Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
Itk d sva jaku mahale če sva ble pa vesele k sva se šle pelaaaattt :worship: :worship:

No pa še Valentinovo je blo, pa sva mau fante lovile :naughty:

Kaj sva zamudila ko se nisva ustavla... :headbang: :headbang: :headbang:...naslednje valentinovo ponovimo, da mava vsaj popravni? :naughty:

Ja benti vejš d sm puzdravlala zadej, sm misnla d se bosta tud kej ustavla d kešno rečemo :huh:

Al je biu že tok mraz vama, d sta se vam ritke prmrznle na zic in nista upala ustavt? :lol:

:D Baje da shadowke grizete... :evilgrin: ...pa sva pobegnila :whistle: Malo pozno je že blo ja, pa komaj sva čakala postojno da se ogrejeva ob čajčku, da sva pol zdržala do doma :slap:

Sicer pa ja...shadowke res own that place...prvič ko sem šu mimo ste ble že tam :worship:

Objavljeno
Sicer pa ja...shadowke res own that place...prvič ko sem šu mimo ste ble že tam :worship:

de ja vu ;)

Objavljeno

spam spam spam še malo bo 1000! :whistle:

Objavljeno

:hmm: a se je vsem mal obrlnlo??komu kj slabi?? :lol1:

Objavljeno
:hmm: a se je vsem mal obrlnlo??komu kj slabi?? :lol1:

heh airoh ma zgleda preveč spama na mejlih :kva1:

ne sodi ostalih po sebi...obstajamo tut svetle izjeme :lol1: O:-) :?

Objavljeno

ja madona vidm da ste čist obsedeni s shadowkami pa kaj je to kak vpliv lepega vremena in ptički se ženijo...................................že cvičkar sam še o road shadows piše v svojih temah.......

drgač pa ja itak da grizemo,grrrrrr pa praskamo tud

Objavljeno (popravljeno)

hello!!

Popravljeno . Popravil Blaz456
Objavljeno
hello!!

si se prebudu iz zimskega spanja?? :P

Objavljeno

Eni smo že zalaufal svoje agregate, pa en krog smo se tud že pelal, sprehajalci nas označujejo za TRČENE!!

Ampak za piko vdrt je pa blo, tud če je mal bl mrzl!!!

Ko se segreje se vidmo.!!!!!!!! :rolleyes:

post-20846-1234714547_thumb.jpg

Objavljeno

kumi, pzda so me tri budilke budile, ampak mi je ratal!!

kako si ti, a si že 100%

Objavljeno
Eni smo že zalaufal svoje agregate, pa en krog smo se tud že pelal, sprehajalci nas označujejo za TRČENE!!

:worship: :worship:

BRAVO :P

a nisi ti to neki prodajal?? :hmm:

hitr se skrij za radiator da si jajca odtajaš :lol1:

pa mrzu per u roko :D

Objavljeno
ja madona vidm da ste čist obsedeni s shadowkami pa kaj je to kak vpliv lepega vremena in ptički se ženijo...................................že cvičkar sam še o road shadows piše v svojih temah.......

drgač pa ja itak da grizemo,grrrrrr pa praskamo tud

Pa ne samo v piše. Tudi na obisku je skoz o vas govoril. :naughty:

Objavljeno

hm madona ne vem kaj to pomen a mislš da se je u katero zacopal???

ga bo treba jit pogledat kej kmal

o Blaž456 pozdravljen med nami,....lepo da se tud tuki vidmo ne sam na ridah :worship:

Objavljeno

Hehe, ti jim sam pomahi, da vidiš pol poglede :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
Hmm, nisem čisto ziher, ma se mi zdi da sem vidu tole cbfko naked sivo danes (v soboto) okrog 16h? :naughty: Glih sem šou mimo (pred mano je pa bla zelena ninja) ko je ravnokat zapeljala na pocivališče kačjih ride, s strani Postojne.... Si bla ti? Pa sopotnik/ca zadaj...ki je vljudno pozdravu/la :whistle: :worship:

jst sva ble ja... blo treba mal počitka, pa fočk nrdit :naughty:

sanda tis pa tut huj ka palcaj... ala sicr pa nwm ki mi ti zmrzuješ... ala shadowka prit mal na ride ugriznt...

kdo pride jutr gor?

popravni izpiti bojo že jutr, pej nau triba enn let čakat :P

:whistle:

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno
:worship: :worship:

BRAVO :P

a nisi ti to neki prodajal?? :hmm:

hitr se skrij za radiator da si jajca odtajaš :lol1:

pa mrzu per u roko :D

sam res, mojkombinezon je lih tm uspodi iz tkanine. sam ni panike, ker seme ne mora v cvet!!!

