Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

cestak! ker si že fotku, sam da te spomnim, da se je snoopy spretno izognu mojemu objektivu! zato te prosim, da ga nalimaš kej gor!!! :whistle: nebo se izmiku, kurbež!!! :lol1:

Objavljeno

hehe. . . . anonimana naročila daril dedku mrazu!! :lol1: bomo videli, kaj bomo dobili!!!! :lol1: sej smo bili pridni . . . . . . :slap:

Objavljeno

aaaahhhhhhhaaaaa pa sem ga najdu. . . . . . SNOOPY-a mislim! :naughty: kumi sem ga prepoznal kok se je zamaskiru . . . . . :slap: :lol1: :slap: :lol1:

Objavljeno
cestak! ker si že fotku, sam da te spomnim, da se je snoopy spretno izognu mojemu objektivu! zato te prosim, da ga nalimaš kej gor!!! :whistle: nebo se izmiku, kurbež!!! :lol1:

jap, tud men se je spretno izmiku ! :) Krivine mu grejo dobr od nog :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

Mater zgledam neki bled na tej sliki, bi mogu kšnga takratkega ruknt za barvo :whistle: :whistle: :whistle:

Popravljeno . Popravil condor
Objavljeno

Sej te je kakav pogrel! Sicer pa kaj visiš na Motosvetu, delat pejt!! :rolleyes: :whistle:

Objavljeno
Sej te je kakav pogrel! Sicer pa kaj visiš na Motosvetu, delat pejt!! :rolleyes: :whistle:

Ja ja sej grem zdejle mal na primorsko pogledat, pa če se fajn spucal učer na ridah, če se mi bo dal se bom ustavu pa mal posliku če je kej posledic... :whistle: :whistle:

Objavljeno
mausiiiiiii svaka čast, obljubljeno storjeno!!! :worship: :yea1:

Tisto kar rečem tudi naredim. Sicer sem si še nekaj obljubil, da moram naresti, ampak to lahko malo počaka :whistle: .

Treba je ponovit :naughty:

Objavljeno
evrocrem in viki generacijo moram pohvalit, saj so se dobro držali na -6ih stopinjah! še mal pa vas prklopimo v jeans generacijo!! hehe :whistle: :worship: :yea1: :lol1: še mal treninga pa bo . . . . :kva2:

učer si govoru da smo že prestopl!?! kaj vse zahtevate...*********...

bom jst raj vikikrem generacija ostal... polna slastne čokoljade ;) :lol1:

nism se nč zmikal...če pa slabo ciljate... :trance_33_sleep:

PS:sm pustu plac za mausa da ga ne zasenčim ;) :lol1:

aaaahhhhhhhaaaaa pa sem ga najdu. . . . . . SNOOPY-a mislim! :naughty: kumi sem ga prepoznal kok se je zamaskiru . . . . . :slap: :lol1: :slap: :lol1:

če sm pa mislu da bomo kakšne wajvarce lovil...pa pol ni blo nč iz tega...

Sam zebl je pa k pr norcih... :OK:

Še dobr da me je pol moja pogrela :whistle: :naughty:

Objavljeno
PS:sm pustu plac za mausa da ga ne zasenčim ;) :lol1:

Kaj boš mene zasenčil ... sj tko al tko fotomontažo nardijo, kao pijem vino :lol1:

Objavljeno
Ja ja sej grem zdejle mal na primorsko pogledat, pa če se fajn spucal učer na ridah, če se mi bo dal se bom ustavu pa mal posliku če je kej posledic... :whistle: :whistle:

posledic sigurno ni! vse smo lepo pospravli in zapustili urejen plac! :P

Objavljeno
Kaj boš mene zasenčil ... sj tko al tko fotomontažo nardijo, kao pijem vino :lol1:

Ne vem zakaj je bla pol prazna flaša... :whistle:

Objavljeno

Se mi zdi da so posledice vidne samo na robniku ;)

:whistle:

Objavljeno

Fantje piknik je bil prva liga,nobenih posledic le dobri spomini. :worship: :worship: :worship: Mormo ponovit sam ne več na -6,ker me še vedno v tace zebe :xx: .

Objavljeno
Fantje piknik je bil prva liga,nobenih posledic le dobri spomini. :worship: :worship: :worship: Mormo ponovit sam ne več na -6,ker me še vedno v tace zebe :xx: .

mene tud še zdej zebe...tud čika si nisn mogu včer vč pržgat... :whistle:

Objavljeno

mene tud še zdej zebe...tud čika si nisn mogu včer vč pržgat... :whistle:

jeans generacija.... :BUA:

:chase:

Objavljeno

Ja ni posledic, jst sm se pa tud že odtajou :whistle: :whistle:

Objavljeno

ej sam čvapčiči pa so bili res :worship: vrhunski in dobr pečeni,da bi bli pa na žaru bi še mrličom pokrove dvigovalo

definitivno treba ponovit pa magar enkrat ob polni luni se pravi moonlight party

Objavljeno
jeans generacija.... :BUA:

:chase:

ne ti men...bom vidu kuk se bo teb kj dal k boš tojk mlad :P

Objavljeno
moonlight party ! Loh že to soboto, k nasledno povno luno bo dž, pol bo treba pa dva mesca čakat :P !
Objavljeno
moonlight party ! Loh že to soboto, k nasledno povno luno bo dž, pol bo treba pa dva mesca čakat :P !

ja ja sam takat pa bomo še kres zakurl ane mene zeeeeeeebbeeeeee :krneki:

Objavljeno
ja ja sam takat pa bomo še kres zakurl ane mene zeeeeeeebbeeeeee :krneki:

ja si viiiikkkkkiiiii kkkrrrreeemmmmaaaaa! :slap: :lol1:

Objavljeno
ja si viiiikkkkkiiiii kkkrrrreeemmmmaaaaa! :slap: :lol1:

ja ja če je mrzla je ne morš namazat :headbang:

Objavljeno
ne ti men...bom vidu kuk se bo teb kj dal k boš tojk mlad :P

Takrat se bom šele lenoritisa znebu :lol1:

Objavljeno

vidim da danes noben nič ne nabija, bom pa jst mal solidaren! :whistle:

MAL NABIJAM!!!! :whistle: :naughty:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!