zlati Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 res je Šentjur-Trojane po krofe in nazaj :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 Zaključek sezone kot se šika... Kratek 25 km krog z obiski prijateljev in zaključnim "radiranjem" gum pred oštarijo.. :evilgrin: :evilgrin: .. Tako smo Packensteini na silvestrovo zaključili sezono 2008.. :worship: . IN danes se je začela nova! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 (popravljeno) Zaključil sezono z obiskom 02 sekcije v Mariboru. (340km- najnižja (meni znana) temperatura je bila -7 stopinj celzija) Začel je pa še nisem, je sneg pokvaril vse. Popravljeno Januar 1, 2009. Popravil Igorr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2009 ... nismo te videli na otvoritveni vonji v Celju. Ja, kje si pa bil? oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 1, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2009 jaz in stenere danes na Trojanah po otvoritveni slovesnosti v Celju Srejcnga jn zdrauga 2009!! oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 1, 2009 Deli Objavljeno Januar 1, 2009 ... nismo te videli na otvoritveni vonji v Celju. Ja, kje si pa bil? Žal, mamo mi malo več snega, kot pa vi v Celju. Vsaj po slikah sodeč. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Januar 2, 2009 Deli Objavljeno Januar 2, 2009 jap sm res, še tele dva dni k sm duma, na pa me j zamedlu... šment, saj do ceste k bi lh pršla :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Januar 2, 2009 Deli Objavljeno Januar 2, 2009 (popravljeno) Takoj po polnoči na silvestra doživimo obisk prijatelja in njegove na motorinih (ura 1.45 in - 8 st.C ) : Sezona 2009 se je za njiju že začela! Bravo! :worship: :worship: :worship: Popravljeno Januar 2, 2009. Popravil Fazer03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Januar 2, 2009 Deli Objavljeno Januar 2, 2009 Takoj po polnoči na silvestra doživimo obisk prijatelja in njegove na motorinih (ura 1.45 in - 8 st.C ) :Sezona 2009 se je za njiju že začela! Bravo! :worship: :worship: :worship: Bravo! Pa ne zaradi -8... :evilgrin: ampak ker sta bila ob tej uri TREZNA! :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 Ja danes grem mal sprehodit mojo. :naughty: :naughty: Me vreme in temperatura sploh ne zanima. :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EAST Objavljeno Januar 3, 2009 Deli Objavljeno Januar 3, 2009 No, pravkar grem tudi jaz štartat exc-ja, pa na BOČ po snegu :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 (popravljeno) Zaniam me kako vam laufajo zračno hlajeni motorji v tem mrazu, se sploh segrejejo na dolovno temperaturo? Okoli novembra kolk sem se nazadnje vozil je ob spustu iz golice bila temperatura olja pod sredno vrednosjo (pokazatelj temeperature olja), olni kiler pa tako in tako zaprt, šele na ravnini proti meji je narasla na normalo delovno temperaturo. Popravljeno Januar 8, 2009. Popravil PURPLE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Januar 8, 2009 Deli Objavljeno Januar 8, 2009 zračno hlajeni itak nimajo neke delovne temperature, ker temp. skoz niha. Ko je še mrzel ga je treba pač dlje ogrevati v tem mrazu. Zračno hlajeni agregati imajo tudi večje tolerance komponnt kot vodno hlajeni, ravno zaradi takih temp. sprememb. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2009 :wacko: I fuc*ing give up!!! :headbang: :headbang: :headbang: Pa to ni res, no! :headbang: :headbang: :headbang: Sej si niti ne upam vozit, ker je vprasanje, ce mi bo baba sploh startala, ce vmes zavijem na kak caj... :headbang: :headbang: Benti mast kurjo, pa dejte unim rect, naj mal gretje prizgejo. :headbang: :headbang: :headbang: Sej je zima, ampak tole pa ni nit smesno vec!!! :headbang: :headbang: :headbang: Matrvola!!! :headbang: :headbang: :headbang: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 :wacko: I fuc*ing give up!!! :headbang: :headbang: :headbang: Pa to ni res, no! :headbang: :headbang: :headbang: Sej si niti ne upam vozit, ker je vprasanje, ce mi bo baba sploh startala, ce vmes zavijem na kak caj... :headbang: :headbang: Benti mast kurjo, pa dejte unim rect, naj mal gretje prizgejo. :headbang: :headbang: :headbang: Sej je zima, ampak tole pa ni nit smesno vec!!! :headbang: :headbang: :headbang: Matrvola!!! :headbang: :headbang: :headbang: Potem pa pravijo, da smo v obdobju globalnega segrevanja. Ledena doba napada. