thumper Objavljeno Oktober 31, 2009 Objavljeno Oktober 31, 2009 ratalo danes.. 2 x fočk .. ob 10.30 in 12.45... maus tud...
brembo Objavljeno November 1, 2009 Objavljeno November 1, 2009 ratalo danes.. 2 x fočk .. ob 10.30 in 12.45... maus tud... maš kofe v dobrem...učerej nism mogu .)
Sanda7 Objavljeno November 1, 2009 Avtor Objavljeno November 1, 2009 gandi opažen kakšno urco nazaj tik pred krožnim v Naklu,..zihr je šel iz rid :naughty:
gandi Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 gandi opažen kakšno urco nazaj tik pred krožnim v Naklu,..zihr je šel iz rid :naughty: Ne, ne, na Ljubelj sem ga šu tiščat k mi je najbližje Mraza pa tud ni blo...
brembo Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 Ne, ne, na Ljubelj sem ga šu tiščat k mi je najbližje Mraza pa tud ni blo... a si ga virtualno tiščal ?
gandi Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 (popravljeno) a si ga virtualno tiščal ? Sando vpraš kuko sm bil he he he :evilgrin: Popravljeno November 2, 2009. Popravil gandi
maus Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 ratalo danes.. 2 x fočk .. ob 10.30 in 12.45... maus tud... škoda, ker nisi imel časa do morčka it a si ga virtualno tiščal ? :lol1:
Ninjaraider Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 Je blu luštnu ja,dokler je biu sončk , Kasnej so pa prsti na rokah zmrzovali Aja FOČK včeraj
TONTO Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 Neč fočk sm pa blatne radosti uživu, pa čist bliz rid sm bil sam me je že tma lovila pa sm jo na hitr domu pocvernu.
Sanda7 Objavljeno November 2, 2009 Avtor Objavljeno November 2, 2009 Ne, ne, na Ljubelj sem ga šu tiščat k mi je najbližje Mraza pa tud ni blo... ja pa b ja pršu u podljubelj na čaj,...mal motoristke pogledat
Irencko Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 Sando vpraš kuko sm bil he he he :evilgrin: mhm, tuko si biu da nisi nč vidu, k smo babe ub cejst skakale
kewo Objavljeno November 2, 2009 Objavljeno November 2, 2009 ja pa b ja pršu u podljubelj na čaj,...mal motoristke pogledat kere motoristke pa so u naši vasi?? al ste ble same ridašice?
gandi Objavljeno November 3, 2009 Objavljeno November 3, 2009 ja pa b ja pršu u podljubelj na čaj,...mal motoristke pogledat Ja vidš, če bi to vedu, bi se zihr ustavu na en čaj, da me mal pogreje mhm, tuko si biu da nisi nč vidu, k smo babe ub cejst skakale Sm mel pogled usmerjen na cesto ha ha ha pa verjetn niste ble z motorji, k to bi pa opazu :yes:
maus Objavljeno November 3, 2009 Objavljeno November 3, 2009 ketne gor, pa na rideeeeeeeeee ... bolje to, kot s ketno čez hrbet
gandi Objavljeno November 3, 2009 Objavljeno November 3, 2009 ketne gor, pa na rideeeeeeeeee ... bolje to, kot s ketno čez hrbet As se že fočknu dons, h? :naughty:
maus Objavljeno November 3, 2009 Objavljeno November 3, 2009 As se že fočknu dons, h? :naughty: dons samo virtualno ... čez vikend pa 4 X vizualno
gandi Objavljeno November 3, 2009 Objavljeno November 3, 2009 dons samo virtualno ... čez vikend pa 4 X vizualno Svaka čast , jst bi tud pa je moja virtualna guma čist znucana :evilgrin:
maus Objavljeno November 3, 2009 Objavljeno November 3, 2009 Svaka čast , jst bi tud pa je moja virtualna guma čist znucana :evilgrin: ma sj se lahko tud s štirikolesniki dobimo in poslajdamo gor pa dol :naughty: ... js se itak z avtom, po ovinkih do kalc, po omejitvah vozm (a ne Rumencestak )
Sanda7 Objavljeno November 3, 2009 Avtor Objavljeno November 3, 2009 kere motoristke pa so u naši vasi?? al ste ble same ridašice? ja neki ridašic neki bivših uglavnu 7 nas je blo :naughty: ma sej na ridah ni snega sploh,..še
gandi Objavljeno November 3, 2009 Objavljeno November 3, 2009 ja neki ridašic neki bivših uglavnu 7 nas je blo :naughty: ma sej na ridah ni snega sploh,..še Pol bo pa treba en "taprav" fočk narest :naughty:
osa rider Objavljeno November 4, 2009 Objavljeno November 4, 2009 Pol bo pa treba en "taprav" fočk narest :naughty: ti kr . . . starina . . . . .k boš delu virtualni fočk . . . .se lohk mal nasmejiš . . . hehehehe!
TONTO Objavljeno November 4, 2009 Objavljeno November 4, 2009 ti kr . . . starina . . . . .k boš delu virtualni fočk . . . .se lohk mal nasmejiš . . . hehehehe! GLEJ GLEJ se OSA je še živ, sm se že ustrašu, da ga je prva slana pobrala :evilgrin: A kej XT-ejko mučiš, lohk se bi zmenile za mal blatnih radosti. :naughty: :naughty:
osa rider Objavljeno November 4, 2009 Objavljeno November 4, 2009 (popravljeno) GLEJ GLEJ se OSA je še živ, sm se že ustrašu, da ga je prva slana pobrala :evilgrin: A kej XT-ejko mučiš, lohk se bi zmenile za mal blatnih radosti. :naughty: :naughty: starina žiu . . .slana mi ne pride do živega . . . tko da XT-jka dela . . . in jo matram . . . . kar se zadeva blatnih radosti . . ni frke . . .sam me mal cajt baše. . . . se slišva pa se kej zmenmo . . . jeba, ta vikend jo pobrišem . . .mogoče . . . . pobrišem na jug . . tko da . . . Popravljeno November 4, 2009. Popravil osa rider
gandi Objavljeno November 4, 2009 Objavljeno November 4, 2009 (popravljeno) ti kr . . . starina . . . . .k boš delu virtualni fočk . . . .se lohk mal nasmejiš . . . hehehehe! Dobra ti je tale ata, sm se res nasmejov he he he Popravljeno November 4, 2009. Popravil gandi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se