xenon900 Objavljeno Januar 15, 2009 Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Hudiča spet bom moral počakat na odjugo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Januar 15, 2009 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2009 Ah, ceste so spet prevozne... GAsaaaa... Kake 50km bo pa ze padlo dons, kajneda? oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Februar 5, 2009 Deli Objavljeno Februar 5, 2009 Koledarsko smo se v zimi, tako da se nisem :topic: . Bil danes sluzbeno v Varazdinu in videl stiri motoriste (SS, naked, tourer, enduro), na slovenski strani pa pred Ptujem se enega Varaderota. :worship: :worship: :worship: Zvoncki in trobentice, macice, vijolice,... :kva2: :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Februar 6, 2009 Avtor Deli Objavljeno Februar 6, 2009 dans sam midva z Virtom na cesti al kaj? oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Februar 6, 2009 Deli Objavljeno Februar 6, 2009 dans sam midva z Virtom na cesti al kaj? [/quote Ne ne bil tudi jaz.Naredil lepo furo,štartal v Laškem do Celja,Dramlje,Vojnik,Žalec,Šempeter in nazaj domov. Naredil lepih 100km. Cesta pa kot si rekel malo suha,malo mokra ko sem prišel domov pa v roke vap pa gasa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Februar 10, 2009 Deli Objavljeno Februar 10, 2009 ...včeraj popoldne sem začel sezono... ...najprej do Yogija - namontiral nove roadsmartke... potem pa še en 30 km krog po Savinjski... Prav prijeten sonček, glasba in ogrevane ročke... prav fajn nemrzla furca je bla... :evilgrin: ...pa srečal sem še enih 5 meni podobnih... se prebujamo počasi ja ja! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GT4turb0 Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Bil sem v Belgiji in se kar nisem mogel načuditi da se tam ljudje vozijo z motorji in to s super_sport, naked ipd. kljub mrazu, dežju itd... Pa ne vem ali bi lahko rekel da je slovenski motorist mehkužec ali le previden... Žal nisem imel priložnosti vprašati kakšnega od tamkajšnjih motoristov glede tega. Zasledil sem pa da za skuterje obstajo zimske gume-a to se uporablja tudi za ostale motorje? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
THOMPSON Objavljeno Marec 2, 2009 Deli Objavljeno Marec 2, 2009 Januarja sem v centru Bruslja pri +2 naštel več kot 50 skupaj parkiranih motorjev. Od težkih endur, do čoperjev in SS. Ko pa sem v enem pogovoru povedal, iz kje sem, sem slišal v stilu "lahko vam, živite ob Jadranu, v Ljubljani, in vam je skozi toplo, pa ves čas se lahko z motorji vozite, pa sploh nimate takega mraza kot mi tu, huh, blagor vam...." Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Marec 3, 2009 Deli Objavljeno Marec 3, 2009 Ja tut jst v nedeljo naredil dobrih 100km, ma največ po makadamu in kolovozih, pa še mal ride obiskal pol pa gasa domov.SUPER je blo, sam wap je pa pel prvo po meni pol pa še po xt-ejki.:headbang: :headbang: Bo treba tut fjr-jko zapelat mal na cesto, da ne bo prišlo do barufe v garaži. :headbang: :rolleyes: :evilgrin: Ljubosumje je lahko jebena zadeva. :lol1: :lol1: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ferek Objavljeno Januar 13, 2011 Deli Objavljeno Januar 13, 2011 ...da ne bo kdo preveč jamral zaradi abstinence... Dnevi so prav prijetni... že v nedeljo sem naredil nekaj km, naslednji 3 dnevi pa sploh veliko obetajo... Torej... nič čakat... zakurblat... da forma ne pade... da ne pademo iz ritma...:evilgrin: ...je prav nevarno in hudičevo tvegano tjale do marca brzdat potrebe......pol so pa nesreče....:xx: Zelo primerljivo s :pos:sexom... ampak tam se lahko vsaj "na roke" :blush:mal poteši... kurbljanje mopeda na mestu, v garaži pa ni to :blink:! Evo... jaz bom na cesti! shark90 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Januar 13, 2011 Deli Objavljeno Januar 13, 2011 Tudi js se vozim po zimi Včeraj celih 60km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Januar 13, 2011 Deli Objavljeno Januar 13, 2011 Js se itak celo leto z mopijem drajsam okol po LJ. Njpogostejše relacije so 5km do faksa pa nazaj. Pa če je sonce, dež ali sneg. Najnižja temperatra pri kateri sem se lwetos pelu je bla baje -10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SCORPIONS Objavljeno Januar 13, 2011 Deli Objavljeno Januar 13, 2011 Js se itak celo leto z mopijem drajsam okol po LJ. Njpogostejše relacije so 5km do faksa pa nazaj. Pa če je sonce, dež ali sneg. Najnižja temperatra pri kateri sem se lwetos pelu je bla baje -10 :glare:.....pa še res je....viden večkrat na beli jawi po celovški.........sam ko boš v mojih priletnih letih boš reku.......mladost ludost-dej en ketonal....hitr....:yes:... malakai in DAN 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se