Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
RIDE V VSAKO SLOVENSKO VAS

kaj je to spet kaksna peticija al kaj? :D :P

@hambi ce se ne motim mam jst stevilko 1 :) al ?

Objavljeno
kaj je to spet kaksna peticija al kaj? :D :P

@hambi ce se ne motim mam jst stevilko 1 :) al ?

hahahahaha,,,,,,,,, :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ,,,,,,ohhh ja to bo še zanimivo,,,,, :evilgrin: ,,,neb si mislu da bo tko,,,,, :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: ,,,,,

,,,,,o številkah nebi kdo am katero,,,,,,,,,,se pa ve kdo ma št...1,,,,, :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ,,,,,,

najbolš da ga jo začnem rentat,,,,,, :whistle: :whistle: :whistle: ,,,,hahahah,,,

Objavljeno
hahahahaha,,,,,,,,, :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ,,,,,,ohhh ja to bo še zanimivo,,,,, :evilgrin: ,,,neb si mislu da bo tko,,,,, :unsure: :whistle: :whistle: :whistle: ,,,,,

,,,,,o številkah nebi kdo am katero,,,,,,,,,,se pa ve kdo ma št...1,,,,, :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: ,,,,,,

najbolš da ga jo začnem rentat,,,,,, :whistle: :whistle: :whistle: ,,,,hahahah,,,

:whistle: pa ka huderja skrivaš... priznej d je 1 moja :naughty: :whistle:

Objavljeno

osica................. :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :fight2: :fight2: :lol1: :lol1:

Objavljeno
:whistle: pa ka huderja skrivaš... priznej d je 1 moja :naughty: :whistle:

ooooo ja vi se kr pogovarjite 1 je prva in zadnja številka,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :naughty: :naughty: ,,,,

matr sam me pa v smeh spravlate,,,,,,, :whistle: :whistle: :whistle: ,,,hvala vsaj dolgčas mi ni doma,,,,,,,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ,,,,sam da vam nebo v navadao to ratal,,,,,,, :unsure: :unsure:

Objavljeno
osica................. :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :fight2: :fight2: :lol1: :lol1:

ojla . . . . . :yea1: :worship: :whistle:

zakaj pa :fight2: ????? :eek:

:P

Objavljeno

Na ridah nič novega :evilgrin:

na ridah vsaka da :whistle:

(tu je pesmca-mix,da si nebi kdo drgač mislu) :lol1:

Objavljeno

jah no enkanček resnice pa drži v tem....,,,,,,kaj ne ninja :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ,,,,,, :worship: :worship:

Objavljeno
jah no enkanček resnice pa drži v tem....,,,,,,kaj ne ninja :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ,,,,,, :worship: :worship:

Nč nevem B)

Objavljeno
Nč nevem B)

glih ti ja,,,,,,,ta največji,,,,,,da ne rečem kaj,,,,hahahaha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :rolleyes:

Objavljeno
ojla . . . . . :yea1: :worship: :whistle:

zakaj pa :fight2: ????? :eek:

:P

sej ne v slabem smislu, temveč v dobrem, ampak ni pravega smeškota :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

grem še mal do Snoopyja. :naughty: :rolleyes: ......pol pa pikice. :headbang: ......v rit....

mej se :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

zdej se pa vleče vn :whistle:

kr napiš jo zdej do konca :P

Objavljeno
ooooo ja vi se kr pogovarjite 1 je prva in zadnja številka,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :naughty: :naughty: ,,,,

matr sam me pa v smeh spravlate,,,,,,, :whistle: :whistle: :whistle: ,,,hvala vsaj dolgčas mi ni doma,,,,,,,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ,,,,sam da vam nebo v navadao to ratal,,,,,,, :unsure: :unsure:

am mi je že dddddd..... :unsure: :unsure: :naughty: :whistle:

Objavljeno
am mi je že dddddd..... :unsure: :unsure: :naughty: :whistle:

ritka si polna humorja,,,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ,,,,,

,,,,,,,kaj si se nehala vozt al kaj,,,,,,,,,k si mene kle našla hecat,,,,,,hahahahha,,,,,,,,, :unsure: :unsure: :evilgrin: :evilgrin: :rolleyes:

Objavljeno

Bilo kuda hambi-bambi svuda :P

post-17123-1227126346_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Tako se pa jst igram umetnika :evilgrin:

(pokrov zadnjega sedeža)

mal mi je blo dougcajt

post-17123-1227126445_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Ninjaraider
Objavljeno
Bilo kuda hambi-bambi svuda :P

uuuu matr sm pa pupolaren,,,,hahahhah,,,,,, :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

,,,,,,kje si pa to slikal,,,,,,,,al si ga spet kje pil na kaki fešti???,,,,,, :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Z Oso sva ga mal okol srala :evilgrin: ,

ko sm vidu sm mogu slikat,jebi ga :OK:

Popravljeno . Popravil Ninjaraider
Objavljeno
Z Oso sva ga mal okol srala :evilgrin: ,

ko sm vidu sm mogu slikat,jebi ga :OK:

spet banda ridaška,,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ,,,jst pa doma umiram od dolgčasa,,,,,,,, :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes: :rolleyes:

Objavljeno
Snoopy..........vas lepo pozdravlja.... :whistle: :naughty:

hualaaaaaa :worship:

Objavljeno
jst pa doma umiram od dolgčasa,,,,,,,, :whistle: :whistle: :whistle: :rolleyes: :rolleyes:

tu zna bit pa zajebano a? :lol1: :kva1:

Objavljeno
tu zna bit pa zajebano a? :lol1: :kva1:

strašno zajebana situacija...,,,,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ,,,,,

,,,,,,,ti maš vsej kej delat doma,,,,kaj ne????,,,, :whistle: :whistle: ,,,,,,,pa tut lahko delaš,,,,,ne pa jst k en upokojenc,,,,,, :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

Objavljeno

kje ste vsi???????ni nobenga da bi kej nabiju,,,,,,,,, :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!