kosilnico mimo! kolikor sem videl, menda bo počivališče z parking placom! vsaj tko zgleda da bodo menda tud klopi tam.....

super, če bo počivališče !!!

zdej vas bojo blu-angels lepo ustavljali in merili hitrosti,

urejenega prostora bo dovolj :rolleyes:

Objavljeno

rihtajo novo "tribuno" :D da se še osvežiš k gledaš :)

Objavljeno

Se na ridah pofočkam, pa nikjer žive duše

mogoče, zato ker je blo okoli 8 p.m. :whistle:

Objavljeno
super, če bo počivališče !!!

zdej vas bojo blu-angels lepo ustavljali in merili hitrosti,

urejenega prostora bo dovolj :rolleyes:

Sej tam je blo prostora ze prej zadost....so tud prej ze tam ustavljal...

Objavljeno

fočk :P ... kje ste bli zmrznjenci ... reve :naughty: :whistle: :winkiss:

Objavljeno

jst sm se tut 2x mim pelu, pa nobene žive duše gor.

Objavljeno

jst sm se tut 2x mim pelu, pa nobene žive duše gor.

Vsaj še dva taka norca k jst...mater ej... :D :D :D

Sam za v travci leat pa ni več...upam da bojo spodi nardil na park placu kakšno ogrevanje... :D bomo lohka pozim še vinčka kuhal ... :OK: :OK:

Objavljeno
a nisi ti na ridah najprej kolenčkala???

no sej sm jest tut..sam tist je blo bl ne za gledat :whistle:

sm probavala, amapk ni šlo, prvi kolenček je padu na mobikrogu :naughty: pa še to čist slučajno oz. nehote, se je kr zgodil hehehe

Objavljeno
Vsaj še dva taka norca k jst...mater ej... :D :D :D

Sam za v travci leat pa ni več...upam da bojo spodi nardil na park placu kakšno ogrevanje... :D bomo lohka pozim še vinčka kuhal ... :OK: :OK:

U trauci in v gozdičku bomo še ležal :whistle: :naughty: ...kmalu pride pomlad :P

Objavljeno

Tudi jaz 2x (v soboto 1x in tudi nedeljo) pa nikjer žive duše :evilgrin: Razen v nedeljo dvoina posadka za menoj :yea1: do Postojne, kjer smo se pozdravili ob mojem obratu :D LP vsem, ki še niso pospravili mopedov! :OK:

Objavljeno
U trauci in v gozdičku bomo še ležal :whistle: :naughty: ...kmalu pride pomlad :P

U tisto travco mene ne spraviš več ležat(upam da se nism zareku) ampak kar sm vidu kakšn mesec nazaj...dobr da je bil mraz in me ni vlekl u horizont...bi jih tko skupu da....ajoooojjj....ko ljudje ne vedo kdaj je dovolj.... :wacko: :blink:

Objavljeno
Tudi jaz 2x (v soboto 1x in tudi nedeljo) pa nikjer žive duše :evilgrin: Razen v nedeljo dvoina posadka za menoj :yea1: do Postojne, kjer smo se pozdravili ob mojem obratu :D LP vsem, ki še niso pospravili mopedov! :OK:

a maš slučajn PROBIKER (črno z rdečimi črtami) jakno? Ker mislm da sm biu jst za tabo učer :)

Objavljeno
U tisto travco mene ne spraviš več ležat(upam da se nism zareku) ampak kar sm vidu kakšn mesec nazaj...dobr da je bil mraz in me ni vlekl u horizont...bi jih tko skupu da....ajoooojjj....ko ljudje ne vedo kdaj je dovolj.... :wacko: :blink:

sj bodo na parkirišču naredili kakšne ležalnike, da se naum matru po grmoulu :lol1:

Objavljeno
a maš slučajn PROBIKER (črno z rdečimi črtami) jakno? Ker mislm da sm biu jst za tabo učer :)

Bo kar držalo! :worship:

Objavljeno
ka pa tebe gon??? ka a mislš, da mu bom predlagala nj se gre učit kolenčkat na ride al ka. sj sm divja sam nora pa nism :winkiss:

Hvala za nasvet ga že drgnemo....

Pazi, ko greš čez Planino, da ne boš dobil kakšne slike domu iz PP Postojna, jaz sem lih danes šla poravnat dolg :whistle:

Bom vzel na znanje!

Objavljeno (popravljeno)
sm probavala, amapk ni šlo, prvi kolenček je padu na mobikrogu :naughty: pa še to čist slučajno oz. nehote, se je kr zgodil hehehe

:kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Baje.....nedolžnost ( junfr ).....pade (poči ) na isti način.........čist NEVEDE!!!!!.............nehote

:winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Popravljeno . Popravil klimbra
Objavljeno

ja blu bi fajnu :rolleyes:

Objavljeno
:kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Baje.....nedolžnost ( junfr ).....pade (poči ) na isti način.........čist NEVEDE!!!!!.............nehote

:winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

:lol1: :lol1: :lol1: maš res

Objavljeno
:lol1: :lol1: :lol1: maš res

Tanjuška, sm slišal da smo zdej že skoraj sovaščani :unsure: :unsure:

Aja, čestitke za R1, bolj malo spremljam tole temo, pa nism še vidu :blush: :yea1:

Objavljeno
Tanjuška, sm slišal da smo zdej že skoraj sovaščani :unsure: :unsure:

Aja, čestitke za R1, bolj malo spremljam tole temo, pa nism še vidu :blush: :yea1:

Opa, opa...Tanja, a ses preselila? Se prav bo zdej po Kranju grmela ena R1 več :naughty: pa dej čimprej slikce, da tem prepoznov na cest hehe :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!