Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
sivo-srebrni fjr je blu podobnu sm šou lih z vlaka :D

aha no sej sm pogledala posnetke ki pravijo nekako takole neka rdečo-bela zadeva se je pelala čez sam ne znam čist presodit kaj za en motor gre,potem sta bla še dva neka naked varjanta temnejših farb

ja pa moder ducati st2(last čarovnika)okej pa nek skuter je sesal mim-domče na sumu,tolk mi je do sedaj uspelo pregledat

kamera?? :blink: kaka kamera??? :eek: O neeeeeeeee.... jebaaaaa!!!!!!!!!! :huh: Kam gre pa tistu? kdo ma tist čez? a dobiš kej po pošt?? aaaaaaaaa damet :headbang:

ja kaj nis vedla da mamo kr nekaj lokacij nadzorovanih sz kamerami

k si glih ti ti bom zaupala par takih točk in sicer:

prva je na mostu in nadzoruje promet pod njim se prav vemo kdo gre čez rdečo oz gdo se onegavlja pri rdeči no ja tud pr zeleni imamo zabeležene primere...............

potem je ena nastavljena na gostilni furman,ta nadzoruje prehod čez tire ok kadar grem jz čez zaprte se ugasne :whistle:

spodn del pa zajame še vhod v gostilno tko da t lahko povem da te je zaznala prejšno soboto :naughty:

no naslednja je na avtostilu snema pa predvsem skozi okna stanovalcev čez cesto.....ups tanajljubši posnetki :naughty:

potem imamo še neko šolsko varjanto,ta je namenjena predvsem za nadzor nad osnovnošolci v bistvu tud ne.... za šolo,ja vemo da so v igri razne opojne substance katere ne bom naštevala...........lohk pa rečem da hvala bogu da te podatke držim sam zase :naughty: skratka dost sm povedala................neki pa še more ostat u vojni tajni

drgač pa načeloma nč ne dobiš po pošti tuki ne gre glih za neka izsiljevanja al karkoli gre predvsem za točn nadzor nad samo republiko Rakek............sploh pa v času recesije nimam nekih zlonamernih idej teh posnetkov :winkiss:

Objavljeno

še dve pr seb si pozabla....eno v kopalnci drugo pa v sobi :winkiss:

Objavljeno

okej ta v sobi drži kot prbito,..bi blo zanimivo kak filemček iz nje kam prlimat;)

v kopalnici je na voljo pa žal samo prenosna

Objavljeno

O super :headbang: :headbang:

Pa ih mam par nakuhanih.. :glare: bemu ja..pa kaj ku***a rabte v vašem malem (a zelooo leeppeemmm :winkiss: ) selu tok kamer??!!! ddddd kr neki!!

No una pr Stilu me ne gane..k je edino okno od kopalnce na uni stran, če ma pa ker užitk gledat dva nad 40-letnika k se tuširata pa hm.. bom povedala jima, d začneta računat :lol:

OK..bom bl pridna ratala v vašm prometu. Gostilne pa..heh..sej sam povem, da sm iz Idrje pa mi je vse oproščen O:-)

Ah Sanda...dj nehi s temi račkami no :P

Objavljeno
O super :headbang: :headbang:

Pa ih mam par nakuhanih.. :glare: bemu ja..pa kaj ku***a rabte v vašem malem (a zelooo leeppeemmm :winkiss: ) selu tok kamer??!!! ddddd kr neki!!

No una pr Stilu me ne gane..k je edino okno od kopalnce na uni stran, če ma pa ker užitk gledat dva nad 40-letnika k se tuširata pa hm.. bom povedala jima, d začneta računat :lol:

OK..bom bl pridna ratala v vašm prometu. Gostilne pa..heh..sej sam povem, da sm iz Idrje pa mi je vse oproščen O:-)

Ah Sanda...dj nehi s temi račkami no :P

jaoo... :slap: te kamere so za nadzor prometa...tko kt so kamere na avtocesti...pa dokler ni pizdarije jih policaji ne gledajo...razn če majo preveč časa...

uglavnem nikar ne skrb...

drgač je pa spet sonček ane...kdo gre na ride dns??nč slikc ni blo...se nben ne vozi?? a kdo posod motor?? :whistle:

Objavljeno

snoopy vidš da te zajebava andreja :D...za dva primera vem da so jih tut policaji pregledal :whistle:

kakšno sonce jebote če je mraz -6...me ne gane spljoh :glare:

