MATjuska Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ma ste odpelani vsi skupaj! :lol1: :lol1: :lol1: Bogemu revežu se že tri dni skup kolca, ona pa ga sigurno išče okoli s slikicami, ki ste jih pripopali sem gor :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 hah, po eni vožni se je zalubila v Mirana kokr zgleda.. pa še policija ga je odpelala.. res je "badass madrfakr" :D haha.. outlaw :D :worship: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARAMBOLA Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Tipa odpeljala policija,motor pa vrnila lastniku! :evilgrin: Nedolžnost je pa šla! :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 nikamor nism pobeglna! dobr no mate zdj sam eno temo za zejbavat se...js sm sam prašala kr me je zanč na enem motu zboru pelal, sm ka so nas pol policaji dobil pa so ga odpelal in bi ga rada še kdaj srečala. Onegavljenje na javnem mestu je, na žalost, prekršek... :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ej ka pozna mogoče kdo kacga mirana iz črnomlja oz. okolice k ma sivo-rdečko cbrko al pa cbf. star je p tam okol 25...pa učasih je vozu motokros k bi ga nujno neki rabla Daj pripopaj sem svojo sliko. Verjetno Miran bere ta forum in te bo takoj prepoznal in ugotovil za kaj gre. Če so ga policaji že spustili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 slišal sem za Antona iz Tirolske in Franca iz Prekmurja ne pa še za Mirana iz Črnomlja :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 mal me že skrbi... že 8 strani, a mirana pa od nikoder... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 slišal sem za Antona iz Tirolske in Franca iz Prekmurja ne pa še za Mirana iz Črnomlja :whistle: V policijskih krogih je baje zelo znan. Redno policijsko spremstvo pa to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Na Povšetovi bi se pa mogoče našel! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ja, Anton sem pa poznal... to je bil tetec od njegovega dedka iz Adlešičev... je pa že davnega leta 1945 odšel na začasno delo v Avstrijo.... pa tako lepo uniformo je imel.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Po prespani noči sem prišel do sklepa, da je Miran iz Črnomlja verjetno med izbrisanimi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 a je on igral v filmu: Poslednja akcija Mirka i Slavka :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Včeraj sem z Miranom debatiral pozno v noč in sma prišla do sklepa, da ste vsi fukjeni.... Sma pa rabla cirka 12 pirov vsak, da sma to ugotovila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 pot do spoznanja je težka in včasih s piri posuta.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Včeraj sem z Miranom debatiral pozno v noč in sma prišla do sklepa, da ste vsi fukjeni.... Sma pa rabla cirka 12 pirov vsak, da sma to ugotovila. Kaka amatera... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Mirana smo najdli... :worship: se je pod psevdonimom skril sem :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Kaka amatera... Midva vsaj vema, da se est izgovori est, ne pa e!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Mater še šola v Črnomlju se imenuje po njem :blink: http://www2.arnes.si/~osnmmj1s/ Da ni mogoče ta miran kakorkoli povezan z Gattolino!!! Tudi on je izginil v neznano, ostal pa le v naših srcih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Včeraj sem z Miranom debatiral pozno v noč in sma prišla do sklepa, da ste vsi fukjeni.... Sma pa rabla cirka 12 pirov vsak, da sma to ugotovila. Se vidi, da sta zabita in da rabita celo večnost, da skup sklamfata takšno grdo neresnico. Zdaj vsaj vem zakaj nisi mogel priti k ML. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 A Mirana smo že najdli? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 A Mirana smo že najdli? :krneki: ja, kar nekaj slik je o njem,....ampak kdo bi vedel kateri je pravi :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ko bi le vsaj on sam vedel.... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ja, kar nekaj slik je o njem,....ampak kdo bi vedel kateri je pravi :hmm: Naj izbere tistega, ki ji je najbolj všeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ali pa naj pove svoje želje in ji ga bomo naredil... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 ali pa naj pove svoje želje in ji ga bomo naredil... :naughty: Standing by... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se