Kmet2 Objavljeno November 22, 2012 Objavljeno November 22, 2012 SUZZZZZZZZZZUKI JE ZAKON OSA,sam tud jamaha je lepa.hi ihi Suzuki je lep samo takrat,ko sem mrtvo pijan,takrat mi zgleda ko bmfl P.S. sem pa na ridah vedno trezen,tko da tam še nisem videl lepga Suzukija :lol: 2
LAIBACHDR Objavljeno November 22, 2012 Objavljeno November 22, 2012 Ja pol bot pa večkrat pjn.da boš kakšnega vidu.hi hi 3
Kmet2 Objavljeno November 22, 2012 Objavljeno November 22, 2012 Ja pol bot pa večkrat pjn.da boš kakšnega vidu.hi hi Nočem,ker pol bi ga hotu met 1
cedevita Objavljeno November 22, 2012 Objavljeno November 22, 2012 Suzuki je lep samo takrat,ko sem mrtvo pijan,takrat mi zgleda ko bmfl P.S. sem pa na ridah vedno trezen,tko da tam še nisem videl lepga Suzukija :lol: A tisti s pol manjšim kotom cilindrov in pol kubature (downsizing), tudi nč ne veljajo?
Sanda7 Objavljeno November 23, 2012 Avtor Objavljeno November 23, 2012 HONDAAAAAAAApotem YANAHAAAAAA nato KAWAAAAAASAKI ,SUZUUUKKIIIII.....taka je moja lestvica kwalitete
suzuki Objavljeno November 23, 2012 Objavljeno November 23, 2012 ...še nisem videl lepga Suzukija :lol: lažniuc 4
LAIBACHDR Objavljeno November 23, 2012 Objavljeno November 23, 2012 HONDAAAAAAAApotem YANAHAAAAAA nato KAWAAAAAASAKI ,SUZUUUKKIIIII.....taka je moja lestvica kwalitete Se vid,da si ženska,tko kot HOOOOONDA,bl počas do obratov prideš. :K To je pa zato,ker zvečer viki kremo ješ.hi hi :lol:
osa rider Objavljeno November 23, 2012 Objavljeno November 23, 2012 HONDAAAAAAAApotem YANAHAAAAAA nato KAWAAAAAASAKI ,SUZUUUKKIIIII.....taka je moja lestvica kwalitete Oooooooomama a si se koooooooooončnoooooo spet zzzzzzzzzzbuuuuuuudiiiiiiiiiilaaaaaaaaa????? :grim
krucymucy Objavljeno November 24, 2012 Objavljeno November 24, 2012 Fočk. Celo nekoga srečal s CBF600 in ob avtocesti novi Monster in pa seveda Mičo z R6 ...
JONI 46 Objavljeno November 24, 2012 Objavljeno November 24, 2012 fock.... sam samcat, se muh ni vec da bi mi druzbo delale (:
LAIBACHDR Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 fock.... sam samcat, se muh ni vec da bi mi druzbo delale (: Dej mal počak,zima zunaj pa to,sej bo kmal pomlad,pol ga bomo pa spet sral
pik1 Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 ..... fooooooooooooooooooooočččččččččččččččččkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ........ uro dve na ridah ..... .... ful žur ...... gor ful gužva ........ ... :hooray: 5
Kmet2 Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 Se pridružujem počku,morm pa dopolnit Pika1 z podrobnostjo........ura je bila 2 do 3 zjutraj :lol: pa nč se čudt,primorci so pač pacienti a z srcem in dušo 5
JONI 46 Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 Dej mal počak,zima zunaj pa to,sej bo kmal pomlad,pol ga bomo pa spet sral Hmmm na rdah imate zimo ? No pol sem bom pa raj cez vrsic vozu, ker pozimi se pa res nerad vozim
gusar Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 Včeri sem se pofočkov okrog 14h sam enga sem vidu na ridah
DAMI34 Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 Fočk ob 2 ponoči..ful gužva, pa polcaji so neki mahali z rdečo lučko 5
Popularna objava igorkr Objavljeno November 25, 2012 Popularna objava Objavljeno November 25, 2012 Nekaj čudnega, zelo čudnega se je ponoči dogajalo na Ridah. Resnična zgodba in dosje iz X - files Pevci se že ogrevajo Dirigentka preverila če je vse v redu Nato pa so pod daktirko BMWRIDER-ke najprej zapeli "Rad bi svet naučil vozit" v stilu Nato pa hitro še bojevito "Kmalu pokliče nas Trst in Gorica ..." Sledilo je veselo razpoloženje Kateremu je sledil ples Sirtakija Dokler nismo ugotovili zakaj jo je Maus tako hitro pobral iz Hudičevca - da bi sam oreščke luščil in se basal na ridah ... Maus, dokazi na kraju zločina so zbrani Pa pejmo se še po ridah preganjat Norc in Kwak Vendar, kjer kwak odnega, gre norc naprej (magari v kak jarek pogledat...) Testiranje novih gum 18
Keiko Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 fajn fotke ratale! In fočk za nazaj 1
cedevita Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 Vanzemaljci so med nami. Vem, sem jih videl. So leteli od Hudičevca proti Ridam z rdačo lučjo obsijani. Ma za krepat, no!!! 4
osa rider Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 Nekaj čudnega, zelo čudnega se je ponoči dogajalo na Ridah. Resnična zgodba in dosje iz X - files Pevci se že ogrevajo Dirigentka preverila če je vse v redu Nato pa so pod daktirko BMWRIDER-ke najprej zapeli "Rad bi svet naučil vozit" v stilu Nato pa hitro še bojevito "Kmalu pokliče nas Trst in Gorica ..." Sledilo je veselo razpoloženje Kateremu je sledil ples Sirtakija Dokler nismo ugotovili zakaj jo je Maus tako hitro pobral iz Hudičevca - da bi sam oreščke luščil in se basal na ridah ... Maus, dokazi na kraju zločina so zbrani Pa pejmo se še po ridah preganjat Norc in Kwak Vendar, kjer kwak odnega, gre norc naprej (magari v kak jarek pogledat.. .) Testiranje novih gum Ma ste pa res pussy-i Mopede pustite doma brez copatku . . . . . Copatke pa z avtom prpelete na ride . . . . . 1
cedevita Objavljeno November 25, 2012 Objavljeno November 25, 2012 POČK, FOČK, MOČK, MLJASKČK, ROMPOMPOMČK,...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se