šokac Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 (popravljeno) Zrjal, samo volan ostal. Ni res, kaj boš pravil. Moj je še vedno vozen. :grim Popravljeno September 25, 2007. Popravil šokac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ni res, kaj boš pravil. Moj je še vedno vozen. :grim Ampak samo ob neparnih dnevih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Jest... Če misliva oba tapravga, je njegova cifra 031 345 914. Pa dobr se zmenta!!! Al pa na (01) 433 82 25. Baje je zadnje cajte redno tam..... Al pa na 080 1000 2...... in poveš kaj je zajebal... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Hehe .... sej niste resni. Za pol urce skočm vn na kofi, pa nardite celo dramo iz enga posta :lol1: Kje smo ostal ... aha pr oplu .... kdo ma kej proti? Kar v vrsto z Windom na čelu ..... Vapotek si pripravljen za akcijo? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ampak samo ob neparnih dnevih. Maš prav. Ob parnih dnevih z njim, Vapo Mirana iše naokoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Hehe .... sej niste resni.Za pol urce skočm vn na kofi, pa nardite celo dramo iz enga posta :lol1: Kje smo ostal ... aha pr oplu .... kdo ma kej proti? Kar v vrsto z Windom na čelu ..... Vapotek si pripravljen za akcijo? :evilgrin: Nasilneža! Vapotu še niti ni prav roka zacelela, pa bi se že rezal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Nasilneža! Vapotu še niti ni prav roka zacelela, pa bi se že rezal. Ma ne sej on mi bo sam hrbet ščitil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ma ne sej on mi bo sam hrbet ščitil :whistle: Aha. Ostali pa boj prsa u prsa, a ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Kje smo ostal ... aha pr oplu .... kdo ma kej proti?Kar v vrsto z Windom na čelu ..... Vapotek si pripravljen za akcijo? Valjda, vedno!!!!! Čuj, a ti obvladaš krožne udarce v glavo? Ne zaradi drugega, ampak da vem, al bo dovolj samo držat ga, al ga bom moral prej še v koleno bincnit, da bo klecnil, ti pa lepo izdelano, direkt v glavo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ma ne sej on mi bo sam hrbet ščitil :whistle: To pomeni od odzad... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 To pomeni od odzad... :lol1: Kak ji pa naj hrbet ščitim? :? Al si ti kaj druga mislil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Kak ji pa naj hrbet ščitim? :? Al si ti kaj druga mislil? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Kak ji pa naj hrbet ščitim? :? Al si ti kaj druga mislil? B je mislil, da boš njemu hrbet "ščitil". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Jaz hrbet ščitim samo in izključno Hrčo, ker ne bi rad ostal brez obljubljenega pira. No ja, saj bi ji drugače tudi. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 B je mislil, da boš njemu hrbet "ščitil". Samo, da je fajt... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Hehe .... sej niste resni. Za pol urce skočm vn na kofi, pa nardite celo dramo iz enga posta :lol1: tud jest sm šla na kofi,pa pridem nazaj, uf...je že 5 strani....a pa Miran to ve :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Jaz hrbet ščitim samo in izključno Hrčo, ker ne bi rad ostal brez obljubljenega pira.No ja, saj bi ji drugače tudi. ;) Pol ga bom pa jaz v koleno brcnil... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Valjda, vedno!!!!! Čuj, a ti obvladaš krožne udarce v glavo? Ne zaradi drugega, ampak da vem, al bo dovolj samo držat ga, al ga bom moral prej še v koleno bincnit, da bo klecnil, ti pa lepo izdelano, direkt v glavo! A si podvomil vame ... halooo ... itak, da obvladam. Zakaj pa misliš, da sem te dala za hrbet :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Jaz hrbet ščitim samo in izključno Hrčo, ker ne bi rad ostal brez obljubljenega pira.No ja, saj bi ji drugače tudi. ;) Saj sem vedla, da je sam zarad pira :angry: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A si podvomil vame ... halooo ... itak, da obvladam.Zakaj pa misliš, da sem te dala za hrbet :naughty: Oprosti da sem podvomil.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majcyy Objavljeno September 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno September 25, 2007 nikamor nism pobeglna! dobr no mate zdj sam eno temo za zejbavat se...js sm sam prašala kr me je zanč na enem motu zboru pelal, sm ka so nas pol policaji dobil pa so ga odpelal in bi ga rada še kdaj srečala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Svašta :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 ste vidli kaj ima majcyy napisano glede motocikla... ded jo je enkrat kresnil, zaj bi mu pa rada cbrk-o spipala... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 sm ka so nas pol policaji dobil pa so ga odpelal in bi ga rada še kdaj srečala. Iskreno dvomim, da ga še boš kdaj. Ne poznaš ti naših policajev.......Holmec pa to...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_THUNDER_ Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 pa še s štrumpfi je mel smolo... šmrk.... šmrk.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se