TBoxer Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 vse so zbasal vase .. sam gledu sm ... ostanke sm pol iz krožnika polizu Saj si bil pri koritu (vsaj nekaj zlatega sem tam na eni sliki vidi) si jih mogel ščeulat... 1
DAMI34 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 veste kaj ne, sami ste krivi, ce niste dubl lapacink!! vsi ste bli povabljeni, posebi vas pa res ne bomo vabil.. sm misnla, da ste motoristi ne pa take reve definitivno bo pa treba ponovit! odlicno je blo, hvala za druzbo!! skoda samo, k ne vemo kolk je blo vseh lapacink.. ble so pa res odlicne! pohvale kuharju/peku aja, pa nism mela R.D... no ja, mela sm ga, sam ne zdej to je blo samo za uzivancijo!! in druzenje js nč ne verjamem, po mojem so fse fotke fotomontaža 2
Kmetica2 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Palačinke so ble vrhunske, tko da kapo dol pred kuharjem. Namazane so bile več kot profesionalno. Družba fenomenalna Skratka nepozabno. 5
maus Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Saj si bil pri koritu (vsaj nekaj zlatega sem tam na eni sliki vidi) si jih mogel ščeulat... ja pa jade .. k sm se stegnu k palačinkam, so mi majgeriji okol glave letel ... tut fijuk metka sm slišu :glare: .. tko da .. če je kj padl na tla, sm hitr pojedu in reku, da so ble mraule 4
Whiskey Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Sem se okol petih peljal mimo. Tud bicikla nebi mogu sparkat umes. Pol sva s frendom sam potegnila dalje. A mate kej fotk s palačinkiade? 1
Kmet2 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Mamo,pridejo dons zvečer,nism mel časa k sm Kmetico pelu na fusbal v Stožice 4
Whiskey Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 (popravljeno) Vsaj eden A so ostali prišli samo s praznimi želodci Popravljeno September 17, 2012. Popravil Whiskey
BIZIXXX Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Mamo,pridejo dons zvečer,nism mel časa k sm Kmetico pelu na fusbal v Stožice Kakšen je bil pa rezultat? :lol: 1
gasperX Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Fotke pridejo jih bom naložu tikaj drugače pa jih imam na FB
umetnica51 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 ja BB in wix vaju bom za ušesa.... :lol: Matr a sta čist pozabila omenit kdo je avtor recepta za najboljše palačinke.....???? jeb...peka če nima dobrega recepta ...... In kje je tista fotka ko skup jesta moj sproban recept??? ........bo treba drugič patentirat recepte pa še koga.... :lol: 5
umetnica51 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 (popravljeno) Drugače pa wix in BB hvala za povabilo .....a žal mi služba zdaj ne dopušča da se udeležim vseh procesij , fešt....še 3 pogrebe sm odpovedala... :unsure: A upam da enkrat probam vse specialitete BB in peka iz vitrine..... :grrr Popravljeno September 17, 2012. Popravil umetnica51 3
wix Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 No ja, seveda nismo pozabil, da je osnovni recept za palačinke bil od umetnice51!!! Ampak končna predelava recepta je bila tako brutalna, da sva z BB izumila svoj recept HVALA U51 za temelj naših palačink! 1
osa rider Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Uuuuuu . . . . . kwa vse sm zamudu!!!! Vidm da se veselo zbirate, ko se kej dogaja . . . . Zakaj pa neb vsako leto organiziral palačinkiado na ridah???? Neb blo slabo . . . . 2
vanucci Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 škoda da nisem mogel prit kot vidim je blo :OK:
yamaha2025 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Dobra moto družba, odlične palačinke... naj ta "tradicija" kar ostane še naprej... 1
jozexj6 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 nasledjič najbolj da je več ekip, pa tekmujejo kdo boljše speče 3
TakeALookAround Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Ja dobr, da nam je ratal pridt... :grrr 1
jozexj6 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 (popravljeno) Ja dobr, da nam je ratal pridt... :grrr sej mi smo se tud "palačinkal" leu uvink, desn uvink Popravljeno September 17, 2012. Popravil jozexj6 3
Kolen Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 nasledjič najbolj da je več ekip, pa tekmujejo kdo boljše speče jaz jih bom pa ocenjeval...... O:-) 1
Jure Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Palačinke so ble super, vse pohvale organizatorjem 3
osa rider Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 (popravljeno) Dons res nimam sreče! To je ratal katastrofa . . . . sej človk ne sme več niti na cesto z motorjem! Glih sm se odpravu na bencinsko tankat in it en krog . . . . . seveda pol še do rid . . . . . in evo ti ga . . . . no coment! in spet se bom jebu z zavarovalnicam!!!! k itak nikamor ne prideš z njimi! Za posrat . . . Popravljeno September 17, 2012. Popravil osa rider
corser Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Ja kako si ga pa to parkiral?! :grim Sej bo. Kdaj so naslednje palačinke? Prneseva z mojo šporget pa marmelado! 4
Kmet2 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Dobra moto družba, odlične palačinke... naj ta "tradicija" kar ostane še naprej... Ja mudel,kje si bil pa ti ,nisem nobenga z gipsom vidu 2
Kmet2 Objavljeno September 17, 2012 Objavljeno September 17, 2012 Kakšen je bil pa rezultat? :lol: 4 miljone za njih in minus200€ za naju 2
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 17, 2012 Popularna objava Objavljeno September 17, 2012 Nisem ga dobr ujel tok je bil hitr,sam mudel je kolenčkal ko smo mi jedel palačinke. Nejcgs ma neko čudno brozgo v tanku,bemti smo stočl vn Bina pa Wix sta pa palačinke uštimala,pa še je mel dost do petrola :lol: Ja ,ja in niso ble sam palačinke,sm prnesu tud Jeg.... :oops: ne,ne Kewo not je bil skoncentriran sok ameriškega slamnika Po palačinkah sm mel toook energije viška,da se je vse stresel .) Ja blo je super,dobra družba,prijetna debata ob zvokih mimoidočih petard.... 11
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se