simonsi Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 Še dobro, da imaš prioritete urejene, bi znal bit problem če bi bilo ravno obratno. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 Sicer sonce vse bolj švoh sveti, a se zna zgodit da do spomladi naredim kako turco za preganjanje abstinenčne krize, ki se vse bolj približuje. Prejšnji teden sem na avtu menjal gume in se kar naenkrat vprašal kako je na mopedu. Še nikol nisem slišal za višino zimskega profila na motorjih? Čisto tako teoretično, ker itak da ne grem menjat gume za tistih nekaj zimskih km, ki jih bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 zimska oprema je predpisana samo za dvosledna vozila. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 A se ti pa da za 20km na motor rint. Dostikrat si prav zazelim na motor in se mi da tudi za 10 km. K sreci imam takoj iz garaze lepo ovinkasto cesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 (popravljeno) Mene pa po mrazu nič kaj dosti ne vleče na motor.. Saj vem, pussy.. :grim Ampak pozimi raje kaj šraufam, vozim pa se, ko je za to primeren čas :) Popravljeno November 22, 2007. Popravil DeX Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 sploh ne vem o kaki zimi vi razmišlate pa sej je fakin poletje :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gvucko Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 sploh ne vem o kaki zimi vi razmišlatepa sej je fakin poletje :naughty: :naughty: :naughty: pa še res je. dva malo hladnejša dneva sta bila... windstoper je spet v omari. naj tko kar ostane, je prav prijetno. lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno November 22, 2007 Deli Objavljeno November 22, 2007 ja no zjutri okol 6.30 je vseen mrzlo blo mal več dni sam včeri sm najdu ene stare planinske štunfe(do kolen pa rdeče :whistle: ) tko da sm rešn :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 sam včeri sm najdu ene stare planinske štunfe(do kolen pa rdeče :whistle: )tko da sm rešn :rolleyes: Sploh ker so rdeče :yes: Sej temperature so res postale spet sprejemljive, samo te blatne inu spolzke ceste. Me nč kaj nima pucat blato v nedosegljivih kotičkih za mašino. Upam da se tudi vlaga mal izoljša in ceste osušijo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Mogoče bom šel jutri z mopedom pogledat, če je nad 1000 metri kaj snega zapadlo. :naughty: Trenutno pri nas kar lepo dežuje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Lih zdej sva pršla s krajšega sprehoda :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 učera sm biu, danes grem tudi, tako eno urco se malo furat. temperatura? no problemo. :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Grem se zdele mal zapeljat, teh 5°C pa res ni kriznih :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
swizec Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 no jaz oziroma midva s sopotnico sva še ena takšna bučmana, ki ne morva zdržat brez motorja čez zimo...če že poleti vse vikende prefurava, si pa tudi zimskih ne pustiva vzet in greva vsaj na kavo v Lj (cca 20km) če že druzga ne... me temperature pod nulo čist nič ne motjo, edino oprijem s sport gumami (1000rr) je pa res obupen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 no jaz oziroma midva s sopotnico sva še ena takšna bučmana, ki ne morva zdržat brez motorja čez zimo...če že poleti vse vikende prefurava, si pa tudi zimskih ne pustiva vzet in greva vsaj na kavo v Lj (cca 20km) če že druzga ne... me temperature pod nulo čist nič ne motjo, edino oprijem s sport gumami (1000rr) je pa res obupen... 100% se strinjam, se pa mal bel počas zapeleš pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Jah jst mam na Jawi še original gume :slap: -pa nekak gre. Tko kot je reku Tonto-mal bol počas pa ovinke pazit. Kolk časa mislte da se bo še dalo vozit (ne bo snega)?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 (popravljeno) danes je tak lep dan na Primorskem, da sem se v Izolo namesto z avtom zapeljal kar z motorjem...in prišel vesel domov kot kaki muleec :blush: ...je prav pasalo se it malo vozit...no ja za nazaj me je malo zeblo v okončine, sam ni blo panike...se je splačalo potrpet...videl pa sem samo enega motorista na tdm-ki pri Divači :OK: :yea2: ...no ja ni videt več veliko "norcev", ki se še vozijo :BUA: Popravljeno November 29, 2007. Popravil Ttko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno November 29, 2007 Deli Objavljeno November 29, 2007 Jst se pa zdj odpravljam na eno malo krajšo vožnjo,prvo Krško,Brežice pol pa še v Šentjernej oz še mal naprej do našga predsednika :whistle: Ja...pa še iz Šentjerneja domov seveda :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 štartam proti jugu Celje -6 občutki,povem ko se pripeljem nazaj :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 štartam proti jugu Celje -6 občutki,povem ko se pripeljem nazaj :yea1: Tako je stari :worship: sačekaj me... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 štartam proti jugu Celje -6 občutki,povem ko se pripeljem nazaj :yea1: SREČNO :worship: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 Današnji občutki... Mrzlo, ampak ko po 200m klanca še ni vžgal, mi je postalo vroče. Sosed s kabli rešil problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 Uf, danes sem šel v šolo, pa še po enih opravkih tko da je blo kr enih 15km, pa to v kavbojkah. Ni blo lih prijetno :blush: :wacko: :krneki: Bo treba jutri popravt tole, s kkšno daljšo turco+obleko :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ataIBA Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 Pa me je potegnilo z malim BMW Dakarčkom od doma smer Ljubljana po stari cesti. Pred Domžalami obrnil in po isti cesti domov. Pri Trojanah srečal enega motorista, mislim da je bil s KLE 5oo. Malo hladno ampak znosno. Cesta v glavnem lepa, suha, razen na osojnih delih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno November 30, 2007 Deli Objavljeno November 30, 2007 Pa me je potegnilo z malim BMW Dakarčkom od doma smer Ljubljana po stari cesti. Pred Domžalami obrnil in po isti cesti domov. Pri Trojanah srečal enega motorista, mislim da je bil s KLE 5oo. Malo hladno ampak znosno. Cesta v glavnem lepa, suha, razen na osojnih delih. Midva sva se srečala. Po šihtu letel do Trzina in nazaj domov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se