danci1973 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Mene je strah, da bo več Totekov in nas boste zmleli..... :yea1: Nič bat, meljemo nežno in z občutkom... :lol1: D.
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Nič bat, meljemo nežno in z občutkom... :lol1: D. Jaz imam rajši, da dva tepeva enga.... :lol1:
tati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Mene je strah, da bo več Totekov in nas boste zmleli..... :yea1: kako jih naj ne bi bilo več, če jih je pa najmanj 30 , ki se jih dobiva vsak torek pri ML........ :krneki: :krneki: :krneki: če pride Rocky, pridem tudi jaz, pa čeprav me zob zafrkava....... :krneki:
Zdrawc Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 A fajn, po panoramski cesti gremo...pijačo bo pa treba sabo vzet ker gori ni gostiln :naughty: :grim se bo treba malo prej napojit :whistle: jaz mam jutri zjutraj še enga dela, tak da v Arjo vas me ne bo :grrr , enduriste počakam v Zmajevi votlini pa jo potem skupaj odpičimo do Logarske in naprej do Črne
Zdrawc Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Madona, kolk nas bo pa sploh za enduro-furo??? Motoristek itak samo nekaj o nagici sanja :whistle: qrc, boma pa z Bremzlom sama vse spila :naughty:
bmwslo Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Madona, kolk nas bo pa sploh za enduro-furo??? Motoristek itak samo nekaj o naglici sanja :whistle: qrc, boma pa z Bremzlom sama vse spila :naughty: :whistle:
Noise Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Thanx za update... Sem mislil, da bo non stop makadam :D :D :D :D ... mi ne bo zneslo danes še enkrat zamenjat gum (škoda michelin desertk za asfalt press)... bom jaz raje na terenih pri sebi se mal zapeljal...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Sem mislil, da bo non stop makadam :D :D :D :D ... To bi blo že pa prefajn, sam je kar težko izvedljivo, ker je že skoraj vse asfaltirano mi ne bo zneslo danes še enkrat zamenjat gum (škoda michelin desertk za asfalt press)... bom jaz raje na terenih pri sebi se mal zapeljal... fajn furaj :OK:
Noise Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 To bi blo že pa prefajn, sam je kar težko izvedljivo, ker je že skoraj vse asfaltirano Hahaha sej vem, zato pa sem izbulji oči in se navduševal, sem mislil, da imaš ti kake "lokalne" info ... :D :D :DJe pa tista panoramska tam gor tudi krasna zadeva..... Kot že rečeno, fajn se boste mel... Excellent...
Zdrawc Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Hahaha sej vem, zato pa sem izbulji oči in se navduševal, sem mislil, da imaš ti kake "lokalne" info ... :D :D :DJe pa tista panoramska tam gor tudi krasna zadeva..... Kot že rečeno, fajn se boste mel... Excellent... Bom zrihtal za spomladi eno tako, kjer bo pa res sam McAdam po okoliških hribih Menina/Golte/Dobrovlje.......
klimbra Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Zdrawc organizira hard enduro furo do kosila, tako da bi znal biti tudi zate zanimivo.@ klimbra. Rezerviran cajt za kavo tako da ni panike!!!!! Cifro maš.......poklič!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Bom zrihtal za spomladi eno tako, kjer bo pa res sam McAdam po okoliških hribih Menina/Golte/Dobrovlje....... Te bova pa z Lobo-tom še midva eno Pohorsko - Kobansko McAdam furo zrihtala :grim
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Madona, kolk nas bo pa sploh za enduro-furo??? Motoristek itak samo nekaj o nagici sanja :whistle: qrc, boma pa z Bremzlom sama vse spila :naughty: Evo jaz nazaj :worship: sem šel v izvidnico in zgleda, da bo vse vredo :naughty: tudi Golica je suha in mojega prestola ni več.... :krneki: bom pa jutri vse raportiral... :yea1:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Madona, kolk nas bo pa sploh za enduro-furo??? Motoristek itak samo nekaj o nagici sanja :whistle: qrc, boma pa z Bremzlom sama vse spila :naughty: mogoče bi se pa jaz tud lahko peljal po panoramski če je ni Zdrawc čist razril :whistle:
AlterMann Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 a zdej že vemo kje je danes Vida ??! in podvprašanje: kje bo Vida jutri ????? :hmm:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 a zdej že vemo kje je danes Vida ??! in podvprašanje: kje bo Vida jutri ????? :hmm: Vida stoji ob cesti in bo jutri tudi stala... :whistle:
rosse20 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Bom zrihtal za spomladi eno tako, kjer bo pa res sam McAdam po okoliških hribih Menina/Golte/Dobrovlje....... te pa bo jure mene vzadi na zic dal, pa boma lahko spet oba šla :naughty:
greenninja Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Ob kolkih ste potem zdaj v Logotu zmenjen? :hmm:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Ob kolkih ste potem zdaj v Logotu zmenjen? :hmm: Kec še ni nič drugače rekel... :rolleyes:
AlterMann Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Vida stoji ob cesti in bo jutri tudi stala... :whistle: ta tema izraža rasno nestrpnost do drugačegovorečih, zato naprošam moderatorje, da to temo nemudoma zbrišejo.... :angry: :P
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ta tema izraža rasno nestrpnost do drugačegovorečih, zato naprošam moderatorje, da to temo nemudoma zbrišejo.... :angry: :P Kaj si jezen, če Vida stoji... :lol1:
AlterMann Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 men nč ne pomaga, če ne vem, kje stoji, kdo stoji in zakaj stoji....
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 men nč ne pomaga, če ne vem, kje stoji, kdo stoji in zakaj stoji.... Pa ne boš rekel, da bi ti tudi prišel?
AlterMann Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 jast ne.... ampak kekec III me je neki spašvow... :P
jager Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Še en kandidat bi se pridružu, če vam je prav :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se