brembo Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 ala bejšte vn na sneg pa nehte viset za računalnikom :angry: ;)
Andrejaa Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 Najprej bordkanje, pol pa Okrepčilo, kr me bo zabrisal kam u kšn kanal in bom pela z flašo v rok: "Naapiijeeeeemm, daa zaaboraaviiimmm naa ovaaj boooooolllll, što me ufatiiooo" :lol1: Pismu jst sm pomoje že kr pod gasom..k sam čakam d bo konc šihta in gremo probat.. Donc smo se že kr ene 6 ldi najdl, k bomo mel "action-day" tle po idrji..najprej bordanje in smučanje vpreženo za avtom, pol špa še sankanje dol po najbl strmi ulic :evilgrin: AKCIJA; AKCIJA;AKCIJA..pa ne una v merkatorju :P
snoopy Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 ala bejšte vn na sneg pa nehte viset za računalnikom :angry: ;) sj ne visim...nism jst batman ej... :P andrejaa...pa misleš ti preživet ej?? :P
Andrejaa Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 andrejaa...pa misleš ti preživet ej?? :P tega podatka pa vam trenutno še ne moremo posredovati
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2009 Avtor Objavljeno Februar 3, 2009 ej sam tam u Idriji ste pa res mau čez les jz se ga bom dns po moje tud kr mau prbila,vzrok mam že taprav aja pa morš prežvet k jz nimam dnarja za venc bom raj za vino dala :whistle:
Andrejaa Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 Ma sj boš lohk, dala za vino....k ta dž tle, mi bo vse uniču :glare:
snoopy Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 Ma sj boš lohk, dala za vino....k ta dž tle, mi bo vse uniču :glare: hvala bogu...vsaj en pametn :P
Andrejaa Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 hvala bogu...vsaj en pametn :P Benti!! S čim si bom pa pol donc pestrila popoldne, k nim treningov?? :angry: Že vem...nekdo mi je še.. J E G R A DOUUŽNN!!!! :glare:
osa rider Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 Benti!! :angry: Že vem...nekomu sm ......... nek še DOUUŽNNA!!!! :glare: :grim :grim :grim :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :P :lol1:
Andrejaa Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 :grim :grim :grim :naughty: :naughty: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :P :lol1: Dj ata ne fehti seksa zdj tle okol no :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: Boš že dubu za tist pir, k sm ga ruknla :beer1:
snoopy Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 Benti!! S čim si bom pa pol donc pestrila popoldne, k nim treningov?? :angry: Že vem...nekdo mi je še.. J E G R A DOUUŽNN!!!! :glare: a res??kdaj pa ga boš dobla?? :hmm: da se prslinim zravn... :whistle: drgač pa...uživej prosto popoldne...pejt na svojo yamahco mal... :krneki:
osa rider Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 Dj ata ne fehti seksa zdj tle okol no :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: Boš že dubu za tist pir, k sm ga ruknla :beer1: kak pir???? :eek: a ti ne veš da sm jst ŽIGOLO!??? :kva2: je treba plačat seksualne usluge . . . . . :naughty: :whistle: :evilgrin: :lol1:
snoopy Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 kak pir???? :eek: a ti ne veš da sm jst ŽIGOLO!??? :kva2: je treba plačat seksualne usluge . . . . . :naughty: :whistle: :evilgrin: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pol praviš maš s.p. ??? :lol1: pa gre zdj kj biznis k je recesija?? :lol1:
osa rider Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 :lol1: :lol1: :lol1: pol praviš maš s.p. ??? :lol1: pa gre zdj kj biznis k je recesija?? :lol1: ta posu ne pozna recesije . . . . . :naughty: še bl laufa k je recesija v razcvetu . . . . . :naughty:
osa rider Objavljeno Februar 3, 2009 Objavljeno Februar 3, 2009 :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: . . . . in vse tiho je bilo . . . . :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :evilgrin:
Sanda7 Objavljeno Februar 3, 2009 Avtor Objavljeno Februar 3, 2009 dogaja dogaja marsi kej sam nares je treba jahuu dns sm se ga u 15minutah nabutala sz kuhančkom pišuka glih dobr je potegnilu pa ga je zmankalu :headbang:
osa rider Objavljeno Februar 4, 2009 Objavljeno Februar 4, 2009 USTAJ BANDA!!! :kva2: BEMVAMSVECA!!!! :kva2: nema spavanja . . . . :P
TONTO Objavljeno Februar 4, 2009 Objavljeno Februar 4, 2009 USTAJ BANDA!!! :kva2: BEMVAMSVECA!!!! :kva2: nema spavanja . . . . :P MISLI SI
TONTO Objavljeno Februar 4, 2009 Objavljeno Februar 4, 2009 kak pir???? :eek: a ti ne veš da sm jst ŽIGOLO!??? :kva2: je treba plačat seksualne usluge . . . . . :naughty: :whistle: :evilgrin: :lol1: S zato jamraš da FUKA stradaš :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: Pa še dnara ni :hmm: :kva1: :kva2: :yea1: :lol1:
Andrejaa Objavljeno Februar 4, 2009 Objavljeno Februar 4, 2009 dogaja dogajamarsi kej sam nares je treba jahuu dns sm se ga u 15minutah nabutala sz kuhančkom pišuka glih dobr je potegnilu pa ga je zmankalu :headbang: Heh jst sm pa soj refošk dubla :P Lahko noč KAČJE RIDE :zzz: Iiiiii...kojk si pa tule lepu narisau.. :wub:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se