HONDAMANIA Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Zanima me, če ima kdo od vas na svoji makini ipuhe SHARK...? Zanima me predvsem kje bi se jih dalo kupit, koliko je cena, kako se obnesejo in kako je s homologacijo??? Hvala vsem za trud in odgovore! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Zanima me, če ima kdo od vas na svoji makini ipuhe SHARK...?Zanima me predvsem kje bi se jih dalo kupit, koliko je cena, kako se obnesejo in kako je s homologacijo??? Hvala vsem za trud in odgovore! ???? kva so pa to zaeni izpuhi? nism še slišu. A to za čelado Shark? :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno November 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2007 http://www.tecnorace.com/index3.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 13, 2007 Deli Objavljeno November 13, 2007 Kolk jaz vem jih imajo tudi v Lojzu,na motorju jih pa še nisem zasledil. Oval caffe racer kr lepo zgleda! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HONDAMANIA Objavljeno November 13, 2007 Avtor Deli Objavljeno November 13, 2007 Konkretno za moj moped (CBF 1000): In še kar nekaj ostalih: http://www.youtube.com/results?search_query=shark+exhaust Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Oky Objavljeno April 6, 2016 Deli Objavljeno April 6, 2016 Zdravo! Sicer je tema že kar stara ampak se mi zdi neumno odpirati novo... Kupil sem rabljen motor suzuki gsr 750 na katerem je nameščen izpuh Shark factory carbon vendar nimam papirjev, da bi ga lahko homologiral. Na izpuhu sicer je evropska koda. Ima kdo mogoče doma papirje in bi mi naredil kopijo? na internetu nisem našel ničesar. V Sloveniji tudi nisem našel uradnega zastopnika? Zvok je pa drugače res soliden Tu je še slika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se