Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Če delaš na Petrolu! :slap: Eni pa ja zaslužimooo! Sicer pa tudi Miran iz okolice MB vozi nivo. A sem že omenil, da ima motor znamke BMW? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Miran? Kdo je Miran? Se mi zdi, da je Maycy nekam splinla....tema pa je hvalabogu ostala.... : :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 da ni ta miran kak zvit falot z imenom Boris, ki je utrgal cvet in zginil? :whistle: svoj čas sem se jaz tudi predstavljal kot Andrej iz Celja :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 poznam eno miro iz črnomlja, doma z drugega trga, ki pa se je na motokrosih predstavljala kot miran, pa gas do konca ! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A mora bit Miran ? če razširimo še na kakšno ime bi bilo lažje... Frogson 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A mora bit Miran ? če razširimo še na kakšno ime bi bilo lažje... Predlagam: Ančka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A mogoče ta Miran vozi Fejzerko 600 pa podoben je MrBeanu? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Jaz poznam Mirana iz Črnomlja. Pa Mirota z Gorice na Sinjem Vrhu (od Vinice mal naprej). Pa Mirana z Vranovičev. Pa Rudita iz Metlike. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 to je bla 1 objava Maycy v forumu, pomoje bo zginla za vedno...pa še Mirana ni najdla :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 to je bla 1 objava Maycy v forumu, pomoje bo zginla za vedno...pa še Mirana ni najdla :whistle: Cena junfera, jebi ga..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 ... jaz poznam Mirana ... ... samo ni iz Metlike ... ... fejst fant ... priporočam ... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 to je bla 1 objava Maycy v forumu, pomoje bo zginla za vedno...pa še Mirana ni najdla :whistle: Jep! Samo najbolj žilavi ostanemo. Dobro, vmes se kakšen zamaščen tudi najde. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 svoj čas sem se jaz tudi predstavljal kot Andrej iz Celja :evilgrin: A ti si ovi???!!! :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 pa še Mirana ni najdla :whistle: Mah kurc, Miran je že pozabljen. Zdaj je aktualen Aaaallllbin. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A ti si ovi???!!! :eek: A nisi vedel? Pa saj je bil izrezan Pervy. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Kwa spet mene sem kličete? Bemtiš, a mislite, da je municija zastonj? :angry: kaj čmo, če si pa pravi majster za kakšne besedne podvige... :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Kaj je pol z oplom?? :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Kaj je pol z oplom?? :whistle: :rolleyes: Zrjal, samo volan ostal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Dobro, vmes se kakšen zamaščen tudi najde. :whistle: Spet me preveč hvališ :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Zrjal, samo volan ostal. Valda, če je pa škrtica, pa ni vzel paketa opreme titanium. Če bi bil iz titana, 100% ne bi zrjavel. Al pa še boljše, iz kriptonita. Še superman ti nič ne bi mogel! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Spet me preveč hvališ :naughty: Te bo treba dat na hoblpank in malo shoblat. :naughty: :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Tale Miran je pa moral ziher dober orat... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Sem šel gledat v knjigo rojstev...žal nobenega Mirana v R Sloveniji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 ej ka pozna mogoče kdo kacga mirana iz črnomlja oz. okolice k ma sivo-rdečko cbrko al pa cbf. star je p tam okol 25...pa učasih je vozu motokros k bi ga nujno neki rabla Jest... Če misliva oba tapravga, je njegova cifra 031 345 914. Pa dobr se zmenta!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Al pa na (01) 433 82 25. Baje je zadnje cajte redno tam..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se