Skoči na vsebino

Kačje Ride III

Sanda7
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

fočk :D  spet nekak trofla da ni blo nobenga tam oz ste se vsi peljal mimo  :ninja:  ampak do Planine pa iz principa nism šla  :grrr

kdaj  se  pelem  tam  ni  nbenga.zgleda  da  se  slika  iz  vec  pozicij  ali  pa  prestavla  motorje.tolk  se  vsi  slikajo  pa  nigdar  njiker  nobenga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kdaj  se  pelem  tam  ni  nbenga.zgleda  da  se  slika  iz  vec  pozicij  ali  pa  prestavla  motorje.tolk  se  vsi  slikajo  pa  nigdar  njiker  nobenga.

ko sm bla zadnjič tam pa nisi ustavu c-c-c :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Napisano je zelo enostavno:

...

Vozniki teh vozil morajo voziti na tak način in s takšno hitrostjo, da ves čas obvladujejo vozilo in da ne ogrožajo drugih udeležencev cestnega prometa ali njihovega premoženja.

Ta stavek mi je všeč. Sam stalno tako vozim pa nekako ne morem dopovedati policajem, da bi me razumeli...  :grrr

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a men? nene je kr en avspuh :D moj Suzi je fantek in ma sam eno lukno  :grim

..viš... jest mam pa Suziko, ma pa eno luknjo več...   :P

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

FOČK ...

MINY je lagauc :P ... nepanism diujau :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

FOČK ...

MINY je lagauc :P ... nepanism diujau :krneki:

Haha.. ja pa si k se je iz kolencnikov kadil :)

Men je pa v Logatcu crash pad stran padu...ne morem verjet :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sprednjo mu je vzel pa je šla honda mal v skale.... hvala bogu nič hujšega za oba ;)

Kolega se je malo zvrnil. Važno, da je cel ostal. Motor je bolj bogi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 14.00 pa mal sva očitn uletela glih na "kvalifikacije", trije pametnjakoviči na ss raketah so obračal in rinl sem in tja po cesti svoje pile par ovinkov nad the ovinkom, zlo pametno glede na to, d je promet :bum: ....sva sm šla naprej predn bi naju kdo od teh s sabo v kako ograjo al pa grabn odnesu, za vikend se bom probala ne fočkat na ridah, k ni glih zdravo :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok si pa ti prestrasena ratala zadnje case..prdruzla bi se pa jih kej naucila raj..

Kaj a prekrške delat, ne hvala, morm mal na ugled pazt zdj, d me naujo razrešl :P (aja stara sm ratala pa to hahahaha)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!