Skoči na vsebino

Kačje Ride III

Sanda7
DAMI34
Sporočilo dodal DAMI34,

434317645_949518787065289_692310826191015310_n.jpg.4e226cf151009432ada896e367a67ce7.jpg

Priporočene objave

pajkica. takrt k sm napisu je bil torej 10.06 meru je v smer logatca. pozicija je pa tm kjer so zdj nazadnje slikce popal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola,

danes zvečer ni blo neke gužve... so pa počasi kapljali, po en, dva - se vidi da je dan vedno daljši :)

post-163-0-96706900-1401047338_thumb.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hoj,

bolj poredko pridem gor, pa vidim, ko prebiram poste, da se neki o radarjih pogovarjate. Nisem videl, a je kje fiksno postavljen radar ali je mobilna enota ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede postavitve radarja je potrebno napisati, da je občasno postavljen v naselju Planina, kjer je omejitev hitrosti 50 km/h in nekje 40 km/h, ni pa postavljen na planinskih ridah, ker mestno redarstvo nima pooblastila opravljati meritve hitrosti izven naselja. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede postavitve radarja je potrebno napisati, da je občasno postavljen v naselju Planina, kjer je omejitev hitrosti 50 km/h in nekje 40 km/h, ni pa postavljen na planinskih ridah, ker mestno redarstvo nima pooblastila opravljati meritve hitrosti izven naselja. 

Jap tako je, pa še 90 km/h je omejitev :)

Pazit samo na črte (pa ne sam zarad policajev)!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hvala, tistga pred začetkom Planine vidim včasih, čez Planino grem pa itak zaradi spoštovanja miru vaščanov 50 u peti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko torej tam pričakujemo policijskega? :)

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nisem bil nič na ridah zadnje cajte  :jezik::)

Popravljeno . Popravil Jure
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče kdo ve kam pol premaknejo ta radarček na stojalu k ga skrivajo za betonsko ograjo. Dans je bil tm ob 9.55. Ker sm predvidevu da je tm sm upocasnil, mim mene pa uletela multistrada ki ni mela neke ekstremne hitrosti, jo je mel ma avstrijc. No kasnej ob 12ih pa ni blo vec tm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes popoldne okoli "17h" sem srečal skupino cca štirih motorjev, zaden je v ridi pogledoval nazaj. V kolikor ti je star bel E30 Touring presekal ovinek, ti lahko sporočim registracijo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mogoče kdo ve kam pol premaknejo ta radarček na stojalu k ga skrivajo za betonsko ograjo. Dans je bil tm ob 9.55. Ker sm predvidevu da je tm sm upocasnil, mim mene pa uletela multistrada ki ni mela neke ekstremne hitrosti, jo je mel ma avstrijc. No kasnej ob 12ih pa ni blo vec tm.

Poglej na internetno stran občine Postojna, kjer boš našel tel. št. mestnega redarstva, pa jih vprašaj. Verjamem, da te bodo informirali s pravimi informacijami. 

• Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!