nejcgs Objavljeno November 10, 2012 Objavljeno November 10, 2012 Fock, brez dokaza...... sm martinovo gosko lovil gosko prnes ... bo dober dokaz :-)) Fock, brez dokaza...... sm martinovo gosko lovil gosko prnes ... bo dober dokaz :-)) 2
JONI 46 Objavljeno November 10, 2012 Objavljeno November 10, 2012 Pobegnila mi je, pa neko cudo na dveh biciklih je vozila, na parkingu je lih nekdo z r1 stal in se cudil dvem taljankam 1
JONI 46 Objavljeno November 11, 2012 Objavljeno November 11, 2012 Mogoce namen za na ride tud steje ?.. Bil sem ze na poti ampak me je mocan dez na brezovici preusmeril nazaj proti domu ...... opralo me je vseno, naslednji vikend se bom blescal
nejcgs Objavljeno November 11, 2012 Objavljeno November 11, 2012 Mogoce namen za na ride tud steje ?.. Bil sem ze na poti ampak me je mocan dez na brezovici preusmeril nazaj proti domu ...... opralo me je vseno, naslednji vikend se bom blescal sem bil pa zato jaz danes 2x (1x v suhem, 1x v mokrem). Pa še dobro delo sem naredil; v senožečah sem italjanu, ki mu je počila guma, peljal zadnjo guma na pumpo napumpat. (težko gledam ko f800gs stoji ob cesti, ker ne more nadaljevati vožnje) 4
DAMI34 Objavljeno November 17, 2012 Objavljeno November 17, 2012 fooooooooooooooočk po dolgem cajtu 6
osa rider Objavljeno November 18, 2012 Objavljeno November 18, 2012 fooooooooooooooočk po dolgem cajtu VAŽIČ :evilgrin: Jst sm se tud pofočku . . . . .pa se ne hwaualm. . . . . 3
maus Objavljeno November 18, 2012 Objavljeno November 18, 2012 (popravljeno) js sm se tut ... mimoFOČKu Popravljeno November 18, 2012. Popravil maus 2
JONI 46 Objavljeno November 18, 2012 Objavljeno November 18, 2012 Fock vceri, fock danes.. ampak v samoti, sem upal da bi vsaj kako enodnevnico srecal, pa se te so se skrile !
DAMI34 Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 VAŽIČ :evilgrin: Jst sm se tud pofočku . . . . .pa se ne hwaualm. . . . . js se pa, k mam lep mopedek 1
Kmet2 Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 js se pa, k mam lep mopedek Lepe so nalepke,vse ostalo je tok tok.... :lol: na Ride pa ne hodm več,sami šminkerji 2
osa rider Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 js se pa, k mam lep mopedek Ja stari res je "mopedek" raj si kup motor . . . . 2
osa rider Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 Lepe so nalepke,vse ostalo je tok tok.... :lol: na Ride pa ne hodm več,sami šminkerji Se strinjam stabo . . . . za nalepke . . . Sam nekam dolgo si rabu, da ti pride . . . da so gor sam šminkerji . . . . . . . . Konc konci . . . . .brez njih pa ne gre . . . . 1
DAMI34 Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 Ja stari res je "mopedek" raj si kup motor . . . . da mi bote vsi fouš? Nepane mam raje low profile
DAMI34 Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 Se strinjam stabo . . . . za nalepke . . . Sam nekam dolgo si rabu, da ti pride . . . da so gor sam šminkerji . . . . . . . . Konc konci . . . . .brez njih pa ne gre . . . . kakšni šminkerji? js sm ful resan mopedist, sm 1x potoval do Pirana (vmes sm prespal v Izoli, ni zneslo)
DAMI34 Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 Lepe so nalepke,vse ostalo je tok tok.... :lol: na Ride pa ne hodm več,sami šminkerji sej nalepke NINĐA ti pa lahko zrihtam, a veš koko bodo pasal čez BMW značke
Kmet2 Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 sej nalepke NINĐA ti pa lahko zrihtam, a veš koko bodo pasal čez BMW značke No zrihtej,bom nalimu in sliku ter dokumentiral,obljubim 1
osa rider Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 kakšni šminkerji? js sm ful resan mopedist, sm 1x potoval do Pirana (vmes sm prespal v Izoli, ni zneslo) Ti si ratu točno tak k bmw-jaši . . . . . se pelejo od notranjske, do primorske, pa že potujejo! Ja . . . . jeba . . . . . .jst se pelem do romunije . . . . na kofe, pa ne rečem da potujem! sej se ne upam . . . . k bi me slišal kak bmw-jaš . . . . .bi me spluval! k bi mislu da ga žalim . . . . Sej jih razumem . . . . . to ti je ceu podvig . . . . od notranjske do primorske . . . . . sploh pa, z bmw-jem al pa z kwako .) Viditie . . . . z sintesajzrom . . . . . .ni noben problem! :grrr Se ne hvalim o potovanjih in dnevnih furah (celih podvigih) . . .
osa rider Objavljeno November 19, 2012 Objavljeno November 19, 2012 sej nalepke NINĐA ti pa lahko zrihtam, a veš koko bodo pasal čez BMW značke No zrihtej,bom nalimu in sliku ter dokumentiral,obljubim Eeeeeeee . . . . . fanta . . . . . .nimata za burek . . . . :grrr pridta k men bosta vsaj orng znamko in nalepke dobil!!!! :grim 2
Kmet2 Objavljeno November 20, 2012 Objavljeno November 20, 2012 Eeeeeeee . . . . . fanta . . . . . .nimata za burek . . . . :grrr pridta k men bosta vsaj orng znamko in nalepke dobil!!!! :grim Sej jez bi mel yamaho sam motor deluje kot magnet za razne izstrelke od uzad,kaj si pozabu Če maš bmfla se te pa vsi izogibajo :lol: razen kwaku ki so po srcu bmflarji,sam nimajo pravih nalepk na mopiju 2
pikolo Objavljeno November 20, 2012 Objavljeno November 20, 2012 Eeeeeeee . . . . . fanta . . . . . .nimata za burek . . . . :grrr pridta k men bosta vsaj orng znamko in nalepke dobil!!!! :grim Edina prava nalepka na sliki je tista na tipkovnici :grim
osa rider Objavljeno November 20, 2012 Objavljeno November 20, 2012 Edina prava nalepka na sliki je tista na tipkovnici :grim eeeeeeeee . . . . . pa na monitorju jih je šekr neki . . . .
osa rider Objavljeno November 20, 2012 Objavljeno November 20, 2012 Sej jez bi mel yamaho sam motor deluje kot magnet za razne izstrelke od uzad,kaj si pozabu Ne nism pozabu . . . . . pa niso sam auti, so tud motorji taki
LAIBACHDR Objavljeno November 21, 2012 Objavljeno November 21, 2012 SUZZZZZZZZZZUKI JE ZAKON OSA,sam tud jamaha je lepa.hi ihi 1
osa rider Objavljeno November 22, 2012 Objavljeno November 22, 2012 YAMAHAAAAAA JE ZAKON OSA,sam tud suzuki je lep.hi ihi Ja končnu eden k mu je pršlo . . . . 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se