dr.looney Objavljeno December 16, 2016 Deli Objavljeno December 16, 2016 pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: Kaj naj zdej s tem hudičem... Nuben noče jest surovega mesa Pridem...... Bmflar, bobi1001, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno December 16, 2016 Deli Objavljeno December 16, 2016 pred 7 urami, dr.looney pravi: Pridem...... Greva skup ,da ne bo 2x rezal maus, bobi1001 in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno December 17, 2016 Deli Objavljeno December 17, 2016 (popravljeno) Pršutarna Lokev. Že dolgo časa je od tega, ko sem v "svoji" temi pisal o mojih težavah z okusom in nisem še pozabil, da mi je nekdo takrat napisal, da se mi bo tudi okus počasi vrnil, vendar je stanje mojega okusa ostalo popolnoma nespremenjeno: sladko, slano, kislo, "papricirano" in nič drugega ... Če bi imel okus še vedno, ne bi imel nič proti, če bi mi moja draga in najina hčerka, pred svojima odhodoma na Silvestrski večer, "vsaka na svojo stran", pripravili take obložene kruhke, zraven katerih bi se seveda prilegla kakšna steklenica Laškega, ali Karlotovega črnega vinca iz Vipave .. Popravljeno December 17, 2016. Popravil RobiRoberto dr.looney, DXR16, Kmet2 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 17, 2016 Deli Objavljeno December 17, 2016 pred eno uro, RobiRoberto pravi: Pršutarna Lokev. Že dolgo časa je od tega, ko sem v "svoji" temi pisal o mojih težavah z okusom in nisem še pozabil, da mi je nekdo takrat napisal, da se mi bo tudi okus počasi vrnil, vendar je stanje mojega okusa ostalo popolnoma nespremenjeno: sladko, slano, kislo, "papricirano" in nič drugega ... Če bi imel okus še vedno, ne bi imel nič proti, če bi mi moja draga in najina hčerka, pred svojima odhodoma na Silvestrski večer, "vsaka na svojo stran", pripravili take obložene kruhke, zraven katerih bi se seveda prilegla kakšna steklenica Laškega, ali Karlotovega črnega vinca iz Vipave .. No zdej sem pa lačna........ DAMI34, RobiRoberto, bobi1001 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno December 19, 2016 Deli Objavljeno December 19, 2016 Ob 17. 12. 2016 at 10:51, dr.looney pravi: No zdej sem pa lačna........ Kdaj pa nisi Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 19, 2016 Deli Objavljeno December 19, 2016 pred 9 minutami, HD-Dyna pravi: Kdaj pa nisi takoj ko dobim za jest....... DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2017 Deli Objavljeno Januar 4, 2017 Yes, please Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se