vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Saj sem vedla, da je sam zarad pira :angry: :winkiss: Ne pa ni no! :blush: Ampak z nečim se je pa po fajtu ja treba odžejat, a ne? ;) pa še s štrumpfi je mel smolo... šmrk.... šmrk.... Kaj je blo s štrumpfi? Ne mi rečt da je ata štrumpf hin? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Najnovejša Miranova slika! :naughty: A je pravi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 nikamor nism pobeglna! dobr no mate zdj sam eno temo za zejbavat se...js sm sam prašala kr me je zanč na enem motu zboru pelal, sm ka so nas pol policaji dobil pa so ga odpelal in bi ga rada še kdaj srečala. Kaj pa še bi šla na policijsko postajo v Črnomlju, jim razložila situacijo in jih lepo prosila, da ti dajo njegove podatke? Pa saj menda niso take pizde, da ti ne bi pomagali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Pa saj menda niso take pizde, da ti ne bi pomagali. Seveda so. Vsi so isti, policija, gasilci, loterija.....vse je to isto. Ko sem naprimer jaz hotel zvedet, kdo je na loteriji zadel sedmico, mi tudi niso povedali. Mislim ej, odnos pa tak!!! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Najnovejša Miranova slika! :naughty: A je pravi? Ta je ta..... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 (popravljeno) tule najdeš tudi Mirana iz Črnomlja Popravljeno September 25, 2007. Popravil Zdrawc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Seveda so. Vsi so isti, policija, gasilci, loterija.....vse je to isto. Ko sem naprimer jaz hotel zvedet, kdo je na loteriji zadel sedmico, mi tudi niso povedali. Mislim ej, odnos pa tak!!! :BUA: Jaz sem zadel sedmico. Sedaj se pa idi razjokat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Seveda so. Vsi so isti, policija, gasilci, loterija.....vse je to isto. Ko sem naprimer jaz hotel zvedet, kdo je na loteriji zadel sedmico, mi tudi niso povedali. Mislim ej, odnos pa tak!!! :BUA: Kaj še zdaj ne veš... Lobo..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Jaz sem zadel sedmico. Sedaj se pa idi razjokat. Edina stvar, ki si jo ti zadel, je bla dreva, ko si se pijan z avtom vračal iz ML. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 (popravljeno) mene je Miran iz Črnomlja klical in vprašal , če ga kaka išče?! Opla pa je že na odpad pelo! Zaj ma Pižoja! Popravljeno September 25, 2007. Popravil bambi61 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 A ti si ovi???!!! :eek: ZAKAJ???? ti je tvoja kaj omenla pa si po celju z bejzbol palco skakal? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Pa ne se norca delat. Punca je čist lepo vprašala. Pa da ne bom čisto :topic: evo moj odgovor. Poznam Črnomelj, ja hudiča, ne poznam pa Mirana iz Črnomlja. Mogoče ti lahko pomagata Mirko in Slavko. Oba poznam še iz partizanskih časov. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Mirko in Slavko sta v prvi vrsti takoj za Miranom a ne. Kje si ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Pa ne se norca delat. Punca je čist lepo vprašala. Pa da ne bom čisto :topic: evo moj odgovor.Poznam Črnomelj, ja hudiča, ne poznam pa Mirana iz Črnomlja. Mogoče ti lahko pomagata Mirko in Slavko. Oba poznam še iz partizanskih časov. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Mogoče pa komandant Mark in Blek Stena kaj vesta?Kdo se te norca dela? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 matr buče nabijate ej majči a si ga že našla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Mene pa zanima, če ima Miran še kakšno sestro... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 če je odgovor na gornje vprašanje - DA a je kej fejst ??? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Če je to tisti Miran, potem jo ima. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Če je to tisti Miran, potem jo ima. :whistle: Ta pa rada fafa.... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ista tata,tega Mirana verjetno ne poznam(kakva sestra takav brat). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 Ta pa rada fafa.... :kva2: sej kej druzga ji ne preostane :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 ampak cucla res samo trde-diamantno trde Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 kera tema :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 ej ka pozna mogoče kdo kacga mirana iz črnomlja oz. okolice k ma sivo-rdečko cbrko al pa cbf. star je p tam okol 25...pa učasih je vozu motokros k bi ga nujno neki rabla a ma je ona začela.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno September 25, 2007 Deli Objavljeno September 25, 2007 a ma je ona začela.... :rolleyes: ma pusti, miran jo je malo okol zapeljal in sedaj ne more pozabit. prilagam dokazno gradivo, sem slikal to vožnjo :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se