kasti Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 (popravljeno) Aprilia je na EICMI predstavila nov model v trenutno trendovsko obarvanem segmentu motociklov - maximotardov: Aprilia SMV 750 Dorsoduro Aprilia SMV 750 Dorsoduro - Aprilia celebrates a great 2007 full of victories (2 World titles in 250 GP, 2 World titles in 125 GP, the World Supermoto S2 Constructors' title) amazing its fans with another innovative design. The Aprilia 750 Dorsoduro motard has been conceived and developed on the basis of experience gained from the world's Aprilia-dominated GP and supermotard circuits. The Dorsoduro is powered by a 750 cc, 95hp, liquid cooled engine with a second generation ride-by-wire control system. This exciting new motorcycle combines power and agility, sports construction and essential design, and incorporates the best features of racing supersport and supermotard machines. A concentration of performance and technology capable of delivering riding pleasure and great fun, the Dorsoduro is a special, extreme and elite bike with the unique ability to elevate its rider to the level of a champion. VEČ... Popravljeno November 6, 2007. Popravil kasti
_Fingi_ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Booombaaa :kva2: :kva2:
_LuX_ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 uuuuuuu lep :worship: :worship:
hilton Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 ktm kopija. ali se motim :headbang: podobnost neverjetna
_Fingi_ Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Jah, sej so itak vsi supermoto/maximotardi približno enako nrjeni? :unsure:
miha Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 ktm kopija. ali se motim :headbang: podobnost neverjetna aprilija je lepš :closedeyes: že ime je lepši :naughty:
Roky Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Uuuuu lepota Italjanska :worship: okvir mi je še posebej všeč :OK: upam, da bo tud kakšna "replica" pršla tko kot Hypermotard S :)
suntrace14 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 že ime je lepši :naughty: saj ves ona nalepka ktm piss of japan pa ostalo........ vsake oči imajo svojega malarja. vemo kdo je začel z supermotom in je v tem segmentu pač najboljši. po testih pač. bomo videli :naughty: In kdo je začel s supermotom? KTM? Ne bodi smešen... Tista nalepka pa je samo za najnižje primitivce.
Žorž Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 pač supermoto verzija shiverce. drgač pa zelo všečna :grim .
kasti Objavljeno November 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno November 7, 2007 (popravljeno) ktm kopija. ali se motim :headbang: podobnost neverjetna Meni se zdita podobna edino v prednji "strehci"... ostalo pa... Če pa že tako gledaš, je imel pa prvi sprednjo strehico tako postavljeno Suzuki DR800 BIG, pa potem BMW GS, pa... Popravljeno November 7, 2007. Popravil kasti
kađiva Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 hudiča!!! prekleto všečen motorček :) neki idealnega med enim cilindrom SM in tistimi Megamotardi :rolleyes:
robopanik Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Estetsko mi ni vsec,spominja na Multistrado... pa se barve so take da bog pomagaj! :headbang:
ducatiboy Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Motor v živo izgleda res zelo lepo, drugače je pa osnova sl 750 Shiver samo v SM varianti. Lep ni kaj! MADE IN ITALY :worship:
TadejP Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Motor v živo izgleda res zelo lepo, drugače je pa osnova sl 750 Shiver samo v SM varianti. Lep ni kaj! MADE IN ITALY :worship: bi blo treba provat nad 550 in 450 ni kake pohvale upam da je to kej bols
TadejP Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Estetsko mi ni vsec,spominja na Multistrado...pa se barve so take da bog pomagaj! :headbang: jebes bavo ce ti nudi adrenalin in ce so vozne lastnosti take kot tuljoti pravjo :whistle:
Nagaya Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Estetsko mi ni vsec,spominja na Multistrado...pa se barve so take da bog pomagaj! :headbang: Jep, čist enaka ista. :winkiss:
AleksG Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 Estetsko mi ni vsec,spominja na Multistrado...pa se barve so take da bog pomagaj! :headbang: Ja, temu postu sem se tudi jaz nasmejal :lol1:
ROBČEK Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 bi blo treba provat nad 550 in 450 ni kake pohvale upam da je to kej bols Da ni pohvale. Poglej rezultate zadnjih dveh let. Se pač morš znat pelat.
sayo Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 Ja, temu postu sem se tudi jaz nasmejal :lol1: Vi nič ne veste, on je mislu je Multistrado NEJKED :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 mohoče je mislil Hypermotard, s katerim sta si podobna.....
AleksG Objavljeno November 15, 2007 Opozori Objavljeno November 15, 2007 mohoče je mislil Hypermotard, s katerim sta si podobna..... Mu je oproščeno :P
actarus16 Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 :worship: Enostavno SEKA!!! :worship:
Noise Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Aprilia Dorsoduro: Ne pričakujte nežnosti Ste mislili, da bo pomehkužen? Da ga je sama maska, za katero se skriva nežna duša? Potem ste se motili. Aprilio Dorsoduro smo popeljali po vijugah v gričevnati okolici Rima in se prepričali o nasprotnem. Prvi vtis ==> http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=4001
sršenar Objavljeno Maj 28, 2008 Opozori Objavljeno Maj 28, 2008 Na prvi pogled lep motorček, zna bit fleten za vozit! Samo ena stvar me blazno moti ITALJAN je :rolleyes: ! A kdo mogoče kaj ve a se ta motorček sedaj že prodaja po naših slovenskih trgovinah in kje bi se ga dalo u živo pogledat?? Pa mogoče kakšna je cena ko tako hvalijo da je cenejši od ducatija?? lp miha
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se