Skoči na vsebino

Kačje Ride III

Sanda7
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Danes malo šel z mojo pogledat na ride... poleg Jureta se je še en vozil s postojnsko registracijo (se mi zdi, da stara CBR). Jure tebe je bil užitek gledat. Škoda, da nisi še parkrat se zapeljal, ker sem te ravno imel namen poslikati. Glede tistega iz Postojne... Jaooo poba, imaš večjo srečo kot pamet. S celim telesom si na drugi strani črte. Drugače pa nič novega. Peska skorajda ni več, ride pa spet pretežno samevale.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja no..se 80% strinjam stabo, ostalih 20% pa ne.

Vseeno so slabši pogoji kot mesec, dva nazaj. Ker v celem letu kar sem peljal rid, pa jih nisem malkrat nisem imel 1ga zdrsa, v sredo sem bil na tleh, včeraj pa 3x kontroliran zdrs...Tudi sam priznam, sem v sredo pretiraval pa je šlo po tleh, včer pa z neko "zdravo" pametjo, zato ni blo hude sile...

Da se ne pregovarjamo, kakšne gume imaš obute??? :hmm:

In ali so primerne za tako agresivno vožnjo po cesti :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da se ne pregovarjamo, kakšne gume imaš obute??? :hmm:

In ali so primerne za tako agresivno vožnjo po cesti :grim

A ne bi bila boljša vzgojna- a je tako agresivna vožnja primerna za po cesti? :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A ne bi bila boljša vzgojna- a je tako agresivna vožnja primerna za po cesti? :)

Jah, k nism ata, pol n morm dajat vzgojnih, lahko samo sprašujem ;)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dns 2x počk...učer tut počk...pa prej tut že parkrat....pa nikdar nobene druge zgublene duše gor...sicer je pa bolš da je ni kt pa da pizdarije uganjate...c c c...otroc otroc...

sj vem,sj vem...tut jst sm(bil)počen do amena...žal prav tako neposlušen :headbang:

drgač je pa zlo lepo gor...k se ustaviš gor...pokadiš enga,dva...poslušaš ptičke...gledaš pičke...pol se pa domov zapeleš pa per odpreš...pika na i vam povem :OK::P:beer2:

previdno pa po cesti :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi jaz danes srečal Miho z bejbo... vsaj zdi se mi...

:grrr

Tisti z bejbo je bil juree :) Se mi pa zdi da sva se srečala par ovinkov nižje od počivališča...sem si zapomnil

tvojo masko na motorju :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!