Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Jest tut prvič letos z mototom. je pasalo. :yea1:

Objavljeno

Jest tud, fočk 2x :naughty:

Objavljeno

Danes prvič :) Mogoče me je kdo videl hehe :D Smo bli trije. Prvi Tomos SM 125, drugi Husqvarna SM 125 in zadnji v koloni jaz Cagiva Raptor 125 :) Kar zabavno moram rečt :)

Objavljeno

Danes prropotam gor in to res prropotam :naughty:

Objavljeno

Danes prropotam gor in to res prropotam :naughty:

Sm PRRPPOTAL IN ride samevale prav mal žalostno je izgledal pa čist uredu vreme je blo. :whistle::whistle:

V kamnolomu se je pa slišalo krosle, a je mogoče kakšna crossteza tam??

:yea1::yea1::yea1:

Objavljeno

čez kake pou urce bo fočk, tokrat z avtom, popoudne pa z lubico, mrbit clo z dvema :)

Objavljeno

Ja ker se je oglasu :headbang::wallbash: , prlez že iz tiste skrite lukne pa na motor se sprau.!!

:yea1: :yea1: :yea1: :yea1:

sej se skoz kej potepam . . . . . tko da u lukni me skor ni . . . . . :P

drgač . . . .pa . . . TU I TAMO . . . . MAL ROPOTAM . . . . . PO NAŠIH KONCIH . . . . . . . :010 :010 :010 :010

jutr če bo kej časa . . . . .bom kej PRROPOTU na ride . . . . . .da vidm če so otroc kej pridni! B) :evilgrin: :OK:

Objavljeno

sej se skoz kej potepam . . . . . tko da u lukni me skor ni . . . . . :P

drgač . . . .pa . . . TU I TAMO . . . . MAL ROPOTAM . . . . . PO NAŠIH KONCIH . . . . . . . :010 :010 :010 :010

jutr če bo kej časa . . . . .bom kej PRROPOTU na ride . . . . . .da vidm če so otroc kej pridni! B) :evilgrin: :OK:

Da si neoš kaj naredo! :whistle:

Objavljeno

otroc so zmir pridni :P

drgč pa včer 2x fočk, dns bo pa tut itk :)

Objavljeno

FOČK ob 7h :evilgrin:

Objavljeno

učer bil na ridah mal se fjakov gor pam dol :D :D kje ste kj bli???

Objavljeno

učer bil na ridah mal se fjakov gor pam dol :D :D kje ste kj bli???

o bli bli, pa tut dns bomo :)

Objavljeno

vrooom vroooom. . .fočk al kako že rečete. . .

Objavljeno (popravljeno)

Ee FOČK ..um trance_19_hmm.gif danc, v pondelk I think , pa še kšn dan al pa dva dni prej blush.gif torej poprečje vsak drug dan trance_30_punk.gif

Videni..um...Snoopy whistle.gif , Osa boobies.gif , Brembo ph34r.gif , Irencko trance_14_devil2.gif , Škofk trance_42_walkman.gif , Mičo trance_42_walkman.gif , Sanda trance_35_smoke.gif , Miha ...zakon! worship.gifworship.gif Me like trance_25_naughty.gif

Pogrešam še Mausa pa Ninjaraiderja in Tontota ter Rumenega cestaka in njegovo pa bo kompletek skor pouh whistle.gif

Petarda pa Juree pa itak vsak u sojm kraju videna oz obiskana trance_43_wavetowel2.gif

Popravljeno . Popravil Andrejaa
  • Všeč mi je 2
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Ee FOČK ..um trance_19_hmm.gif danc, v pondelk I think , pa še kšn dan al pa dva dni prej blush.gif torej poprečje vsak drug dan trance_30_punk.gif

Videni..um...Snoopy whistle.gif , Osa boobies.gif , Brembo ph34r.gif , Irencko trance_14_devil2.gif , Škofk trance_42_walkman.gif , Mičo trance_42_walkman.gif , Sanda trance_35_smoke.gif , Miha ...zakon! worship.gifworship.gif Me like trance_25_naughty.gif

Pogrešam še Mausa pa Ninjaraiderja in Tontota ter Rumenega cestaka in njegovo pa bo kompletek skor pouh whistle.gif

Petarda pa Juree pa itak vsak u sojm kraju videna oz obiskana trance_43_wavetowel2.gif

Kje si pa bla ti??? :D

Objavljeno

Ko sta z Mičotom z unca prot Planin pičla po rajdah smo se srečal, sam sm se zadej skrivala trance_29_photo.gif

Se je odloču moj jeklen lubček, da ne bo paliv name...ga bo treba na servis pelat glare.gif

Objavljeno

kaj Andreja ...je minilo lih pou leta ko smo bli v idriji pr tontotu k sm skakal za auspuh :whistle: ?

drgač pa ja...morm bit v kavbojkah,nadomeščam oso v trenirki :lol1: :lol1:

Objavljeno

Ko sta z Mičotom z unca prot Planin pičla po rajdah smo se srečal, sam sm se zadej skrivala trance_29_photo.gif

A to bo to, jst sm pa že gruntu kje bi te spregledov :D

Objavljeno

eh... nimam časa--- je bil pa v soboto FOČK :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!