Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno
motosvetovci se imajo radi, radi, radi! zakaj se nebi meli radi........!!!????? :yea1:

Stari kwa sm pa tuki nakladu, da me una bjonda in ostali tolk gledajo :kva2: !

Objavljeno

in se špilali štafeto mladosti ............ :whistle: :lol1:

če ti neveš kako naj jst vem????? :slap:

Objavljeno

Pojma niam kaj si spet blebetou :whistle: :whistle:

Objavljeno

nekatere so se izmikale objektivu........ :kva2: sam ni pomagalo, čeprou so majhne, smo uspeli vsaj malo ujeti..... :whistle:

Objavljeno

nekateri pa so vstrajno pozirali, tako da sem jih moral mal pofotkat!!!!! :lol1:

Objavljeno

naš dex-i pa je bil tok zmeden, ko ni bilo njegove tabolš polovice......... :whistle: UBOGI REVEŽ!!! :slap:

Objavljeno

NEKATERE PA JE ZZZZEEEEEBBBBLLLLOOOOOO!!!! :naughty: pa so se fino oblekli, tko da jih tud prepoznat ni bilo mogoče! :kva2:

Objavljeno
naš dex-i pa je bil tok zmeden, ko ni bilo njegove tabolš polovice......... :whistle: UBOGI REVEŽ!!! :slap:

o bog pomagi....kle sm k zombi :unsure: :blink: :wacko:

Objavljeno
NEKATERE PA JE ZZZZEEEEEBBBBLLLLOOOOOO!!!! :naughty: pa so se fino oblekli, tko da jih tud prepoznat ni bilo mogoče! :kva2:

haha....da ne bo kej res :D a če mam pa zravnane laske sm pa neprepoznavna.... :grrr ;)

drgač je blo pa res mraz ja :BUA: to sma zato k me nben ni greu :evilgrin:

Objavljeno
o bog pomagi....kle sm k zombi :unsure: :blink: :wacko:

hehe paparazi na delu!!! hehe

Objavljeno
haha....da ne bo kej res :D a če mam pa zravnane laske sm pa neprepoznavna.... :grrr ;)

drgač je blo pa res mraz ja :BUA: to sma zato k me nben ni greu :evilgrin:

sama si kriva, tok decu okol tebe ti pa nč......

Objavljeno
sama si kriva, tok decu okol tebe ti pa nč......

si bom zapomnla okej :winkiss:

Objavljeno

pitje piva v spanju!!!! :slap: hehehe to je umetnost ki sam men uspe!!!! :slap: :kva2: :kva1: .) :yea1:

Objavljeno
si bom zapomnla okej :winkiss:

kaj si nisi mogla že pred žurko zapomniti da rabiš gretje....... :slap:

Objavljeno
kaj si nisi mogla že pred žurko zapomniti da rabiš gretje....... :slap:

sicer pa si tut ti sam ugotovu da me zebe :whistle:

Objavljeno
sicer pa si tut ti sam ugotovu da me zebe :whistle:

mi je prou žou, sam se mi zdi da si premlada zame! tko da si boš morala najti nekoga ki bo tvojim letom primeren......... mene pa sicer mal jebe emšo...... tko da z mano si nebi nič pomagala . . . . . . :yea1:

Objavljeno
mi je prou žou, sam se mi zdi da si premlada zame! tko da si boš morala najti nekoga ki bo tvojim letom primeren......... mene pa sicer mal jebe emšo...... tko da z mano si nebi nič pomagala . . . . . . :yea1:

sej razumem no... ;)

mal heca more bit :D :D

Objavljeno

pijanci ridaški :whistle: :winkiss: :lol1:

Objavljeno
pijanci ridaški :whistle: :winkiss: :lol1:

kva se pa ti oglašaš POZER? škoda da te nisem mal fotkal, da bi bil mal tih!! lahka se je zdej oglašat k nimam dokumentirano! unotr si ga pa seku!! :whistle:

Objavljeno
kva se pa ti oglašaš POZER? škoda da te nisem mal fotkal, da bi bil mal tih!! lahka se je zdej oglašat k nimam dokumentirano! unotr si ga pa seku!! :whistle:

LAGAUC LAGAUSKI ... sam vodo sem pil in golaž jedu :lol1:

Objavljeno
LAGAUC LAGAUSKI ... sam vodo sem pil in golaž jedu :lol1:

HA HA HA!!! POŽERUH SI ZA POVRH!!!! :lol1: PIVO SI PA NASKRIVAJ SEKU!!! znam te puško dok si pištolj bila!!!! :kva2:

Objavljeno
HA HA HA!!! POŽERUH SI ZA POVRH!!!! :lol1: PIVO SI PA NASKRIVAJ SEKU!!! znam te puško dok si pištolj bila!!!! :kva2:

a misliš, da sem skriti alkoholik ... mrbit pa res :lol1:

Objavljeno
madonca se je dogajal....mene pa ni blu :cry:

sj si bil .. sem te vidu ... pa še tvoj t'mau me je sliku, pa si ga natulu, da nj ne slika yamaho :lol1:

Objavljeno
sj si bil .. sem te vidu ... pa še tvoj t'mau me je sliku, pa si ga natulu, da nj ne slika yamaho :lol1:

ma ja......ma tu je blu popoldne..ne pa na žuru :hmm:

ja sn prepovedu slikat yamaho,k že tko bl slab dela tist telefon :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!