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 9, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Idi v rit,.. tvoja MZ vzge tut na 1,5V AA baterijo.. kaj pa moja mrcina?? Ko pade pod -6, je konc.. garaze pa nimam v siski... matr vola, kok sm besn! oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 kaj pa moja mrcina?? Ko pade pod -6, je konc.. garaze pa nimam v siski... matr vola, kok sm besn! Moj Kawek pa ne pozna zime... in tudi garaže NE! - TAM je zanj premrzlo (+10 C), čeprav je v hiši... Moj Kawek je razvajen, zato "spi" na hodniku, pred vhodom v dnevno sobo lepo na + 20 C... :yea1: ...NO, taka je ljubezen lastnika... mate srečo da mopedi ne govorijo. GARAŽA - ja kaj pa še?! :angry: ...kar probajte svojo ženo al pa partnerko za kak teden zapret v garažo! - ji ne bo nič prijetno! Zato mopija lepo na toplo! pa copatke in odejico čez... :grim :grim ...in pol z veseljem "skoči" tudi na kak zimski sprehod! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 Moj Kawek pa ne pozna zime... in tudi garaže NE! - TAM je zanj premrzlo (+10 C), čeprav je v hiši... Moj Kawek je razvajen, zato "spi" na hodniku, pred vhodom v dnevno sobo lepo na + 20 C... :yea1: ...NO, taka je ljubezen lastnika... mate srečo da mopedi ne govorijo. GARAŽA - ja kaj pa še?! :angry: ...kar probajte svojo ženo al pa partnerko za kak teden zapret v garažo! - ji ne bo nič prijetno! Zato mopija lepo na toplo! pa copatke in odejico čez... :grim :grim ...in pol z veseljem "skoči" tudi na kak zimski sprehod! :OK: Jaz jo pa kar na trdo. Čim jo preveč razvajaš, ti ni več tako uslužna. :lol1: Idi v rit,.. tvoja MZ vzge tut na 1,5V AA baterijo.. kaj pa moja mrcina?? Ko pade pod -6, je konc.. garaze pa nimam v siski... matr vola, kok sm besn! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 9, 2009 Deli Objavljeno Januar 9, 2009 (popravljeno) Hola, moji španski prijatelji so pred dobre pol ure štartali na Pinguinose 2009 (tokrat žal brez mene :( )... temperatura -4, sneg je padal še celo noč... majo približno 330 kmjev iz Vitorie do Puente Duera (če se prav spomnim od predlani, ko smo šli skupaj), tam pa šotor, praznovanje motonovega leta (ki je kot vidite malo kasneje :naughty: ) in dva dni ŽURKAAAAAAAAAAAAA :yea1: :beer2: evo še link in slikca izpred garaže Popravljeno Januar 9, 2009. Popravil suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Hola winterridersi, evo še ene slikce motorjev naše klape s prizorišča zločina - Valladolid v noči na soboto, 1:35, -7 stopinj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 preko vikenda vožnja čez plitvice-lika-dalmacija http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1607 molotov 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 Hola winterridersi, evo še ene slikce motorjev naše klape s prizorišča zločina - Valladolid v noči na soboto, 1:35, -7 stopinj preko vikenda vožnja čez plitvice-lika-dalmacija http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1607 :worship: zlati, kolikšna je bila pa najnižja znana temperatura? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 :worship: zlati, kolikšna je bila pa najnižja znana temperatura? uradno na plitvicah -9 čez dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 12, 2009 Deli Objavljeno Januar 12, 2009 uradno na plitvicah -9 čez dan vao vsaka ti čast v petek večer srečal kolega ki je prevozil popoldan cca 100 km, sam z navadno jakno, rokavice, in v kavbojkah vecer ob 21.00 cca -10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Januar 13, 2009 Deli Objavljeno Januar 13, 2009 Kako boste jamral na stara leta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se