Objavljeno
Hehe, ti jim sam pomahi, da vidiš pol poglede :lol1: :lol1: :lol1:

živjo cestak, ne skrb vsi majo dons buške, ke so se toukl po glav, k so me gledal!!!

Objavljeno

sanda tis pa tut huj ka palcaj... ala sicr pa nwm ki mi ti zmrzuješ... ala shadowka prit mal na ride ugriznt...

kdo pride jutr gor?

Magari... eni moremo med tednom delat :unsure: :whistle: Med tednom nau nč, edino če taborim tam, samo pol rabim nekaj, da me pogreje ponoči... :whistle:

Objavljeno

kdo pride jutr gor?

ja itak da sm fuj-huj al morm met vse pod nadzorom,me ne plačujejo zastojn :naughty: ja prov zmrzujem pišuka že tedn dni naokol pa še kr kiham :headbang: ja no upam da bom za vikend pa že okej predvsem pa da bo vreme da pridem koga ugriznt

post-265-1234774579_thumb.jpg

Objavljeno

sanda pa ti prow loviš motoriste čez rakek :lol1:

Objavljeno

ma sej t pravm da so kamere povsod in vse posnamejo

sam veze morš met da dobiš posnetke :naughty:

učeri je ta ista kamera zaznala še eno mojo ex fejzerko,sm že pozabla da je še vedno na rakeku :worship:

Objavljeno
Kaj sva zamudila ko se nisva ustavla... :headbang: :headbang: :headbang: ...naslednje valentinovo ponovimo, da mava vsaj popravni? :naughty:

:D Baje da shadowke grizete... :evilgrin: ...pa sva pobegnila :whistle: Malo pozno je že blo ja, pa komaj sva čakala postojno da se ogrejeva ob čajčku, da sva pol zdržala do doma :slap:

Ma glih do druzga valentinovga res ni treba čakat...sej je še Gregorjevo prej :yea1:

Na čajčk? Eh pobeci...kje so tisti časi k so moški lovil mamute napol goli tam po snegu d bi nafutral drago? :closedeyes: Nobene romantike pa viteštva več :cry: hehhehee :xx: hec, hec! :beer2:

Mah za druge ne vem...ampak jst grizem sam zobarje :P

Naša je pa tud misnla pride donc mau na ride, pa jo bo SPEET šiht sebično obdržau tle :(

Objavljeno
Na čajčk? Eh pobeci...kje so tisti časi k so moški lovil mamute napol goli tam po snegu d bi nafutral drago? :closedeyes: Nobene romantike pa viteštva več :cry: hehhehee :xx: hec, hec! :beer2:

eeeee, ma takrat drage niso instant obrokov doma kuhale... :whistle: :oops: hehe, boljše de se prijavim pod lažnim nickom, da ne bom dobil kake zaušnice, ko bom obkrožen... Glede viteštva pa...a nismo v kombinezonu pa čeladi podobni vitezom? :naughty: pa še konjičke jahamo...bolj viteški ko tako, pa res ne vem... :evilgrin:

Ti šment, jst mislim da spadam med zobarje... :unsure: , a naj me bo strah? Mislim...mam še vedno vse zobe...torej sem zobar, ne? :P

Objavljeno
živjo cestak, ne skrb vsi majo dons buške, ke so se toukl po glav, k so me gledal!!!

Vrjamem ja, je bil 100% dan grmenja ;)

Objavljeno

pa kaj vam borovničke medejo al kaj

zgleda da je u vrhnk še ena proizvodnja žganjekuhe Gozdni joža....seka k norc :alien1: :rolleyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!