Skoči na vsebino
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

Objavljeno

... ma ne vem.. bolj taka visoka je bla... rjave lase... na paža postrižena.. suha.......:hmm:

:P

:lol1:

Objavljeno

... ma ne vem.. bolj taka visoka je bla... rjave lase... na paža postrižena.. suha....... :hmm:

Dotična oseba katera se je dobila v tvojem opisu ti sporoča GOTOV SI ker samo 6x je zanjo žalitev :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

... a jo poznaš ... :huh:

...ej dej mi zrihti njeno tel št.... :D, da ji sporočim, da nej ne računa na večkrat.... k je to že napor in stresno za organizem.

Popravljeno . Popravil Zivnorc
Objavljeno

BORN TO BE WILD!!!!

:OK: :OK: :OK:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

... ma ne vem.. bolj taka visoka je bla... rjave lase... na paža postrižena.. suha....... :hmm:

stari, a si ti sigurn, da nisi svoje zakopu u sneg ?????? :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

Raje kot neumnosti kvasite, ne bi raje kak predlog dali, kam naslednjič???

Objavljeno

Na obisk k '' nekrščenim primorcem'' ... Končamo pa pr '' FRANCI NA BALANCI!!!'' (baje se tam tud pleše) :) :)

Objavljeno

Na obisk k '' nekrščenim primorcem'' ... Končamo pa pr '' FRANCI NA BALANCI!!!'' (baje se tam tud pleše) :) :)

Uuuuuuuuuuuuu, ne !!!!

"Franci" je pa zdej že čist mim ..... :fight2::fight2:

.... par let nazaj je blo tam good .... :OK:

Objavljeno

Uuuuuuuuuuuuu, ne !!!!

"Franci" je pa zdej že čist mim ..... :fight2::fight2:

.... par let nazaj je blo tam good .... :OK:

Ma nimam pojma kje to je in kak zgleda..Večkrat pa poslušam,da je tam oh in sploh..No,pik!,pa ti povej!!!

Objavljeno

Ma nimam pojma kje to je in kak zgleda..Večkrat pa poslušam,da je tam oh in sploh..No,pik!,pa ti povej!!!

razmišljam ..... :blush: :blush: :blush:

Objavljeno

stari, a si ti sigurn, da nisi svoje zakopu u sneg ?????? :lol1: :lol1: :lol1:

... pa pred 15. leti oženu..... :D

... zato sem ji pa dau glavo u sneg... da je bla vsaj enkrat tih.... :lol1:

Objavljeno

Ja pol pa predlagam kuhanček v Ljubljani, potem pa žrebanje kam naprej sicer pa kamor kol gremo mi se bomo imel fajn

Objavljeno

Ja pol pa predlagam kuhanček v Ljubljani, potem pa žrebanje kam naprej sicer pa kamor kol gremo mi se bomo imel fajn

Seveda kuhančka častita Kmet in Kmetica :D
Objavljeno

Sami norci!!!!

Kje to??? :kva2:

Objavljeno

razmišljam ..... :blush: :blush: :blush:

Ne predolgo......bo več ksnu pol vse skupaj :OK:

Objavljeno

Šefe čaka se tebe ;) kaj pravite da našega Igorja krstimo-ŠEF PRIMORSKE :lol: :beer2:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

... pa pred 15. leti oženu..... :D

... zato sem ji pa dau glavo u sneg... da je bla vsaj enkrat tih.... :lol1:

Aja tko vi počnete to............pri nas pa jo damo na burjo ko piha 160km/h do 200km/h pa je čist tih če ji pa še čelado natakneš

:kva2: pol še misli da je na motorju .....

z enim udarcem dve muhi tiho je pa še zadovoljna je ko pride nazaj notri ker misli da je na motorju bla :kva2: :kva2:

Objavljeno

Seveda kuhančka častita Kmet in Kmetica :D

Upam,da dobiš rejs fejst božičnico mona to so primorci pijemo tolk kolikor taljanske mašine......... :lol1:

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Upam,da dobiš rejs fejst božičnico mona to so primorci pijemo tolk kolikor taljanske mašine......... :lol1:

...kuponko rešuje vse probleme in stiske..... :P

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Šefe čaka se tebe ;) kaj pravite da našega Igorja krstimo-ŠEF PRIMORSKE :lol: :beer2:

Sem za ...............sej je edini kolikor toliko resen ........med temi neresnimi Primorčki :OK:

• Všeč mi je 2
Objavljeno

... a jo poznaš ... :huh:

...ej dej mi zrihti njeno tel št.... :D, da ji sporočim, da nej ne računa na večkrat.... k je to že napor in stresno za organizem.

Ok naj ti bo .........090 666 666 pa ne izdaj od kje ti tel. št. :grim

• Všeč mi je 3
Objavljeno

Sem za ...............sej je edini kolikor toliko resen ........med temi neresnimi Primorčki :OK:

Igor dobi tudi moj glas. Bolšga šefa ( primorske ) še sanjat ne morš.

Objavljeno

No primorci kdaj,kje ga krstimo...... :D kako ga bi krstili,mam en predlog,sam ga ne morem lih tu ...... :lol1:

Objavljeno

No primorci kdaj,kje ga krstimo...... :D kako ga bi krstili,mam en predlog,sam ga ne morem lih tu ...... :lol1:

Dej dej Anja37 napiši potiho :) sej ne bo noben slišal :OK:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!