Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Samo vprašanje je sedaj pokritost tega tuš mobila.

Ni vprašanje.

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Sama sem uporabnica tuš mobila in sem zelo zadovolna,vedno imam naštimano mobitelovo omrežje in sploh nimam problema da s signalom.

Imam pa paket za 50eur/mesečno pa se kar trudim, da jih porabim prejšnji mesec so mi minute še celo ostale,prav tako sms-si in mms-si,nisem vsega porabila.Edino kar me mogoče malo moti je to da se te minute ne prenesejo za naslednji mesec prav tako ne sms-i in mms-i.Pač plačaš 50eur,potem je pa čisto tvoja odločitev ali porabiš več ali pa manj.

Drugače so pa super glede na to da še niso dolgo na tržišču

Objavljeno
Ni vprašanje.

Teoretično res ne, ker kar nimajo svojih central majo sposojene iz mobitela.. ampak fotr kr dost jamra kak mu včasih rečejo da je bil nedosegljiv al pa zgubi signal za pol minute pa tak :whistle:

//NejcZ

Objavljeno

jst tut razmišlam da bi šla na tušmobil..k itak paket me stane okrog 30 euru na mesc pa se tut preveč ne menm ...

Objavljeno

sicer nimam nekih izkušenj ampak zanimivo da vedno ko sem s kom ki ima tuš mobil vsak vedno jamra da je dosti nedosegljiv in da ima kup problemov z zvezo.

največja fora pa so mi ljudje ki so šli k tušu na 50€ mesečno paket zaradi telefona sedaj pa ne pokurijo 50€. jaz sem nonstop na telefonu (službeno) in nimam stacionarnega pa težko pokurim 40 € mesečno na simobilu (brez tujine).

ampak kakor komu paše oz si zna računat :krneki:

Objavljeno

mater pervy kaj pa jaz ko vsaki mesec simobilu dajem 300 pa se malo zraven :headbang: aja pa nočejo mi telefona dat :unsure: no zato bom menjal na tuš definitivno

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

sem naročnik pri mobitelu in sicer imam itak paket, na mesec plačujem približno 20€ nekak 17-23€ od tega je dobrih 5€ naročnina ostalo so pogovori, sms-i, mms-i. V 10ih mesecih odkar imam telefon imam vseh odhodnih klicov 24h52min, (vzamimo 25h da bo laži zračunat) torej na mesec imam 2h30min odhodnih klicov, 15 poslanih sms-ov in 20 poslanih mms-ov. Za vse klice, sms-e in mms-e torej dam na mesec nekje 15€ + 5€ naročnine.

Torej men je to čist vredu, ne vidim potrebe po tuš mobilu + bog ve kaj bo pri tuš mobilu čez leto ali dve, začetne akcije so vedno ugodne, tako kot so bile pri vegi, potem pa je propadla ker je začela folk nategvat in višat cene v nedogled.

Objavljeno

jaz imam pri simubilu v povprecju poloznico od 20-23€ ...in sem si zracunal minute sms.. itd... in pri tusu paket 25 nebi zadostoval...

vrjetno sem na boljsem ker vecino klicev opravim v simobil omrezju.. pa se sms-i so samo 2c...

• 4 let pozneje...
Objavljeno

Tušmobil pri meni - 15€ paket, 500/500/500/500 enot za interno, zunanje, sms in MB. Ne presežem za boga ne. Pri simobilu dajal 42€ povprečno za isto stvar.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

5 telefonov sedaj pri  tušu 35 eur na mesec,  prej pri mobitelu samo moj  povprečno 65 eur na mesec vsi skupaj pa preko 120 eur mesečno 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!