BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 a zdej že vemo kje je danes Vida ??! in podvprašanje: kje bo Vida jutri ????? :hmm: Lepa Vida je pr grabni stala, tam pr ploti si je gate prala, črn od olja motorist prdirja, fejst zabremza, skoro dolta padne, si ksiht obriše in preklinja, bemti Vida, kam si semi včerej skrila, bi lahko mojega... dobila :evilgrin:
KeC Objavljeno November 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2007 Še vedno velja tko kot je napisan :D Cya. Meso je naročeno :naughty:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Še en kandidat bi se pridružu, če vam je prav :rolleyes: Brez tebe sploh ne gremo... :yea1: Lepa Vida je pr grabni stala,tam pr ploti si je gate prala, črn od olja motorist prdirja, fejst zabremza, skoro dolta padne, si ksiht obriše in preklinja, bemti Vida, kam si semi včerej skrila, bi lahko mojega... dobila :evilgrin: To si še pa Alterja prekosil... :lol1:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Še en kandidat bi se pridružu, če vam je prav :rolleyes: :worship:
AlterMann Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 bi pi :OK: res je, kapo dol....
KeC Objavljeno November 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2007 Še en kandidat bi se pridružu, če vam je prav :rolleyes: Valda :grim
rosse20 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 tudi mi2 z juretom prideva jutri zjutraj na pumpo... potem pa se zapeljeva z vami do kosila, tam pa se posloviva od vas in jo šibama naravnost domov, ker imava druge opravke. na žalost so bili napovedani prej. prideva pa se vsaj peljat zraven :whistle:
Noise Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Bom zrihtal za spomladi eno tako, kjer bo pa res sam McAdam po okoliških hribih Menina/Golte/Dobrovlje....... Odlično, daj. Jaz pa eno tle kje bolj v centru Slo... Off topic, sorry...
jager Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Sam še za boljšo orentacijo prosim....kje je ta črpalka? Sm se dans pelu iz Žalca prot velenju pa se bol mal spomnem da bi kej vidu u bližin :headbang: Sicer sm si pa plonk ceglc naredu :whistle: drgač pa keca pokličem :naughty:
rosse20 Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ko greš iz arje vasi proti pirešici... kr kmalu za izvozom/uvozom na avtocesto je na desni strani.
jager Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Sej se mi je zdel da sm neki vidu.....sam sem bil prehitr verjetn :evilgrin: .....mamo dobre službene avte :headbang:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Sej se mi je zdel da sm neki vidu.....sam sem bil prehitr verjetn :evilgrin: .....mamo dobre službene avte :headbang: pa pumpa je tudi bolj čudna,jest sem se od kraja parkrat mim pelu pa sploh nisem pogrunto da je to to :lol1:
KeC Objavljeno November 2, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 2, 2007 Kot kaže nas bo kar nekaj. Če bo potrebno bomo naredili dve cesti grupi (enduro vodi Zdrawc). Rabim še enga prostovljca/ko za vodjo eventuelne druge grupe. :whistle:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Kot kaže nas bo kar nekaj. Če bo potrebno bomo naredili dve cesti grupi (enduro vodi Zdrawc). Rabim še enga prostovljca/ko za vodjo eventuelne druge grupe. :whistle: Jaz .... :whistle: tahitro... :naughty:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Jaz .... :whistle: tahitro... :naughty: bo rorrr :krneki:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 bo rorrr :krneki: Rrrooooorrrrrrr do Golice... :lol1:
jager Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Kdo se jav da bo s fenom asfalt grel :whistle: :kva2:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Kdo se jav da bo s fenom asfalt grel :whistle: :kva2: Jutri bo wroče.... :kva2:
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 do 14 C :headbang: :headbang: :worship: :whistle:
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 do 14 C :headbang: :headbang: :worship: :whistle: Kaj se butaš, pri tej temperaturi komaj damo dolge rokave gor.... :naughty:
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Kaj se butaš, pri tej temperaturi komaj damo dolge rokave gor.... :naughty: :nono: :slap:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 :nono: :slap: dolge gate pa šele iščemo :whistle:
NejcZ Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 ni hardenduro :grrr pač pa bolj soft tak, da ni treba kramperc ampak gre tudi z cestnimim gumami McAdam je tam, kjer je modra cca 20km B) Kaj mi en napiše kdaj boste približno čez Mozirje šli :rolleyes:
zlati Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Kaj mi en napiše kdaj boste približno čez Mozirje šli :rolleyes: če se ob desetih zberemo mal podebatiramo nato štartamo zdaj pa računi teško je točno določit čas se boš mogu znajdit :yes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se