Andrejaa Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 :unsure: Quess who's baaaaccckkkk!!!!! :evilgrin: ja sej ne da bi me kdo pogrešu te dva dni no :closedeyes: , pa vseen porkamadona dns ob 17:15 pa nobenga gor,pa kaj ste sami pussiji al kaj sej se je orng vreme nardilu,en mau sm bla celo mokra...............................ma od švica :krneki: Uuuuu oopaaa u tanovimaa hlaačaamaaa :naughty: ne hecas se ti s tem biciklom :grrr folk . . . . . za vse tiste ki se z avtom vozite po autocesti . . . . . .PAZITE NA RADAR! postavlen je točno na izvozu za unec . . . . iz smeri ljubljana proti postojni . . . .hitrost je omejena na 60 km/h! upam da vsaj koga rešim plačila . . . . Nja pa en kup radarjev po presneti madžarski :closedeyes: , tko da bom previdn preverjala nabiralnik zdej ene 2 tedna
brembo Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 včeraj .... FOČK ni te blo :unsure: k sm biu jst celu popoudne gor
maus Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 ni te blo :unsure: k sm biu jst celu popoudne gor biu biu :naughty: ... počasne posnetke poglej... mogoče me boš videl sem šel na OMV na kufe ... pa nazaj... okoli 18,15 so bile ride prazne
osa rider Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 biu biu :naughty: ... počasne posnetke poglej... mogoče me boš videl sem šel na OMV na kufe ... pa nazaj... okoli 18,15 so bile ride prazne mausi . . . . sva se srečala . . . . . .pa ne vem če so ti sive celice registrirale . . . . . mičkn pred planino . . . .ti pa prot logatcu . . . .
brembo Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 biu biu :naughty: ... počasne posnetke poglej... mogoče me boš videl sem šel na OMV na kufe ... pa nazaj... okoli 18,15 so bile ride prazne no ok nej ti bo...18:15 sm biu lih pod tušem cestak hvala za pijačo :worship: se čujemo kej da vrnem
Sanda7 Objavljeno April 23, 2009 Avtor Objavljeno April 23, 2009 :unsure: Quess who's baaaaccckkkk!!!!! :evilgrin: ja sej ne da bi me kdo pogrešu te dva dni no :closedeyes: , pa vseen Uuuuu oopaaa u tanovimaa hlaačaamaaa :naughty: ne hecas se ti s tem biciklom :grrr Nja pa en kup radarjev po presneti madžarski :closedeyes: , tko da bom previdn preverjala nabiralnik zdej ene 2 tedna ja pa sz novo čelalo sm čist zagrabila tole ma kaj s že nazaj hudimanca sej s kumi šla,...sm pa le mislila da mo mal več mira pred tabo .....hehe ,en mau te pa morm podražt :winkiss: juhuuu še mau spakiram pol pa jutr po šihtu če le ne bo dež pičim na Pag in kar je najbl važnu jutr po 4mescih zaužijem prvo pivo letos,.....okej no sm kupla še mau refoška za sabo če mi slučajn ne bi ugajalo.....u kar dvomim....taku da bo tist vin bl za guš pr hrani kt kej druzga..............no u glavnm če koga dol zanese me najdete u Zubovičah,...sicer pa baje nas bo kr neki forumašev dol na Pagu
brembo Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 sicer pa baje nas bo kr neki forumašev dol na Grobniku
snoopy Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 ja neki ns pa bo baje ja....se vidmo na kakšni pijači ane?? B)
Irencko Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 ja ja...ful ste pridni... :krneki: ewo men komisija zaklučla bolniško...kljub temu da je dohtr mal drgač napisu...bomo vidl če mi rata sam za praznke podaljšat...pol pa deeellaaaaattt no sj pol boš pa tut ti kmal priden :worship:
snoopy Objavljeno April 23, 2009 Objavljeno April 23, 2009 no sj pol boš pa tut ti kmal priden :worship: sj jst sm skos pridn...če ne druzga sm pr mer,ne delam nič...tut pizdarij ne tut to je neki-so pravle sestre na oddelku
Sanda7 Objavljeno April 24, 2009 Avtor Objavljeno April 24, 2009 ajde banda lepu se mejte štartam jz na Pag :naughty: žal sam do torka tku da sredo,in četrtk dopoldne če je gdo za furco sm na razpolago.....pol pa spet pičim nazaj na murje Lepe praznike in srečno....
