xr800 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ka je p.....da vam ma....na, jaz sn Miran pa kaj?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ka je p.....da vam ma....na, jaz sn Miran pa kaj?? Jaz se s tem ne bi hvalil. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ka je p.....da vam ma....na, jaz sn Miran pa kaj?? Na "M" si že, ostalo pa, žal, ne. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Se vidi, da sta zabita... Ko ti pa to enkrat Pohorc reče, pa res veš da je kriza... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ko ti pa to enkrat Pohorc reče, pa res veš da je kriza... Sploh, če je Kobanc... :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Jaz se s tem ne bi hvalil. :P Fajn pa je..... :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Sploh, če je Kobanc... :P :D :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Sploh, če je Kobanc... :P :D Right, right......skoz mora bit Pohorc (čeprav je Kobanc)......he, he, he..... :winkiss: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) Ko ti pa to enkrat Pohorc reče, pa res veš da je kriza... Jah, to je skoraj tako, kot da ti lastnik BMWja reče, da imaš "drek pumpo"... :lol1: Popravljeno September 26, 2007. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 (popravljeno) Jah, to je skoraj tako, kot da ti lastnik BMWja reče, da imaš "drek pumpo"... :lol1: Upam, da imaš vsaj barvno usklajene šuhe na nogah. Ubogi dohtar ti jo je že dvakrat odrezal, pa je še stalno prekratka. Popravljeno September 26, 2007. Popravil Lobo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Upam, da imaš vsaj barvno usklajene šuhe na nogah. Barvna slepota je beda. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Jah, to je skoraj tako, kot da ti lastnik BMWja reče, da imaš "drek pumpo"... :lol1: Ja pa kaj si ti nor malo!!!!! :lol1: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ja pa kaj si ti nor malo!!!!! :lol1: :worship: Ti se pa nena reži. Raje svojo sirotinjo v garaži poglej. Men bi blo sram, če bi mel makaronarja. In to brez duše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Men bi blo sram, če bi mel makaronarja. Mene bi v tem primeru blo tudi sram. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Kdo ima kaj proti makarnonom?? :angry: :angry: Ravioli so zakon! Kar me spomni.. Lačen sem :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Sicer pa, če se boste še malo repenčili po forumu, bo še vas roka pravice zgrabila za vrat in vam z nogo pravice pomagala v kiblo ter odpeljala v kletne prostore brez kišt in sodov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 v kletne prostore brez kišt in sodov. kje pa sploh obstaja taka klet :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncek9 Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Kdo ima kaj proti makarnonom?? :angry: :angry: Ravioli so zakon! Kar me spomni.. Lačen sem :blush: res,da so makaroni tud na M, ampak mi iščemo Mirana :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Mene bi v tem primeru blo tudi sram. :P Tebe, glede na to, kaj voziš, je itak lahko... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Sicer pa, če se boste še malo repenčili po forumu, bo še vas roka pravice zgrabila za vrat in vam z nogo pravice pomagala v kiblo ter odpeljala v kletne prostore brez kišt in sodov. tako kot so odpelali Mirana? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 kje pa sploh obstaja taka klet :lol1: Na vsaki policijski postaji. Nimaš pojma kako je žalostno notri. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Ti se pa nena reži. Raje svojo sirotinjo v garaži poglej. Men bi blo sram, če bi mel makaronarja. In to brez duše. Eh, Lobo... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 kaj pa če je v sod padu.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Eh, Lobo... :P :o A zato je tu mali Aljoša? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno September 26, 2007 Deli Objavljeno September 26, 2007 Baje je bil Miran na zadnje viden nekje v Prlekiji na trgatvi, ko je ves pijan in pokozlan ležal pod prešo :huh: :blink: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se