Objavljeno (popravljeno)
snoopy vidš da te zajebava andreja :D...za dva primera vem da so jih tut policaji pregledal :whistle:

kakšno sonce jebote če je mraz -6...me ne gane spljoh :glare:

zajbava??to jo bo koštal... :P bomo ti kamere po stanovanju zmonteral pa na MS dal :lol1:

mraz??kakšn mraz??si sploh že bil zunej?? :slap:

a pol ti posodiš motor?? :whistle: :hmm:

Popravljeno . Popravil snoopy
Objavljeno
mraz??kakšn mraz??si sploh že bil zunej?? :slap:

a pol ti posodiš motor?? :whistle: :hmm:

biu biu...sm cunje obešal :lol1:

posodm...sam ne še zdej...pol k bo tut za evrokremčke cajt za na motor it ;) :winkiss:

Objavljeno

Ma kdo koga zajebava??? Men je to skrajn resn problem..enkrat me bojo sam začopatil.

Ampak če je tko, pol ni panike..

Uglavnem kriminaaall, kriminaaaaallll!!!!

Včer sončk do gležna, gležna...in še podplatov...jst pa ostajam tle na šihtu do večera al pa mam treningeeeeeeeeeee....Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Jutr ko bom mela pa čas, pa sončka ne bo splooooohhhhh!!!!!!!!! Mooooooooooo!!!!!

Ampak suha cesta pa bo :naughty: :naughty:

Jiiihhaaaa.....gasaaa :yea1: :yea1:

Objavljeno
biu biu...sm cunje obešal :lol1:

posodm...sam ne še zdej...pol k bo tut za evrokremčke cajt za na motor it ;) :winkiss:

cunje ja...na minusu po tvoje :lol1:

a ti delujem evrokremčk?? :blink:

boš dobu par vzgojnih boš vidu...

Ma kdo koga zajebava??? Men je to skrajn resn problem..enkrat me bojo sam začopatil.

Ampak če je tko, pol ni panike..

Uglavnem kriminaaall, kriminaaaaallll!!!!

Včer sončk do gležna, gležna...in še podplatov...jst pa ostajam tle na šihtu do večera al pa mam treningeeeeeeeeeee....Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

Jutr ko bom mela pa čas, pa sončka ne bo splooooohhhhh!!!!!!!!! Mooooooooooo!!!!!

Ampak suha cesta pa bo :naughty: :naughty:

Jiiihhaaaa.....gasaaa :yea1: :yea1:

ah dj dj...enkrat te morjo ane...divjakinja :P

aja pa za jutr je kao sneg napovedan ane... :whistle:

:chase:

Objavljeno
drgač je pa spet sonček ane...kdo gre na ride dns??nč slikc ni blo...se nben ne vozi?? a kdo posod motor?? :whistle:

jst bm šla damu pogledat jaaaa :P

Objavljeno
cunje ja...na minusu po tvoje :lol1:

a ti delujem evrokremčk?? :blink:

boš dobu par vzgojnih boš vidu...

obesu sm jih takrat k sm meu cajt..pol bi lahku že pozabu :krneki:

evrokrem si itak...se nit ne prtožuj kaj šele da bi hotu zanikat :D....vzgojne...kakšne vzgojne a je tu kej za pojest al pa spit :P :P ?

Objavljeno
obesu sm jih takrat k sm meu cajt..pol bi lahku že pozabu :krneki:

evrokrem si itak...se nit ne prtožuj kaj šele da bi hotu zanikat :D....vzgojne...kakšne vzgojne a je tu kej za pojest al pa spit :P :P ?

vzgojne so za spit..da ne gre samo čez želodec ampak tut čez ledvica pa jetra :lol1:

se pa prtožujem in zanikam...dokazat pa žal ne morm...to me rešuje :P

:whistle:

:music2: nikoli več se ne bom ostrigu....

