snoopy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 jutr... matr sm b že dns lah pršla, sam niam sank :whistle: ti rabiš najprej vizo... :P Am... če je kdo za kakšno pizdarijo naj kr reče... jest sm že sprobu :whistle: :whistle: rit pa copate sm pa tud meu znucano :whistle: :whistle: Važno da je luštno :kva2: :kva2: :kva2: haha :lol1: norci...sam robove si pa nabrusu ane??? :D :D kaj bi blo to smešn vidt od kakega policaja fris k bi se tkole mim pelu :kva2:
snoopy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 ja lohk bi pa kej novga izuml, mi je že mau dovgčes :whistle: :naughty: jst mam en cvek za zbrusit... :whistle: :lol1:
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 ja lohk bi pa kej novga izuml, mi je že mau dovgčes :whistle: :naughty: jaaaaaaaaaaa... men j ž skos...... grmo po izol, k so ležeči polcaji :P lol bomo mel š skakalnce :whistle: :naughty:
snoopy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 jaaaaaaaaaaa... men j ž skos...... grmo po izol, k so ležeči polcaji :P lol bomo mel š skakalnce :whistle: :naughty: Glejte v zraku,je ptič?ne....je letalo?neee....je zvezda?neee....TO JE LETEČA IRENCA :bounce: ffiiijjjuuuuuuuuuuuuuuu
PETARDA46 Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Glejte v zraku,je ptič?ne....je letalo?neee....je zvezda?neee....TO JE LETEČA IRENCA :bounce: ffiiijjjuuuuuuuuuuuuuuu UPS jest sm pa najprej na NLP pomislu :kva2: :kva2:
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 jaaaaaaaa a gremooo... zj š mal dž pada, je mokru po tleh bo š mal bl drselu... bo večji zalet hehe :P
snoopy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 jaaaaaaaa a gremooo... zj š mal dž pada, je mokru po tleh bo š mal bl drselu... bo večji zalet hehe :P ja zdj k je dž ja....da se ne bi vidl kje si se uscala od strahu al kaj?? :lol1: tle je tut rosit začel...faker en...zdj bo vse pomrzlno..si bom res še kj zlomu :D bom se mogu napit če bom hodu iz bajte...pjancu se nkol nč ne nardi baje :lol1: :lol1: :kva2:
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2009 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 cela štala tole vreme :headbang: bo treba kakšno ušpičt drgač nau nč.............
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 ja zdj k je dž ja....da se ne bi vidl kje si se uscala od strahu al kaj?? :lol1: tle je tut rosit začel...faker en...zdj bo vse pomrzlno..si bom res še kj zlomu :D bom se mogu napit če bom hodu iz bajte...pjancu se nkol nč ne nardi baje :lol1: :lol1: :kva2: mjaaaaa no tle u izaaaaalll neč n dugaja.... bm kr dumu ušla :whistle:
snoopy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 nč...en k dela u apnarni je prdnu...lj kolk belga sranja je zunej.. :lol1:
Ninjaraider Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Pr ns pa ščije-kocke mraza :wacko:
Igorr Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Pr ns pa ščije-kocke mraza :wacko: Srečkoti. :whistle:
Irencko Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 tle j nehu scat... grm pol pa dam pogleat kok ga j nasrau :P
brembo Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 sosed ki si :whistle: nč te ni vidt d b kidau sneg sam tvoj stari se matra :whistle:
snoopy Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 tle pa en ščije pol najbrž :P ne...to je pa driska.... Vremenska napoved: asran ba še niki caita :lol1:
AiroH Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 evo me folk, okey sem rabu cirka 2 ure do ljubljane.... ajej k
osa rider Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 sosed ki si :whistle: nč te ni vidt d b kidau sneg sam tvoj stari se matra :whistle: sm bl pozn pršu dam . . . nism utegnu . . . .so že vse skidal . . . . :naughty: to ma moj tastar za rekreacijo . . . . :worship: ne pe tvoj, k rjovi zravn tv-ja z pivo v rok in čipsom na nizi . . . . . . :lol1: . . . . namest da bi mal kidu . . . . :whistle:
AiroH Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 meni so se jajca odkidala k sem po avto cesti vozu zaradi naših pridnih darsov, 60km/h. in pol vidiš 5 plužilcev k plužijo odstavni pas a polno snega na voznem :slap: :slap: :eek:
brembo Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 sm bl pozn pršu dam . . . nism utegnu . . . .so že vse skidal . . . . :naughty: to ma moj tastar za rekreacijo . . . . :worship: ne pe tvoj, k rjovi zravn tv-ja z pivo v rok in čipsom na nizi . . . . . . :lol1: . . . . namest da bi mal kidu . . . . :whistle: ja ja to se tebi sam zdi :whistle:
osa rider Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 ja ja to se tebi sam zdi :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :evilgrin: :slap: :lol1: :P
Ninjaraider Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Nema odmora dok traje obnova :rolleyes: . Nč pizdit,lopate v roke pa kidat :whistle:
osa rider Objavljeno Januar 14, 2009 Opozori Objavljeno Januar 14, 2009 Nema odmora dok traje obnova :rolleyes: . Nč pizdit,lopate v roke pa kidat :whistle: no k si lih pr volji . . . . . .lohk žačneš pr men . . . . pr garaži . . . . :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se