ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kaj mi en napiše kdaj boste približno čez Mozirje šli :rolleyes: Kaj bi rad za pijačo dal.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kaj mi en napiše kdaj boste približno čez Mozirje šli :rolleyes: 30 s zatem ko nas boš slišal, bomo tam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kaj bi rad za pijačo dal.... :whistle: Kdo bo dal za PIR? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ah, sem samo mislil malo motorje pogledat :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ah, sem samo mislil malo motorje pogledat :krneki: ti kr pridi boš mel kaj videti :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Ah, sem samo mislil malo motorje pogledat :krneki: Jih bo bolj malo šlo v to smer... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Kdo bo dal za PIR? :worship: ti valda, ker si se prvi spomno.. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 ti valda, ker si se prvi spomno.. :worship: :nono: ti si prvi omenu pijačo poglej nazaj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 ti valda, ker si se prvi spomno.. :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 Pa dobro, se me ni treba prosit... dam jaz za prvo rundo :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno November 2, 2007 Deli Objavljeno November 2, 2007 sem že prehitro rekla... če naju ne bo, ni potrebno čakati... namreč... jure je danes delal servis na avtu in mu je vtrgalo zobati jermen in tako... bo jutri dan namenjen šraufanju :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Kaj že gremo..... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Še mal :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Seos , želim vam lepo vreme in srečno vožnjo lp. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 :010 :010 :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
doggie Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 fajn se mejte, pa srečno pot,upam da slike sledijo :worship: jaz pa delat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Že počas cote nase vlečem :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Prišel sem z jutranjega sprehoda s štirimi tacami in je bolj toplo kot včeraj. Zgleda, da nam bo danes še wroče.... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2007 Cya :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Ljubljanski kotu je mrzu :rolleyes: Pridem vseen, sej bo pol tok lepš :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 lepo se mejte še namest naju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Prišel sem z jutranjega sprehoda s štirimi tacami in je bolj toplo kot včeraj. Zgleda, da nam bo danes še wroče.... :OK: Paše ne; Sam bo samo 14 C :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se