Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

tud jaz fočk 2x pa okoli 11.00 nobenga na ridah tudi po poti od kopra do rid nobenga srečal

Objavljeno

A se res poznajo sledi na ograji od moje gume?

V katerem ovinku?

Objavljeno

Včeraj popoldne viden Maus na ridah, a ko sem se obrnil in prišu nazaj dol, te ni blo več :evilgrin: Tnx za sobotno pijačo. Ostalih aktivnih ridašev pa ni blo nič videt v zadnjem cajtu, (razen rumenegacestaga :OK: ), a še vsi spite? :P

Objavljeno

učer biu na ridah, je blo ene 15 motorjev, kdo je tisti majstr z belim Z-jem k avspuh drsa po tleh? :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy::trance_27_notworthy:

to je blo tam okoli 17-18 ure

Objavljeno

Včeraj popoldne viden Maus na ridah, a ko sem se obrnil in prišu nazaj dol, te ni blo več :evilgrin: Tnx za sobotno pijačo. Ostalih aktivnih ridašev pa ni blo nič videt v zadnjem cajtu, (razen rumenegacestaga :OK: ), a še vsi spite? :P

al pa ti spiš ko se po ridah peleš :whistle:

Objavljeno

V katerem ovinku?

The ovink...

Objavljeno

tud jaz fočk 2x pa okoli 11.00 nobenga na ridah tudi po poti od kopra do rid nobenga srečal

si biu ti na kalu tut? tut jst dopoudne bla na primorskem in nazaj proti domu :)

Objavljeno

učer biu na ridah, je blo ene 15 motorjev, kdo je tisti majstr z belim Z-jem k avspuh drsa po tleh? :trance_27_notworthy::trance_27_notworthy::trance_27_notworthy:

to je blo tam okoli 17-18 ure

Dobro je drsal ,pa tut zdrsal :OK::OK:

Objavljeno

Dobro je drsal ,pa tut zdrsal trance_40_thumbup.giftrance_40_thumbup.gif

Hehe najprej so tačke brusle, potem pa nažalost tud auspuhtrance_39_thumbdown.gif dobr jo je odnesel, samo par praskicsmile.gif

Objavljeno

The ovink...

To je tisti, nad parkiriscem, kjer so spectatorji po grmovju?

Sicer pa sem se danes peljal cez. Ni bilo nobenga, jst sem se pa prehladil ...

Objavljeno

si biu ti na kalu tut? tut jst dopoudne bla na primorskem in nazaj proti domu :)

ob ker uri pa ? sem bil na kalu

Objavljeno

To je tisti, nad parkiriscem, kjer so spectatorji po grmovju?

Sicer pa sem se danes peljal cez. Ni bilo nobenga, jst sem se pa prehladil ...

Tisti ja. Spectatorji???

Objavljeno

klajba--na zgornji ograji že mau vn iz ovinka je črta od gume,če je pa tvoja pa ne vem.

Objavljeno

Hehe najprej so tačke brusle, potem pa nažalost tud auspuhtrance_39_thumbdown.gif dobr jo je odnesel, samo par praskicsmile.gif

NIČ OD NIČ, to je pa znanje he he he :naughty: :naughty: :naughty:

Objavljeno

Mene pa zanima če so že popravili del ograje ki je oz. še štrli na cestišče? Tam bolj na vrhu rid sem ga videl(vsaj mislim, da sem ga) ali pa imam privide :krneki:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Mene pa zanima če so že popravili del ograje ki je oz. še štrli na cestišče? Tam bolj na vrhu rid sem ga videl(vsaj mislim, da sem ga) ali pa imam privide :krneki:

A pa si se ustavil in javil?

Objavljeno

A pa si se ustavil in javil?

Nope, žal smo bili v skupini in smo se vračali. Sicer pa smo se ravno o tem pogovarjali v Postojni kjer smo se ustavili ampak noben ni bil 100% siguren če je res šlo za zvito ograjo. Ne vem, ta vikend grem prav pogledat če je res ali pa smo vsi nekaj čudnega pojedli po poti :wacko:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Zgleda da nismo nič čudnega jedli in so vsi v skupini videli tisto kar jaz. Ograja je zvita, ter malo štrli na vozišče. Sicer ni ne vem kaj ampak vseeno bi lahko poštimali. Ker če tam kakšen zgrmi ven bomo spet brali v črni kroniki :angry:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Jutr direkt po šihtu bom spičla gor čez worship.gif

Eii Brembo a je teb mau prevč u navado pršlo motorčkanje u jeanskah? tongue.gif

Objavljeno

wix..si biu z avtom ane ?

lepe slike si naredu :trance_27_notworthy:

Objavljeno

Ja, ker sem bil na poti pa nism hotu jet z motorjem, ker sem mel laptopa pa en kup opreme še s sabo. Hvala!

Objavljeno (popravljeno)

Jutr direkt po šihtu bom spičla gor čez worship.gif

tongue.gif

AKU dila, :naughty: de te nau triba spit pariwat :?;);)

:D:D:D:D

Popravljeno . Popravil TONTO

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!