Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Ene 20 min cez 18.00 je blo bl bogo na parkplacu....se jih je pa kr neki trajbal po ridah...

Objavljeno

Kva je pa blo dns? :unsure:

dons je blo res nekaj v zraku, polna luna :D

Objavljeno

Danes se iz rid spomnem predvsem dveh stvari: nabito polnega parkinga z motorji (res vas je bilo ogromno tam :naughty: ) in subaru impreze, s katero sva zgleda šla "chicken". Nu, voznik ziher ni izgubil, je nadaljeval po mojem pasu dalje. :eek::BUA:

Objavljeno

dns pa brez fočka :blush: ma sm fočklna u hotenjskih rajdah :P

Objavljeno

Dons se iz rid spovnem, ob 19.20 NOBENGA :) No jez pa andreja, ostali ste zabušaval? kaj...ste šli spat ker mate šiht? :D

Objavljeno

Danes se iz rid spomnem predvsem dveh stvari: nabito polnega parkinga z motorji (res vas je bilo ogromno tam :naughty: ) in subaru impreze, s katero sva zgleda šla "chicken". Nu, voznik ziher ni izgubil, je nadaljeval po mojem pasu dalje. :eek::BUA:

Čuj ti, kaj sta se ustavila?

Objavljeno

Čuj ti, kaj sta se ustavila?

Nope, sva pičila dalje.. Se je bilo treba še izgubit po Sloveniji, ni bilo časa čit čatat :OK:

Si imel pa prav.. V Rijeki je bila taka burja, da si nisva upala na jug :krneki:

Objavljeno

Hvala! :whistle:

že za gor sm te vidu :P pol pa še za dol ;)

kaj uni možak z belo r1 treniral :lol1: usaj 15x je šou gor pa dol :P

Objavljeno

fočk!!

ps. maus da neboš padu z motorja ko tok brcaš v okolici razdrtega  :naughty:

Objavljeno

Uni možak z belo R1 se je vozil vsaj dve uri v tista prva dva ovinka nad parkiriščem. Tečen je bil.

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Uni možak z belo R1 se je vozil vsaj dve uri v tista prva dva ovinka nad parkiriščem. Tečen je bil.

hahahah :D ja je naredu ja ogromn krogov :D

Objavljeno

Pol sem ga vidu še na Rakitni :D

Objavljeno

bo kdo gor okol 5?

A si ti kej fotkal vcer po 18.00 uri? Ker sem opazu2 fotografaevilgrin.gif, pa bi rad svojo slikco vidu.. Siva hornet 04 letnik, pa axo kombinezon..

Objavljeno

A si ti kej fotkal vcer po 18.00 uri? Ker sem opazu2 fotografaevilgrin.gif, pa bi rad svojo slikco vidu.. Siva hornet 04 letnik, pa axo kombinezon..

Nop :) Sem bil po 7 uri gor..pa nisem nobenga fotkal :)

Objavljeno

A da bi? :)

č boš ti bo tut Andreja, dobr 3je smo že O:-)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!