Objavljeno

ekola mama je svršila za ta tedn taku da juhuu tadolg vikend pred vrati

na motorčk pa ne bo šla nč k še kr kiha pa smrka :headbang:

taku da bo revca dns kr lepu home alome

ejga banda jutr potrka na vrata Valentin,ja en model,mislm kr neki kolk enga đumbusa okul tega

uglavnm da se ne bom čist preveč razpisala kar mam ponekod v navadi bom sam na brzake povedala par stvari

jutr boste lohk opazil full folka po trgovinah k bo kupoval rožce pa čokoladce v obliki srčkov pa raznorazne zadeve od intimnih paketkov in tako dalje najbrž se bo tud pred kolosejem trlo mladozaljubljenih pa da ne boste mislili da bojo sam mladi tud starejši oz v dolgoletnih zvezah so nori na take praznike,pa zihr boste opazil,da se jih na ta dan nenormalno veliko drži za roke pa da se full cmokajo,...NO dns sm dobila še en izmed mnogih prebliskov,zakaj za boga svetga sm jutr povabla fanta na izlet pa kosilo oz večerjo glih kao zarad valentina,spet grem v vrsto račk pa sej ne morš verjet kako manipulirajo z nami.No pol pa sm se spomnla ja fak ne kaj pa ostali k nimajo partnerjev pa niso zaljubljeni,kaj jim more bit bedno ob vsem tem cirkusu zaljubljenih.In za voljo teh ljudi sem se odločila sledeče:jutri vsi ki nimate partnerja in ste mogoče nesrečno zaljubljeni vam ponudim za valentinovo brezplačen objem ter podarim neko malenkost.Edino kar je me morate najt na partyju springerjev in me pocukat za uho.

Objavljeno

bemtiš sanda si se razpisala :D...kje je ta spring party :D...a vela tut za tiste k smrkamo pa kihamo :P ?

Objavljeno

uopala sanda...

ala dns tut 2x fočk... enkrat že u večernem času, mal prehit j tma ratala...

post-11135-1234548320_thumb.jpg

Objavljeno

jutro B)

treba žgat...sam žgat pa brez gat :D hahahha :D

Objavljeno

dns sm se zaposlila

z gledanjem posnetkov naših kamer,sm mela kr dost dela :rolleyes: ,da sm prečekirala današnji dan do 15h popoldne

uglavnm sm dns mela pržgano predvsem službeno kamero,ki pa sicer snema na glavno cesto tako ,da v bistvu mi ni nič ušlo :naughty: okej opažena je bla srebrna cbf z vozikom v sivi korduri,pa en zverinski 4kolesnik,pa neka huda športiva črne barve pa modr huso NM targe,pa črn čoper kamniškega grba pa srebrna cbf500 zna bit irenčko potem pa še enkrat z grelcem zadi , pa rdeč vn800 v spremstvu gw,......ja ja vse to je zabeležla kamera............tako da pazite kaj delate mama vas gleda in arhivira heheh :winkiss:

btw:neki jaku ste mahale irencko pa andrejaa u senožečah :winkiss: use vem

Objavljeno
dns sm se zaposlila

ŠPIJUNVozt se pejt :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Hmm, nisem čisto ziher, ma se mi zdi da sem vidu tole cbfko naked sivo danes (v soboto) okrog 16h? :naughty: Glih sem šou mimo (pred mano je pa bla zelena ninja) ko je ravnokat zapeljala na pocivališče kačjih ride, s strani Postojne.... Si bla ti? Pa sopotnik/ca zadaj...ki je vljudno pozdravu/la :whistle: :worship:

Popravljeno . Popravil rdeci_vragec
Objavljeno

kaj je tut na motosvetu recesija :P nobenga nikjer več :whistle:

sploh niste resni ;)

Objavljeno

če ste zgledale nekako takole potem ste zihr bile :naughty:

p.s

foto je last arhiva Rakek

ja mejdun spet en lep sončn dan :worship: sam m nč ne pomaga :rolleyes:

post-265-1234689021_thumb.jpg

Objavljeno

Itk d sva jaku mahale če sva ble pa vesele k sva se šle pelaaaattt :worship: :worship:

No pa še Valentinovo je blo, pa sva mau fante lovile :naughty:

Hmm, nisem čisto ziher, ma se mi zdi da sem vidu tole cbfko naked sivo danes (v soboto) okrog 16h? :naughty: Glih sem šou mimo (pred mano je pa bla zelena ninja) ko je ravnokat zapeljala na pocivališče kačjih ride, s strani Postojne.... Si bla ti? Pa sopotnik/ca zadaj...ki je vljudno pozdravu/la :whistle: :worship:

Ja benti vejš d sm puzdravlala zadej, sm misnla d se bosta tud kej ustavla d kešno rečemo :huh:

Al je biu že tok mraz vama, d sta se vam ritke prmrznle na zic in nista upala ustavt? :lol:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!