Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

Am je mogoče letos že kdo padu gor? Sam tok da vem da nisem slučajno prvi (torek 6.4.2010)

Objavljeno

Am je mogoče letos že kdo padu gor? Sam tok da vem da nisem slučajno prvi (torek 6.4.2010)

a je blo hudo motor totalka al je biu sam zdrs??

Objavljeno

fočk z brembotom

hvala za družbo brembo :)

pa še drugič :)

zgleda bo treba med tednom do črnega skočit prazna cesta čist :yea1:

Objavljeno

a je blo hudo motor totalka al je biu sam zdrs??

zdrs v ograjo. Motor k ga gledaš nezgleda velik poškodvan. Predračun je pršu 900€! Sam sej je kasko.

Se vidmo!

Objavljeno

Predračun je pršu 900€! Sam sej je kasko.

Se vidmo!

Uh sm se mal uštel. Ni predračun več 900€ ker smo odštel tank skor 400€ ampak se bo samo spoliral ker ima dve površinski praskici potem se pa prištejejo dve nalepki in smo konc.

Objavljeno

Uh sm se mal uštel. Ni predračun več 900€ ker smo odštel tank skor 400€ ampak se bo samo spoliral ker ima dve površinski praskici potem se pa prištejejo dve nalepki in smo konc.

aha fajn sam da ni kej hujsga :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Ee FOČK ..um trance_19_hmm.gif danc, v pondelk I think , pa še kšn dan al pa dva dni prej blush.gif torej poprečje vsak drug dan trance_30_punk.gif

Videni..um...Snoopy whistle.gif , Osa boobies.gif , Brembo ph34r.gif , Irencko trance_14_devil2.gif , Škofk trance_42_walkman.gif , Mičo trance_42_walkman.gif , Sanda trance_35_smoke.gif , Miha ...zakon! worship.gifworship.gif Me like trance_25_naughty.gif

Pogrešam še Mausa pa Ninjaraiderja in Tontota ter Rumenega cestaka in njegovo pa bo kompletek skor pouh whistle.gif

Petarda pa Juree pa itak vsak u sojm kraju videna oz obiskana trance_43_wavetowel2.gif

zakaj j pa sam pr men :devil: ? a mi tok paše :P

Objavljeno

drgč pa sončk nm je ušu, bo vsen kdu gar dns? :P

Objavljeno

Aja to si biu ti, in kva ste pol z diskom rešl :)

Objavljeno

Aja to si biu ti, in kva ste pol z diskom rešl smile.gif

ja mi je takrt rumenicestak odstranu kamenčke k so se tm zagozdl pol med potjo je pa nehal škripat

Objavljeno

Jst sem bil skot vsak dan ta teden. Danes me je pa itak napralo, tako da se nisem ustavil.

Objavljeno

Danes 2x fock.

Nazaj grede sem se ustavil, malo pokramljal z Irencko, potem pa po dezju (sej je hmal nehal) naprej proti Ljubljani.

Objavljeno

zakaj j pa sam pr men trance_14_devil2.gif ? a mi tok paše tongue.gif

če maš leder obešen spodej za stopnicami v hodniku, ga oblec, stop korak in pou ( k maš mejhne noge) levo (glej prot uhodnim vratom) in obrn glavo nazaj ter pogled v ogledalo usmer pod kotom 45° trance_29_photo.gif vidiš? sej ni tak problem ugotovit zakaj evilgrin.gif

Objavljeno (popravljeno)

če maš leder obešen spodej za stopnicami v hodniku, ga oblec, stop korak in pou ( k maš mejhne noge) levo (glej prot uhodnim vratom) in obrn glavo nazaj ter pogled v ogledalo usmer pod kotom 45° trance_29_photo.gif vidiš? sej ni tak problem ugotovit zakaj evilgrin.gif

Matert si bla precizna, če pa zdej ne bo vidla jo pa h okolistu pelemo :kva2::yea1:

muci a si hudič izpadu :devil:

Popravljeno . Popravil TONTO
Objavljeno

Danes 2x fock.

Nazaj grede sem se ustavil, malo pokramljal z Irencko, potem pa po dezju (sej je hmal nehal) naprej proti Ljubljani.

jpjp fočk prvič kavica in čvek, pol pa še drugič z avtom :P

tut pr men je sam mičkn porosilu umes :) pr drugem fočku se je pa tak sončk naredu d b šla skor nazaj po motorčk hehe :blush:

Objavljeno (popravljeno)

mat kurja smo natančni...

ma s barabca :devil:

Matert si bla precizna, če pa zdej ne bo vidla jo pa h okolistu pelemo :kva2::yea1:

muci a si hudič izpadu :devil:

itk, zmerej :P saj vete za koga se gre :)

Popravljeno . Popravil Irencko
Objavljeno

Ride zalite in mrzle, upam da ne zamede :headbang::wallbash::headbang:

Objavljeno

..... pridem .... :P

Objavljeno

Jst sem bil okoli stirih ene 20 minut ... pol sem se navelical in sel se en krog.

Objavljeno

a so že zaprli zračn prostor :?

k pol nas naujo več iz zraka lovil :P :P :fight1:

Objavljeno

A se res poznajo sledi na ograji od moje gume?

Objavljeno

Fočk :) Saj mogoče me je kdo videl :) Smo bili Cagiva Raptor 125, 2x Aprilia RS 125, Tomos SM in Honda Varadero 125 :) Sicer pa super vreme, samo zebe še malo :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!