motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Samo 14 :headbang: pol pa bolje, da odpovemo.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Paše ne;Sam bo samo 14 C :worship: ZD€N€ nehaj se zajebavat. Cote gor pa da si pri Logotu ob 10.00 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 prišel iz trgovine mater je vroče......cene :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 prišel iz trgovine mater je vroče......cene :whistle: Kaj si šel dolge gate kupit?.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Kaj si šel dolge gate kupit?.... :lol1: moraš pa tud vse povedat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 srečno furco in prijetno vzdušje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 srečno furco in prijetno vzdušje Ofkors, :worship: zdaj pa moram v cote, da ne bom zamudil... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Grem tudi jaz počasi v cote. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Tudi jaz bi šel zraven,sem moral pa zjutraj v gozdarske cote,pa v Zetorja in v gošo po drva.Zdajle,ko to pišem,gledam ven čez okno in ne vem, če ne bom skočil vsaj na Marijo reko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 A ste bili ob 14:30 na cesti mimo letališča SG...? Potem sem vas videl, ravno s šihta sem prihajal. Še kar nekaj motorjev, v smeri proti Mislinji, na sredi nekje en rumen chopper. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) A ste bili ob 14:30 na cesti mimo letališča SG...? Potem sem vas videl, ravno s šihta sem prihajal. Še kar nekaj motorjev, v smeri proti Mislinji, na sredi nekje en rumen chopper. :nono: Takrta smo mi papcali pri Vidi v Zavodnjah :naughty: Blo je pa orgazmično . Zdejle se bodo slike usule, ker smo ravno domov prišli. Popravljeno November 3, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Ne bo držalo. Ta cajt smo bili še pri Vidi - njami! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 A ste bili ob 14:30 na cesti mimo letališča SG...? Potem sem vas videl, ravno s šihta sem prihajal. Še kar nekaj motorjev, v smeri proti Mislinji, na sredi nekje en rumen chopper. :grrr Ekipa.... :worship: Jaz sploh nisem hotel domov... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Ne bo držalo. Ta cajt smo bili še pri Vidi - njami! :worship: pa še dober je bilo; Sladica mi je najbolj všeč mnjammmmmm :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 :grrr Ekipa.... :worship: Jaz sploh nisem hotel domov... :yea1: ta je posneta, ko smo imel polne želodce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 ta je posneta, ko smo imel polne želodce Zato sem to dal gor, ker se vidi vaš nasmeh... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 :grrr Ekipa.... :worship: Jaz sploh nisem hotel domov... :yea1: Mater ej, pa vas je blo ko Rusov. :worship: ta je posneta, ko smo imel polne želodce Se vidi ja, ste neki okrogli videt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Zato sem to dal gor, ker se vidi vaš nasmeh... :lol1: to mi deli bilo zelo, zelo fajn :worship: družba prfekt tu si neki migal v Mežici Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 ta je nastala zjutraj 19,5 C zborno mesto + kofe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Papica je bila odlična... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 enduraši :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 kaj pa pijača? Si pozabu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jager Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Zdene kje so roke :evilgrin: Lepa furca....prijetna družba.....kaj si lahk še kdo želi......popolnost ni kej :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2007 Vsem, ki ste zbrali pogum :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Zdene kje so roke :evilgrin: Lepa furca....prijetna družba.....kaj si lahk še kdo želi......popolnost ni kej :worship: Živjo roke so tuki slike pa tuki http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=789 neki malga LP :worship: Fino blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se