Schmid87 Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Must have za vse zimske :krneki: nice!! :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 10, 2007 Deli Objavljeno November 10, 2007 Samo snegu se bom pustila ustawt....za kšn dan :evilgrin: he,he, he,he drugač ne šmirglam žive sile.... bomo probal raztegnit sezono na celo leto... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Spomin na lansko zimo... :hmm: Andi Ti si itak totalno odpiljen. Bravo. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Le snega, mokrote in poledice ne maram. Mraz? Brrr, včasih je hudo, ... ampak, vredno je. :worship: Je pa potrebno še posebej pamet vklopit. Razmere na cesti, temperatura asfalta in še mnogo drugih dejavnikov spremenijo zimsko obdobje v hudo neprijazne pasti za motoriste. Torej, ... vsaj jaz vozim še bolj po pameti, kot sicer. Pa vso srečo vsem! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Spomin na lansko zimo... :hmm: Andi Lepi spomini :rolleyes: Za tiste ki bi se radi tut po snegu vozil pa: http://news.motorbiker.org/blogs.nsf/dx/wi...-with-radix.htm http://www.oliepeil.nl/archief/2007/08/winter_is_leuk_1.php Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) Jst sem pa "spužva". Vozim se samo takrat, ko je toplo. :o No, pa kakšno kapljo tudi toleriram. .) Jebiga, tud' takšni mormo ž'vet'! :grim Popravljeno November 11, 2007. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 letos 20.10 :) iz leve proti desni: FiFtY_ , _Fingi_ , mad driver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 letos 20.10 :) iz leve proti desni: FiFtY_ , _Fingi_ , mad driver Fantje.... :worship: ...ste mi dali zagona!!!!! Se ga mahamo :evilgrin: ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 letos 20.10 :) iz leve proti desni: FiFtY_ , _Fingi_ , mad driver hahahah o fakkk vi ste norci, sploh on z rs 125 haha omg :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 (popravljeno) letos 20.10 :) iz leve proti desni: FiFtY_ , _Fingi_ , mad driver ja...usaka vam čast... :worship: moja sezona traja ponavadi nekje od prvega maja pa do konc septembra(letos od 4 aprila do nekje 15 septembra) pozimi pa mi še na pamet ne pride ,da bi se vozu :blush: mraaaaaaazzzzzzzzzz!!!!! Popravljeno November 11, 2007. Popravil Miha Z. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Ah, če se malo bolj oblečeš, pa daš zimsko podlogo v jakno sploh ni panike.... samo vedt moraš da je asfalt mrzu, in da gume skoraj nič ne držijo...tko da je treba mal bl po pamet vozt :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno November 11, 2007 Deli Objavljeno November 11, 2007 Jest komi čakam da bo sneg, da bom riv :D . Sam kaj k mam zdej motor podrt, morm hitr uštimat k od srede do sobote je sneg napovedan :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Lepi spomini :rolleyes: Guli... :worship: ..če bi jaz še zmerom imel mojo debelo enduro , bi se mi2 prav dobro zaštekala :D Andi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Jst sem pa "spužva". Vozim se samo takrat, ko je toplo. :o No, pa kakšno kapljo tudi toleriram. .) Jebiga, tud' takšni mormo ž'vet'! :grim Ne vem kdo je lansko zimo tja čez novo leto več kilometrov naredil :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Guli... :worship: ..če bi jaz še zmerom imel mojo debelo enduro , bi se mi2 prav dobro zaštekala :D Andi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 ... Fifty, Fingi in mad driver ... ... :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Včeraj na Smrekovcu 1377m samo, je blo kar zajebano po snegu, tako da je šlo tudi na bok :whistle: več -------> tukaj B) (ketnapress) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Včeraj na Smrekovcu 1377m samo, je blo kar zajebano po snegu, tako da je šlo tudi na bok :whistle: več -------> tukaj B) (ketnapress) A spet desna stran ??????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 A spet desna stran ??????? jop, mi bolj leži :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 nema zime za eskime :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno November 12, 2007 Deli Objavljeno November 12, 2007 Hja tko,vozim se vsak dan,minimalno enih 30km(v šolo pa nazaj).Za mene pa ni problem tko kot sm že napisal,skoraj nič,edino sneg pa poledica :whistle: "Turbo Rizling"! Kja pa leta in bolehnost? Še mal' na to pomisli! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gvucko Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Danes ugotovil, da bo treba kmalu obleči windstopper. lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Jst se tud več al manj vozim do snega pa poledice. Sej ni problema treba je samo na ledvice zlo pazit-se ne pelem niti 5km brez ledvičnega pasu. Zaenkrat se še z Jawo vozim razmišlam pa da bi kr suzukija registriru ker do spomladi ne bom zdržau ga v garaži gledat :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Danes ugotovil, da bo treba kmalu obleči windstopper. lp, To si šele danes ugotovil,jaz še nosa več ven ne pomolim brez windstoperja,no ja vsaj dveh termovelurjev :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 "Turbo Rizling"! Kja pa leta in bolehnost?Še mal' na to pomisli! :yea1: Hja kar se tega tiče mam en lep primer doma,moj ata.Stoka tak da je groza od te revme...Sam kaj,živlenje treba izkoristit...Ravno dans spet enih 60km po tem mrzlem vremenu.Zjutraj pa zvečer sm se pelu.Lp Komi čakam Italijo decembra :naughty: Greš zraven? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se