brembo Objavljeno April 24, 2009 Objavljeno April 24, 2009 sanda midva sva se še nek za furo menila...upam da bo vreme pol drug tedn k zdej pa res že men preseda tale dež škoda k ni takih kač tut na ridah
Irencko Objavljeno April 25, 2009 Objavljeno April 25, 2009 sj jst sm skos pridn...če ne druzga sm pr mer,ne delam nič...tut pizdarij ne tut to je neki-so pravle sestre na oddelku pr mer si ja... ssam roka dela ane k flašo drži
Andrejaa Objavljeno April 25, 2009 Objavljeno April 25, 2009 Donc 2x fočk Brembo me je zih spoznav po elegantno prefinjeni vožnji iz ovinka :xx: lepo d si mahu, d sm hitrej vidla, k sm prou iskala če je kdu d ga pozdravm :grim
malakai Objavljeno April 26, 2009 Objavljeno April 26, 2009 Donc 2x fočk Brembo me je zih spoznav po elegantno prefinjeni vožnji iz ovinka :xx: lepo d si mahu, d sm hitrej vidla, k sm prou iskala če je kdu d ga pozdravm :grim Ampk si zihr tista k si prou pazljivo mahala na tisti ravnini, k se je brembo prou drl ; lej lej tole je pa zihrAndrejaa
brembo Objavljeno April 26, 2009 Objavljeno April 26, 2009 Ampk si zihr tista k si prou pazljivo mahala na tisti ravnini, k se je brembo prou drl ; lej lej tole je pa zihrAndrejaa a pa si usaj oglušel?
brembo Objavljeno April 26, 2009 Objavljeno April 26, 2009 Donc 2x fočk Brembo me je zih spoznav po elegantno prefinjeni vožnji iz ovinka :xx: lepo d si mahu, d sm hitrej vidla, k sm prou iskala če je kdu d ga pozdravm :grim ja sj ne...ustavt pa ne,ane?
Andrejaa Objavljeno April 26, 2009 Objavljeno April 26, 2009 Ampk si zihr tista k si prou pazljivo mahala na tisti ravnini, k se je brembo prou drl ; lej lej tole je pa zihrAndrejaa Ja no... ni glih treba d zarad enga fanta dol z motorja padem :xx: ja sj ne...ustavt pa ne,ane? Ja čaki mahat pa zavivat hkrat pa še ne znam :xx: mdil se mi je, k nism vedla do kdaj je odprta trgovina u Kozin k je šou kolega mau opremo gledat drgač bi se itak ustavla. Lahk pa danc mau skočva do rid če češ, k sm še tle na rakeku..po južn enkrat, pol grem pa najbrž domu k je tuga od vremena
sasosa Objavljeno April 26, 2009 Objavljeno April 26, 2009 Bil danes na ridah, naštel štiri motoriste in 15 x toliko avtomobilov.
brembo Objavljeno April 26, 2009 Objavljeno April 26, 2009 si bil prezgoden ride so ble dns res bol ko ne prazne...slabo vreme ..grobnik petarda hvala za čokolado :P...ninja ,andreja,neznani 1,neznani 2 hvala za kompanijo
PETARDA46 Objavljeno April 26, 2009 Objavljeno April 26, 2009 ride so ble dns res bol ko ne prazne...slabo vreme ..grobnik petarda hvala za čokolado :P...ninja ,andreja,neznani 1,neznani 2 hvala za kompanijo Hvala tebi za pijačo Dobiš naslednjič liziko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se